Bana bunu almazsan geceyi salonda geçirirsin diyen eşler deyin bakalım :))

Bana bunu almazsan geceyi salonda geçirirsin diyen eşler deyin bakalım :))

o kadına sg çekmeme ve yürüyüp gitmeme neden olur ha fantezi olarak belki ödül yollu bi 2 fantezi olabilir ama o kim köpek ki bana ceza verecekmiş bana ceza verebilecek biri var onun da adı Allah ondan başka bana ceza verebilecek kişi daha anasının karnından doğmadı
Her zaman kullanılacak olursa evliliği bitme yoluna sokar. Ama zaman zaman bir fantezi olarak, seks hayatına bir renk katmak için kullanılırsa eğlenceli olur.
Cevap
23Cevap
Berbat etkiler her açıdan kendi ayağına sıkmak demektir
Bence kötü etkiler. ve ilgiyi azaltır
Bizde tam tersi oldu... ben eskiden baya baya feminist biriydim ama kocanın çok yüksek cinsel performanslı seksinden mahrum kalmamak için ister istemez ne derse yapıyorum
Vay bu iyi
neden sanki kadınlar cinsellikten zevk almıyor da erkekler için zorla yapıyor katlanıyor gibi bi algı var şu ülkede? sonuç olarak o gece adam salonda yatarsa kadın da tek başına yatmış olucak iki taraf için de kötü bi durum
Cinsiyet değil cezayı veren önemli
İlişki uzmanlari psikologlar vs önermiyo yapmayin etmeyin diyor ama
Bilemiyorum 😅
Haydar hocam mı
Haydar hoca mi emin değilim 😅
Ama birçok uzman böyle diyor
Biz tersini mi yapıyoruz
Siz napiyosunuz bilemem ki ben
Çok kolay hiçbir şey. Biz derken toplumdan bahsettim
Hiii toplum olarak uzmanların dediklerinin tersini yapmaya bayılırız biz😅😂
Hah o işte
Cinsellik başlığında sorulmuş en mantıklı soru olabilir. Böyle bir evlilik nikahlı f*hişelikten başka bir şey değildir. İki taraf içinde geçerli. Birbirini seven insan sevdiği için sevişir birbirlerinden karşılık beklemezler.
Her şeyde olduğu gibi cinsellikte de saygı olmalı her iki taraf içinde ceza veya ödül olarak görülmemeli
Çok cirkince lacka bir ilişki türü saygı ve sevgi kırıntısı yok
Cinselliği ödül veya ceza olarak kullanmak saçma bence, bir ilişkide olmaması gerekiyor
Oyunlara gerek yok diye düşünüyorum, sorun başka seks başka
Berbat eder. Erkeğe yazık sadece, 3 kuruşluk kadınlar için hayatlarını mahvediyorlar.
Bence bu yanlış bir şey cinsel birliktelik ödül ya da ceza değil bir ihtiyaçtır
Kötu etkiler bence ipler surekli kadinin elinde olur
Olmayan ilişki demek birşeyleri koz olarak kullanmak...
Edimsel koşullanma olarak kullanılıyor ve kullanmayı bilen gayet de başarılı oluyor.
Olumsuz yönde etkiler , ödül ceza sistemine göre gidilecekse hiç evlenilmesin herkes kendine evlenmeyip escrt veya jigolo tutsun
Tamamen soğuma nedeni, karakteri olan kaldırmaz
Cinsellik temel ihtiyaç olarak görülür. Ödül veya ceza olarak nitelendirilmesi yanlış olur
Cinselliğin gerçekleşmemesi değil de gerçekleşmesi ceza olarak kullanılmalı bence. :D
Bence mantıksız bir yol.
Eşim 20yıldır böyle bir yöntemle gelmedi bana
Böyle biri hc olmadm ve çok saçma
Çok saçma hareketler. Aldatmaya gider onun sonu
Düşündüğümde bana soğutucu bir durum gibi geliyor.
Salon yatağı konforluysa tercih ederim
Ödül ve ceza çok saçan bence seks öldürür
Para da verelim olmazsa
Kalkmış siqin dini imanı olmaz ne cezası
saçma
Kötü yönde
etkilemes
Çocukça şeyler 😏
Alternatif bulunur
Aman aman uzak
berbat
Saçma