Yani cinsel ilişki nasıl olmalı? Genel olarak evliliğin eksileri ve artıları nelerdir, doğru kişiyle evli olsanız bile?
2 ay
Yani cinsel ilişki nasıl olmalı? Genel olarak evliliğin eksileri ve artıları nelerdir, doğru kişiyle evli olsanız bile?
Evlilikte cinsellik iki tarafın da hem bedenen hem ruhen istediği zaman olmalı. Mesela bir taraf istiyor bir taraf istemiyor. İsteyen taraf zorlatmamali ısrar etmemeli. Neden diye sormalı. Eğer mantıklı ve geçerli bir sebebi varsa tamam demeli. Ha sağlık açısından bir sorun varsa ereksiyon ve sertleşememe gibi. ya da erken boşalma gibi. Tedavi olmalı veya destek hap kullanmalı. Çünkü konu cinsellik olsa bile zoraki olduğunda tamamen zevk içinde yasanamaz o ilişki
Kesinlikle bende oyle dusunuyorum. Aramizda uyum var, sadece fazla ilgisi bazen boğuyor beni ve evlendiğimizde sanki beni hiç rahat bırakmaz gibi geliyor. Benden çok daha istekli, arzulu ve sevgi dolu.
Boğuyorsa devam ettirme evlilik pişmanlığın olacak
Evlilikte cinsellik, iki tarafın da rahat hissettiği ve ihtiyaçlarını konuşabildiği bir iletişimle şekillenmeli bence. Evliliğin artıları, büyük bir güven ve paylaşım hissi; eksileri ise bazen günlük hayatın stresinin ilişkiyi etkilemesi olabilir, doğru kişiyle bile. Ama bu tür zorluklar, karşılıklı sabır ve şefkatle aşılabilecek şeyler aslında.
İletişim herşeyin temeli;
isteklerini, beklentilerini ve sınırlarını açıkça konuşmak gerekiyor.
Ne hoşuna gidiyor?
Ne rahatsız ediyor?
Ne denemek istersin / istemezsin?
Bunları yargısız konuşabilmek cinsel uyumu ciddi şekilde artırıyor
duygusal bağ;
Cinsellik sadece fiziksel olarak bakmamak lazım. Sevgi, güven, yakınlık hissi arttıkça cinsel tatmin de artıyor, yani ilgi, şefkat, destek doğru orantıda olmak gerekiyor.
Acik konusma konusunda netim herseyi acik konusurum. Uyumda var, sadece fazla ilgisi bazen boğuyor beni ve evlendiğimizde sanki beni hiç rahat bırakmaz gibi geliyor. Benden çok daha istekli, arzulu ve sevgi dolu.
Yok evliligi bekliyorum yaz sonu dugunumuz olacak
Cinsellik görev olmamalı. istek ve ihtiyac gibi görüp arada tutku olmalı. karşılıklı yaşanmalı. tek taraflı değil. haftada sukadsr bukadae değil sınırlama olmamalı. bence cinsel hayatı iyi olanların evlilşkleri de güzel oluyor
Uyum var, sadece fazla ilgisi bazen boğuyor beni ve evlendiğimizde sanki beni hiç rahat bırakmaz gibi geliyor. Benden çok daha istekli, arzulu ve sevgi dolu.
Uyum olması yeterli erkek ilgiisi tabili önemli ama kadınlar bazen sıkılabiliyor. bu arada kişisek yorumum evlendikten sonra biraz azalabilir o ilgi bence senin istediğin düzeye gelir. Arzulu istekli olması güzel kesinklşke sende karşılık verebilirsen harika
Karşılık veririm de bu yoğunluk olmaması gerekir, biraz nefes almak istiyorum.
Mutlaka bunlar konuşusunuz. genelde şöyle oluyor hanımefendi ilk başlar bi tık yogun olabilir sonrası normale döner bence
Peki şöyle bir durum olur mu, şimdi ilgisinden şikayetçiyim, evlilikte de ilgisizliğinden şikayetçi olmam umarım. Ona soyluyorum aslinda fazla olan hersey yoruyor diye oda torpulemeye calisirim dedi
İşte ortası bulunmazsa bu kez de buraya elim ilgisiz diye yazabilirsin. bence ilgi güzeldir. öenmsenmek. aradaki cinsel uyum.
Haklisiniz sanirim
Yani. ilgi güzeldir birde sevdiğin insandan gelirse daha da güzeldir:)
Ben onun kadar sevgim yok ona karşı belki ilerde ondan daha fazla olusur
Olur zmaanla. aranızdaki uyumla birlikte. öyle düşinme. ilgisi yeter ikiniize de
Cevap
85Cevap
Bu karsilikli , ikinizde bunu istediginizi soylemeniz gerek. Yoksa esin acaba mi sen acabami cok rutin bir seye doner. Heyecan katmak en onemlisi. Farki tarzlar farkli mekanlar. Ev icerisinde bile degistirdiginiz noktada bu hazzi alirsiniz. Eksi birsey yok aslinda ten uyumu kafa yapisi uyuyorsa saygi ve sevgi varsa o evlilik degil ailedir.
Uyum var, sadece fazla ilgisi bazen boğuyor beni ve evlendiğimizde sanki beni hiç rahat bırakmaz gibi geliyor. Benden çok daha istekli, arzulu ve sevgi dolu.
O duzene giriyor evlilik oncesi sanki hayat bundan ibaret gibi ama gecim derdi hayat kosturmasi derken genel olarak 2. Plana dusuyor. Cok goruyorum burada herkes bu konudan sikayetci o yuzden. İlk sene evet sonrasi icin normale doner. Lakin iyi bir seks hayati mutlu evlilik demek
Çekiminiz yüksek olmalı
Sık birliktelik yaşanmalı
Sadece birleşme değil öpüşme ve sevişme üst seviyede yaşanmalı
Görev olarak düşünülmemeli
Bol zaman ayırılmalı
Birbirilerinin isteklerini bilmeliler
Hoşlandığı şeyleri konuşmalılar
Konuşmaktan çekinilmemeli
Daha uzar gider konu …
Hep böyle olur evlilikten sonra ise erkeğin isteği azalır tam aksine kadının isteği artar
Kadın istediğini alamamaya başlar
Korkmana gerek yok normal bu durum
Kaç yaşındasınız
Hiç birlikteliği olmuş mu
Ben 29, o 31 yaşında. Hayatında bir kız arkadaşı olmuş, benim de bir kişi oldu ama ikimiz de bir şey yaşamadık. Ben öpüşmedim bile kimseyle, o da yaşamamış. Kendisi diş hekimi. Fakültede, üniversitede, klinikte kızlar çok fazla olmasına rağmen doğru kişiyi beklemiş.
Seksting tarzı konuşmalarınız oluyor mu
Evlilik ne zaman gözüküyor
Hayir tabiki yaz sonu dugun
Özletmeyi bileceksin. Yoksa işler nişanlılık dönemi gibi olmaz.
hıı cezalandırıyorsun yanı
Bende oyle dusunuyorum
hıı kötu ama oda
Çok yanlış bir strateji. Büyük risk. Demedi deme.
@Belkibirgünbiryerde ne buyuk risk
Aşk ile sevip, doğru kişi ile evlenmiş bir insanın nesinden şikayetçi olabilir ki bir insan. Senin sorunun cevabı para, menfaat ve çıkar ilişkisi ile ilgilenen, iki yüzlü, sahte ve oyun kurarak evlilikler yapanların sorunları hanfendi.
Uyum varsa artıları fazla yoksa eksileri fazladır. İyi bir eş ile cinsellik doyurucu olmalı. Uyum yoksa sıkıntı doyum olmuyor bir tarafa yetmezken diğer tarafı bıktırabiliyor.
İşte böyle olursa uyum olmuyor bir süre sonra bıkarsınız. Şimdiden boğuyor diyorsunuz bu durum düzelmezse daha kötüye gidiyor.
Evlenince diner diyorlar yani şu an heyecan, ilgi yoğun olması normal. Kaybetmemek için de ekstra çabası var. Evlenince daha diner diye düşünüyorum. Ben sınır koyuyorum cok konusmuyoruzda oda saygı duyuyor bana
En güzeli evlenince durulan da var tabi monotonlaşabilir. Fakat dinmeyen de var tabi.
İlk zamanlarda dineceğini düşünmüyorum, hatta daha da artabilir. Sonraları diner umarım.
Umarım hakkınızda hayırlısı olsun diyorum 🙏🏻
Cinsellik evliliğin temel taşı , artısı kafanı yasladığın biri olması ve iyi de kötü de sana destek vermesi zor tarafı sorumluluk artması
30 yaşında diş hekimi olan biriyle tesadüfen tanıştık. Bir buçuk ay uzaktan hikâyelerime bakıyordu, hatta beğeniyordu. Sonra ben ona yazınca açıldı. Bir buçuk ayın dışında bir ay boyunca konuştuk, sadece bir kez buluştuk. Ancak çok kısa sürede âşık olduğunu, beni çok sevdiğini ve hatta hayatının merkezi yaptığını söyledi. Bana baskı yapmıyor, saygı duyuyor. Ayrıca sporuna, dersine, işine gücüne de bakıyor. Ben 29 yaşındayım lise mezunuyum. Bu kişi merhametli ve duygusal biri. Sizce böyle biriyle evlenmek doğru olur mu? Benim de onun da niyeti ciddi, beni her hâlimle de beğeniyor. Hasta olduğumda da hemen bilet alıp gelmek istiyor. Üç ay görüşemeyeceğiz diye çok üzüldü, biraz görüşmek için ikna etmeye çalıştı sonra "Saygı duyuyorum, yeter ki iyi ol." dedi. Boyle biri ile evlilik olur mu yogun duygular beni korkutuyor
Evliliğin tek eksi yanı evli olmak... Yalnız olmak güzel huzurlusun kafan rahat... Bence evlilikteki kriterlere bakınca özgürlüğü feda edecek bir şey değil...
tarafların mutlu olmak için değil mutlu etmek için mutlu ettikce mutlu olması lazım diyorum kadınını tatmin et karın tatmin etsin olay budur :) sınırsızca yaşamalı
İki taraf da sevdiği şeyleri apaçık konuşacak taleplerini söyleyecek eksik gördüğü yerde birbirlerini ikaz edecek eğitecek rölantiyi bozmak adına ufak şeyler yenilikler deneyecek falan filan
Bu soruların cevaplarını verebilirim ama oldukça genel bir başlık olmuş , özellikte merak ettiğin durumlar varsa kısım kısım sorabilirsen daha net cevaplar vermeye çalışırım
Sadece cinsellikte değil evliliğin her noktasında iki taraf da birbirinin kalbini mutluluğunu düşünerek hareket ettikten sonra nirvanayi yaşar zaten, tek tek şu olsun bu olsun demeye gerek yok
Bence cinselliğe fazla Zaman ayrılmalı kısa süreli değil uzun ve teferruatlı olmalı değişik fanteziler pozisyonlar nebilim kostüm ortam değişik şeyler denenmelidir
evlilikte sürekli dinamik bir cinsellik çok önemli bence , zamanla standarta dönüşen ve zamanla klasikleşen cinsellik evliliğin sonunu getirir
genelde böyle olan erkekler evlilikte hevesini alınca birden tam tersine dönüyor ve kadını engelleyen kısıtlayan dışarıya dahi çıkartmayan bir durumuma sokuyor
Öyle biri değil, neden ailesine, annesine olan tavrını gördüm. Hatta o diş hekimi, ben lise mezunuyum, beni üniversite okumak konusunda da destekliyor, okumamı istiyor.
umarım öyle olur bazen bu durumda olan ve zamanla hayal kırıklığına uğrayan çok arkadaşım oldu
Bence her gün olması tadını kaçırır 3-4 günde bir olması daha iyi olur. Böylece eşler birbirini bedensel olarak özler ve ister.
Bu yaşa kadar evlenmedin ise, evlilik içinde her an se x e açık ol olayı rahat bırak.
Neden
Yaşla ne ilgisi varki
Eğitimini, kapasiteni, algini ve anlayışını bilemem. O yüzden de sana anlayacağın dilden ifade etmem imkansiz
Bu soru çok saçma. O söylediğin şey doğal. Bi görev değil ne zaman canı çekerse yapılmalı. Yoksa tadı kalmaz
Cinsellik tabu olursa of yaşanmaz onu sürece dahil ettiğinde bambaşka bir şey çıkar. İlgiyle kadın her şeyi ister yapar ve yaptırır yeterki doğru zeminde konuş ve iste. Ben buna şahidim
Benden daha istekli ve arzulu sevgiside benden daha fazla
Benim sevgilim kapalı düşün ama neleri aştık çekinme korkma
Ten uyumu denen şey varya o olduktan sonra nasıl cinsellik yaşadığınızın önemi yok. Nefes sesiyle bile zevk alinabilir ama o uyum önemli işte
O uyumu nasil. anlarim
İkimizde aynı zamanlarda zirveye çıkıyorsaniz birbirinizle uyumlusunuz
Bol bol doyasıya ve tek düze olmaması için farklı kıyafetler kombinler denenebilir 😀
Yatmadan önce beş dakikaya döndüyse o iş artık keyif değil görevdir.
Sabah akşam olmalı. Sınırsız olmalı. 3. Kişi almak falan hariç tabi
doğru kişiyle evlilik güzel. cinsellik karşılıklı istek arzu ve anlayış içinde gerçekleşir.
Su zamanda Evliligin kendisi basli basina bir eksi bence
Bekarken düzensiz penis yiyosun evliyken düzenli fark bu 😀
Bende evliyim. Evlilik çok geniş bir kavram. Kaç yaşındasınız. Evlenmeden önce yapmanız gerekenleri yaptınız mı
Hayir yapmadik evlenmeden oncede yapmam 29 ben 31 yasinda da o
Gizliden çıkayım sana bir kaç tavsiyem var onları uygulamadan evlenmeni tavsiye etmem
Evlilikte cinsellik yüzde 70tir. Cinselliğin olmadığı bir evlilik asla iyidir denemez
bütün fantezilerini konuşup yapabilmelisin eşinle en basiti
30ustuyse uzun sure sureklı seks ıster ve bu ıstegı kırarsan leş gıbı evlılıgınız olur
Insanlik hali yorgun olabiliriz istediginde bir kere bilemi reddetmemem lazim
Baslarda hic reddetme ama zamanla mecbur edicen. Yavas yavas alistirirsin. 30 ustu evleniyosun seks olmali fazlaca
Zamanla neden mecbur edicem
Hergun sevisemiceksin cunku ama adam hep isticej
Kesinlikle ara vermeden düzenli olması
Neden peki
Erkek anlayışlı olmalı ve ön sevişme uzun sürmeli.
Kadının çamaşırlarını soymak erğe bırakılmalı.
Seks evlilige cok mu uzak
Neden mi?
Evlenince her gece rahat rahat yaparsın..
Evlilik sekse en uzak şeydir. Büyük beklentilerin olmasın üzülürsün.
Neden uzaktir
Cicim aylarında iyidir sonraları azalarsk biter ve gardaş olursunuz. Kocanın sana arzusu kalmaz. Tsbi en başından itibaren de kötü olabilir. Herif bamya çıkabilir isteksiz çıkabilir iktidarsız çıkabilir. Sadece kendi işini görğp yatabilir erken boşalabilir. Ya da sürekli aynı evde yaşadığınız için birbirinizden bir şekilde tiksinebilirsiniz. Seks bekarken yaşanır doya doya arzuyla ve tutkuyla.
Boşsun
Asıl sizler boşsunuz. Görürsün evlenince kim boş kim dolu. Aynı dedenle nenen gibi olacsksın sen de.
Tamam
Evlilikte cinsellik her iki tarafında istediği zaman gerçekleşmeli bence
uç noktalarda değilse olduğu gibi sevmek, cinsellikte çekinmeden konuşabildiğin sürece iyi , önemli olan beklentiler bence
erkek senden daha istekli ve arzulu olur zaten ama öyle düşünme , evlilik yani rutine binince 1 ,2 seneye normale döner seni rahatsız edeceğini düşünmüyorum, şu an hormonel baskıdan ilgisi buda düşer
Eskisi gibi sevgisidemi kalmaz
sevgi kalır ama gösterme azalır tabi , sende azalmazmı , sendede azalacak takma kafana bence
Bende zaten az
ozaman keyfini çıkarman gerek , zorla sevemez ilgi gösteremezsin , gidişine bırak
Her sabah sertleşen biri olarak şayet evli olsaydım vay haline diyorum
Düzenli değilde ne zaman istenirse o zaman yapılmalı bazen günde birkaç kez bazen birkaç günde bir
bilmiyorum ki yasıyourz bişiler yalvar yakar istediğğimizi bulmaya calısıyoruz
Nasıl evlilikte cinsellik mi oluyor çok sapıkça
Öncelikle karşılıklı saygı olmalı. Birbirine hoş görü ile davranıp istekleri karşılamak gerekir
Aşırı ilgisi yaşamadığı için seninle şu an merak etme yaşayınca arzusu da hevesi de pek kalmaz boğulmazsin...
Sogurmu yani
Soğuma olarak değil de çok istekli olup hep tepende olmaz...
Evliliğin ilk
İlk senesi güzel
Sonra
Cinsellik sohbet vs hepsi bitiyor
Neden bitiyoe
Erkek aşıksa
30 yaşında diş hekimi olan biriyle tesadüfen tanıştık. Bir buçuk ay uzaktan hikâyelerime bakıyordu, hatta beğeniyordu. Sonra ben ona yazınca açıldı. Bir buçuk ayın dışında bir ay boyunca konuştuk, sadece bir kez buluştuk. Ancak çok kısa sürede âşık olduğunu, beni çok sevdiğini ve hatta hayatının merkezi yaptığını söyledi. Bana baskı yapmıyor, saygı duyuyor. Ayrıca sporuna, dersine, işine gücüne de bakıyor. Ben 29 yaşındayım lise mezunuyum. Bu kişi merhametli ve duygusal biri. Sizce böyle biriyle evlenmek doğru olur mu? Benim de onun da niyeti ciddi, beni her hâlimle de beğeniyor. Hasta olduğumda da hemen bilet alıp gelmek istiyor. Üç ay görüşemeyeceğiz diye çok üzüldü, biraz görüşmek için ikna etmeye çalıştı sonra "Saygı duyuyorum, yeter ki iyi ol." dedi. Boyle biri ile evlilik olur mu yogun duygular beni korkutuyor
Evlenmeden
Cinsellik yaşamasaydın
Çoğu kız kadın böyle kanıp
Cinsellik yaşıyor sonra pişman oluyor
Toplasan sanalda konuşma olmuş
Görünce aşık olmuş
Klasik erkek numarası
Kimse.6 1 2 senede birini gördüğü an aşık olmaz bu masaldır
Zaten insanlar evlenince 2.3 senede daha yeni kendini tanıyor
Aşık olması aceleci
Basit numara
ya da hiç sevgilisi
Olmamıştır ilk görüşte aşık olmuştur
Ama şunu unutma insan ilk kez gördüğü kişiye aşık olmaz
2.3 senede sevgilier daha kendini tanımıyor
Okuma mevzusu lise mezunuyum dedin o diş hekimi
Diş hekimi olunca lise mezunuyla evlenemez diye kural. Yok onlarda zaten bizim verdimiz parayla maaş alanlar
Ama acele etme.
Cinsellik yaşamadıysa hiç cinsellge girme onla 2 sene bekle test et cinsellik yasama onla 2 sene 1 sene ozman kendini belli eder
Zaten hayatında bir kişi dışında kimse olmamış, benim de öyle. Muhafazakarız ikimiz de ama kapalı değilim. Açık giyinmem, evlenmeden önce de kimseyle ilişki yaşamam. O da bu düşüncede. Bana hayranlığı da güzel buluyor. "Bu güzelliğe bu zamanda kendini nasıl muhafaza ettin?" diye şaşırıyor.
tatmin önemli , iki tarafta tatmin olduğu sürece hormonel baskı olmaz
evlendiğinizde normale gelir bence , şimdi elde etme dürtüsü yüzünden o davranışları , sende biraz gayret göster keyifli bir hayatınız olsun
Gosteririm peki ama ilerde sevgisi azalirmi elde edince
erkeğin ilgisi elde etmekle alakalı değil kadının dişiliği ile ilgili seviyorsa her şartta kalır yapar eder vs vs , ama burada dengeyi sağlamak lazım , yani iletişim önemli , ilhigisi mutlaka azalacaktır şaşırma bence seninde ilgin azalacak normal şeyler , heyecanı kotumaya yönelik şeyler yaparsanız ilerler , kşmsenin evliliği hatta hayatı ballı kaymaklı değil burada özveri önemli
Tabii ki, hatta azalmasını istiyorum çünkü çok fazla ilgili, alakalı ve beni kendinden üst görüyor. Halbuki kendi diş hekimi, ben lise mezunuyum. Beni aşırı büyütüyor kafasında, bunların dinmesini isterim tabii. Dengeden yanayım ben.
bu işin okumakla meslekle alakası yok sevmek böyle , aşkın gözü kördür
Herşeye razı olmalısın. Fantazileriniz bol olsun, zevkini bol tut. Bol bol inle
İlk zamanlar hergün yaparsın sonra haftada 3 e falan düşersiniz
Cinsel ilişkinin olmadığı bir evlilik evlilik değildir
Düzenli cinsellik eşleri Artıları bir birine bağlar
Ama uyum olmazsa aldatmalar başlar
Anlayis sadakat guven ve beklentiyi istemeden yapilmasi
İletişim açık ve sürekli olmalıdır
Sürekli ateşli olunmalı
her şey isteeiğin gibi olmuyor bu tecrübe ile sabit şahsen benim olmuyor
Sorununu tam olarak soylersen daha ayrıntılı yardım wdebilirim
Sonu tekerkiri kalk mış olmalı