Eşim (28) ben (23) yaşındayız. Evliliğin ilk 15 günü sürekli ilişkiye girdik. Onun dışında haftada 2'nin üzerine zor çıkmışızdır. Hatta adet olmasam bile 10 gün ilişkiye girmediğimiz oluyor. Yaşımız genç ben eşimi hergün istiyorum, onun aykırı fantezilerini dinliyorum, onunla p*rno izliyorum, tanga vs güzel giysiler giyiyorum, yatak koltuk demeden ilişkiye girmeye sıcak bakıyorum, ilişkiye girmek için gece gündüz benim için önemli değil. Ama adam hâlâ aynı. Ben evliliği hiç böyle hayal etmemiştim. Cinsellik için çırpınan taraf olmak istemiyorum artık. Bu yüzden de o yanaşmadıkça neredeyse hiç ilişkiye girmiyoruz. Bende de istek kalmadı artık sürekli isteyen taraf olunca gururum inciniyor, ben de insanım. Dün saçıma maske yaptım geç saate kadar duşa girmedim belki yatağa gelir diye ama gelmedi. En son dayanamadım. "Bir sıkıntımız mı var? Bir şeyi eksik mi yapıyorum? Yatakta eskisi kadar iyi değiliz." dedim. "Bir sıkıntı yok. Ben evlilikte yatak nasıl oluyor bilmiyorum. Sen çok takıyorsun. Tutupta birine siz ne kadar yapıyorsunuz diye sormam. Sence nasıl olmalı? " dedi. "En azından haftada 1-2 olmamalı. Sonuçta genciz daha. Şimdiden böyle olursa ileride 15 günde bir ya da ayda 1 mi ilişkiye gireceğiz?" dedim. Sinirlendi oflayarak kalktı sigara içti geri geldi yatağa. Ben de ne sarıldım ne iyi geceler dedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle merhabalar. Son zamanlara bu sorunları inan çok yaşıyoruz. Ama insanların bilinçli olması , bişiyleri toparlamak istemesi gayet iyi. Sana gelince , gerçekten seni takdir ediyorum açık yüreklilikle sormuşsun. Bunu yapamayanlar var. Ama bir diğer konu ise gurur! Sekste ; iğrenme , utanma ve gurur olmaz! Canın çekiyorsa söyleyeceksin sen hergün yemeğini temizliğini yapıyorsan sorumluluklarını yerine getiriyorsan oda getirecek.. bir ikincisi , seks esnasında sor ! Ne istiyorsun içinden geçipte yapmak istediğin bişi var mı diye sor , belki anormal olmasada fantezisi vardır. Onu yakalarsan belki durum farkı olur?
08 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba öncelikle yorumun için teşekkür ederim. İnan sekste nasıl boşalmak istersene kadar herşeyi konuşuruz. Bana göre seks serbest alan iki tarafın rızası varsa her şey olabilir. Bu şekilde olduğumuz halde adam aynı.
- +1 yıl
Şimdiye kadar gördüğüm en samimi ve dürüst yorumlardan biri , ki herkes yatakta sen kadar uç noktalara değinmez. Var ! Bir sıkıntı var ! Ama bunun için hep soru cevap yapmamız gerekecek.. soracağız deneyimleyeceğiz. Belki iş stresi , hayat kalitemizin düşmesi bunlarda etki ediyor olabilme ihtimalini düşündün mü?
Soran+1 yılBunların hepsini önceden konuştuk. Fakat ne denediysem aynı.
- +1 yıl
Peki sanal? Sanal olarak hiç kışkırtmayı denediniz mi?
Soran+1 yılEvet yan yanayken canlı yayın bile açtığımız farklı bi mecradan.
- +1 yıl
Yok o manada demedim. Şimdi kimi zaman erkekler rahatlayarak boşalmaktansa , kasılarak boşalmayı da tercih edeler. Bu ne demek oluyor , yani seks yaparak değil de , mastürbasyon yaparak boşalmayı tercih ederler. Sanaldan ziyade anlatmak istediğim şu , iş yerinde çalışıyor ve senden mesaj gelmiş , iç çamaşırı ya da gecelikle. Eve gelirken boş gelme dolu gel ! Diyip bir foto atmak? Yani bu onu kışkırtıcı hale getirebilir diye düşündüm? Sanal dediğim buydu aslında..
Soran+1 yılİnanır mısın onu da denedim...
- +1 yıl
Takip etme şansın var mı? Çözüm bulunacak bir şekilde bulunacak. Evlilik öyle basit bişi değil , altı üstü konuşulup bir yolu bulunacak..
En İyi Cevaplar
Bütün bekarlar zanneder ki evliler her gün seks yapar.
20'li yaşlarda evlendikten sonra "Allah" deyip günde 5-6 kez seks yapılması sıradan bir olaydır. Bu sihir giderek azalmakla beraber ilk 1 yıl devam eder. Nasıl ki çok sevdiğiniz yemeği bile her gün yiyemezseniz evlilikteki seks de buna benzer. Giderek azalır ve azalır. Sizin durumunuzda bu biraz erken olmuş. Ama inanın bu nokta er ya da geç varılacak noktadır. Eğer eşinizin hormonal bir sıkıntısı yoksa isteği zamanla tekrar geri gelecektir. Bu böyle devam edip gider. Burada ateşleyici bir şeyler yapmak işe yarayabilir. Herkesin bir fantezisi vardır. Bunları öğrenin. Mezhebiniz ne kadar genişse o kadar ileriye gidin.00 Yorumla
+1 yıl5 temel ihtiyaç vardır. yeme içme uyuma yıkanma ve cinsellik. bu 5 temel ihtiyaç sağlık açısından günlük düzenli giderilmelidir. bu 5 ihtiyac giderildiğinde mutluluk hormonu salgılanır ve strese dayalı hastalıklardan korunulur. ayrca cinsellik lap ve damar sağlığı için de gereklidir. günlük düzenli olmalı. en az gün aşırı olmalıdır.
sizin özellikle bu yaşta periodunuz çok düşük. ben bu yaşta günlük yaşıyorum. sizlerin fırtınalar estirmeniz gerekir.
eğer düzelmiyorsa boşanın. kendinizi heba etmeyin. köle değilsiniz02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel konuştunuz. Fakat hâlâ aynı hiç değişme yok.
- +1 yıl
bence ömrünüzü harcamayın
- Cinsellik konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir problem var sadece 15 günü değil yeni evlenen çiftler ilk iki yıl hatta üç yıl boyunca her gün ilişkiye girerler iki yıl var ya günde iki kere bazen üç kere ilişkiye girmek gerekiyor ikinci yıl her gün devam eder üçüncü yıl artık yavaş yavaş seyrekleşmeye daha güzel bir düzene oturmaya başlar ama haftada iki kez sadece cinsellik olması çok az gerçekten çok az yani birbirinize nasıl Dayanıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen önceden dayanamıyordum. Kavga ediyorduk. Sonra yavaş yavaş isteğimi öldürdü. Şimdi istese bile yaparken içimden "Haspamınki de anca kalktı." diyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
54Cevap
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazını okuyunca etkilendim gerçekten, cinsellikte bu kadar arzulu ve istekli bir kadın bulmak zor bu zamanda. Ve buna rağmen kocanın seninle seks yapmaması, istekli olmaması çok trajik. Kocan çok şanslı bir adam aslında ama o bunun değerini bilmiyor. Benim de böyle karım olsun isterim var ya öpüp başıma koyarım. Kocanın yerinde olmak isterdim doğrusu ne yalan söyleyeyim.
011 Yorumla
Soran+1 yılBi kadın olarak elimden geleni yaptım. Oturup herşeyi konuşmaya hazırım, başka kadınlar gibi "yanıma gelsene ehehehe" yapmam. "seni istiyorum." derim. İlk başta şaşırıyordu. Ama o isteyip söylese şaşırılacak bi şey olmuyorsa neden benimki olsun ki?
- +1 yıl
Oturduğum yerden çıldırıyorum şu an. Hak etmiyor bu adam seni. Bir de yaşıtız, ben daha evli değilim, sevgilim de yok, umarım başıma böylesi gelmez. Hiç adil bir dünyada yaşamıyoruz. Neden kimse birbirine ait doğru kişileri bulamıyor ki. Kafayı yiyeceğim ben yıllardır kafa dengi bir kadın arıyorum hayatımda.
- +1 yıl
İnşallah bulursun @Ultra_Phoenix
Soran+1 yılKarşılıklı şarap içiyoruz bazen ama inan canı istemese o zaman bile yaklaşıyor. Gece canım sıkıldı dese saat 2 bile olsa giderim onunla ama şu an yanımda uyuyor. Üstelik bana hiç dokunmadı.
- +1 yıl
@amaminmi Minnettarım, teşekkürler.🙏😇
- +1 yıl
@Amaminmi Olur tamam.
- +1 yıl
Ama DM kutun kapalı.
- +1 yıl
@Amaminmi
- +1 yıl
@Amaminmi Çok garip, benim DM açık oysa ki. Discord kullanıyor musun?
+1 yılEşin saçmalamış yani sadece senin için bile saatlerce seks yapması gerekir ayrıca yeni evliyken daha da çok seks yapılır eşinin ya sana ilgisi yok ya da başka bir şey var bunda yoksa hele böyle istekli kadını 7/24 her yerde yani öyle yatak koltuk da kesmez ki seni
02 Yorumla
Soran+1 yılAçık havada yapmak istiyorum ama eldeki malzeme böyle oldukça zor
- +1 yıl
Senin bu eşin ile değil açık havada yapmak düz yatakta yapmaya bile dua et ne diyim ki zor zor durumun gerçekten
+1 yılAllahım ya şöyle kadın denk gelmiyor ki bana benim eşimde senin tam tersin söylemesem 4 ay aklına gelmez oysa ki ben senin gibi cilveli sekse düşkün ateş gibi bı kadın istiyorum her anı fırsata çevirebilecek senin erkeğin tam anlamıyla odun ya da seni güzel bulmuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni güzel bulmayana kadar kendi tipine baksın. 1.65 boyunda çekik bi şey. Aynı boydayız diye gelinliğin altına babet giydim ben. 🤦♀️
- +1 yıl
Ayy kuzum ya ben ihtimaller arasında olabilir diye dedim ama yataktaki azmine bayıldım senden soğumuş olabilir mi neden böyle yapar başka kadın var desem o tiple başkasınıda yapamaz daha evdekini doyuramazken yaşında genç daha cinsel düzensizlik çok zor bende çekiyorum onu
Soran+1 yılO kadar zor ki. Eve gelir gelmez istiyorum onu işte ayakkabı giymekten kokmuş ayağıyla bile. Ama o önce bi elimi yüzümü ayağımı yıkayım diyor. 🤦♀️
- +1 yıl
Allahım ya dibim düştü sana böyle kadınlar var mı hala bende benimkine yanaşıyorum bana saçımı kurutmayla uğraşamam diyor ahh ahh
Soran+1 yılVar hâlâ. Ben gece saçımı kurutmadan ıslak saçla yatıyorum yeter ki istesin.
- +1 yıl
Allahım ya farklı kişilere düşmüşüz resmen ikimiz birbirmizin eksiğini tamamlayabiliyoruz farkındaysan bende senin gibi arzulu eşim olsun isterim hep evde okadar iş yapıyorum ki yani yapmak istediğim için yapıyorum asla zorla değil bi kadından daha iyi temizlik ve yemek yaparım o derece ama gel görki muameleye bak canım
+1 yılbunun zamanı yok ya da bir periyotu , bence en sağlıklısı haftada bir kez dinlenmek yani haftada 6 gün ilişkiye girilebilir ki ben bu yönde bir davranış sergiliyorum ama işte bu noktada eşin senin o kadar sunduğun imkana rağmen istemiyor demekki bir isteksizlik bir problem sözkonusu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle muhtemelen.
- +1 yıl
ki erkekler genelde senin sunduğun birçok imkanın kendilerine sunulmamasından şikayet edip bu yüzden seks istemezler seninki , imkanlara da erişim sağlayabiliyor ama buna rağmen istememesi çok garip
Kadın olsun erkek olsun, seksi yabancılaştıran anormalmiş gibi umursamayan tiplere gıcık oluyorum. Ulan bi zevk almayı bilin ya. Seks heryerde her şekilde akıla gelir. Yapamayabilirsin belki ama istek olmalı. Bu ne bezginlik böyle. Başka bişeye geldimi enerji bombası yutmuş gibi olurlar. Konu seks oldumu kılını kıpırdatmazlar. Uyuşuklar...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAh canım benim ya 😔 seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı sorunu yaşıyorum kocamla boşanmakta istemiyorum çünkü ona çok aşığım fakat böyle yaparak beni hayattan da seks ten de soğutuyor allah yardımcımız olsun
62 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. Umarım birgün düzelirler.
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum ama inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim. evlendiğimizde yaşlar 27-26 idi. sizdeki ilk 15 gün bizde olmadı bile. hep haftada 1-2 gibiydi. şimdi haftada 1 bile olmuyor. hep çabalayan bendim. hep çabalaya çabalaya yoruldum. çünkü karşımdaki görev için ve ben istiyorum diye yapıyordu. ben ise beni tutkuyla istemesini bekliyordum. nitekim eşime karşı isteğim azaldı. ama libidom aynı. sendeki de böyle dimi
04 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle. Eskisi kadar aman aman istemiyorum. Önceden eve gelecek diye sofrayı çayı hazır eder kokular sürerdim. Şimdi biraz da çalışıyorum diye evde kahvaltı bile etmiyoruz.
Cevap sahibi+1 yılakşam yemekten sonra cinsel şakalar oyunlar olmalı. sadece yatakta başlayıp bitmesi bile bi süre sonra çok sıkıcı oluyor. ne kadarlık evlisin
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum ama yine de olmuyo.
Cevap sahibi+1 yılElinden geleni yaptığını biliyorum. Ben de yapıyorum ve olmuyor. Tek taraflı çabayla olmuyor. Olsa da doyurucu olmuyor
- Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım Esin sıkıntılı arzu ve heycani isteği yok ilginci yeni evliler yataktan çıkmazlar evin her yerinde cinsellik yaşanır okadar yasanirki giyinmeye gerek kalmaz cipla dolasilir her an birleşme seks olur günde en az 6 7 defa
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim derdim 6 7 değil ama en azından gün aşırı olabilirdi.
- +1 yıl
Gün aşırı senelerce evli olanlar yapar sizinki her gün 2 3 olmalı Esin sanırım heycan yok ve arzu duyma sıkıntısı var bunu fantazilerle p*rno filimleriyle süsleyin beraber izleyin
Soran+1 yılOnu da denedim yine aynı. Azcık hareketlenip hemen sönüyor.
- +1 yıl
Sagliksal da olabilir bı doktora gozuksun
- +1 yıl
Ama oda piskolojik deyip piskariste yoneltcek
+1 yılHer geçen gün evlilikten korkar hale geliyorum aw bunun tam tersinin başına geldiğini düşünüyorum, bir de kadınları ikna etmek daha zordur, baya zor durum.
Bu kadar şeye rağmen yapmıyorsa onda bir sorun var03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikten önce ilişkiye girmeden evliliğe başlanmıyor bence. Ben sırf bu yüzden öncesinde ilişkiye girdim elimdeki malzeme ne olacak diye. Kimisinin boyu var işlevi yok ya da işlevi var boyu yok. Sorun yok diyor ama bu kadar şeye rağmen olmuyorsa bence sorun var.
- +1 yıl
Böyle bir kadınla insanın ömrü uzar bu değerini bilmiyor aw eline devam
Soran+1 yılBilmediğini ben de düşünüyorum. Ya saflığına farkında değil elindekinin ya da istemiyor artık
Evlilik bukadar basit değil maalesef pişman oluyorsun ilerde neden soğuk davranıyorsun ki istemiyorsan evlenmeseydin erkekler çok garip anlamıyorum cidden hadi gel yapalım diyen erkekler birden bire soğuyor..
00 Yorumla
+1 yılYani evet biraz daha sık olabilir. Yüksek libidolusun. Erkeğin de öyle olması lazım.. Çok şanslı adam. Onun için neler yapmışsın.. Çocuk da yokken aslında bir çok fantezi denenebilir
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte hepsine açığım adamı hergün istiyorum ama o yok. Anladığım kadarıyla benim kadar düşkün değil içinden gelmiyo. Beni de kendinden soğuttu eskiden gelicek ilişkiye gireceğiz diye çok sevinirdim. Şimdi yatakta beyefendinin keyfini bekliyorum.
- +1 yıl
Adam çok şanslı ama farkında değil.. Sanırım erkeğini etkilemek için herşeyi yapabilecek birisin hatta onun itaatkar kölesi olabilecek.. Bu çok güzel.. Ama elindekinin kıymetini bilmiyor
Soran+1 yılBelki yokluğuyla akıllanır.
- +1 yıl
Ayrılıyor musunuz.. Nasıl akıllanacak.. Ona böyle şeyler yapmazsan belki biraz arar.. Ama bu sefer de sen ne yapacaksın
Soran+1 yılYok istese de ben yok diyicem. İçimdekini öldürdü çünkü.
- +1 yıl
Yani sen artık istemiyor musun
Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Off.. çok sıkıntılı bir durum.. her gün seks yapmak güzel olduğu kadar erkenden se soğutabilir. Sınırı bilmek önemli. Ama her türlü fanteziye açık bir kadınla da yaşanır be..
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de bundan bahsediyorum. Ya dese ormana gidelim ona bile tamamım
Soran+1 yılBu akşam ben hayır diyicem bakalım ne olacak.
Soran+1 yılDün laf ettiğimden ister herhalde
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok gençsiniz ve çok yeni evlenmiş olmanıza rağmen eşin şimdiden böyleyse gerçekten işin çok zor.
Biz çocuk doğana kadar abartısız haftada ortalama 8-10 kere birlikte olurduk.00 Yorumla
+1 yılcinselliğe bakış açınız farklı olabilir. yani onun yapmak istediği bir şey reddettiğin oldu mu? anal olabilir, grup olabilir v. s. onu reddettiğin için soğuma olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar ona karşı heran hazır durumda olman elinin altında hissi vermiş dolasıyla çekiciliğini yitirmişsin onun gözünde
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir.
Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı. sağlık açısından günlük ya da gün aşırı yaşanmalıdır. özellikle kalp ve damar sağlığı için. siz çok az giriyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de böyle istiyorum ama böyle yapınca soğuyor insan. Mastürbasyon yaptığımı bile söyledim. Ama yok adam değişmedi.
- +1 yıl
mutsuz isen yol yakınken boşan
evlilikte cinsellik temel kavramdır ve eşit haktır. eğer cinsel mutsuzluk veya eksiklik var ise hem dinen hem hukuken boşanma hakkı doğar. kimse kimsenin kölesi değil. ve bu bir sağlık meselesi. onun yüzünden sen neden sağlıklı yaşamdan eksik kalasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi burada abazan yorumları akmaya başlar bu sorunu yaşayan evli bir erkek olarak konuşmak isterdim bunların neden olduğunu nasıl bu hale geldiğini ama gerçekten özel konuları buradan apaçık paylaşmak saçma geliyor bana eşin kaçıyor senden sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılNazik yorumunuz için teşekkür ederim. Tercih meselesi saygı duymak lazım. Anonim olarak paylaştığım için kimliğim ben söyleyene kadar bulunmaz. Olabilir.
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim.. eğer konuşmak isterseniz bu konu hakkında buradayım.
Soran+1 yılSağ olun.
Cevap sahibi+1 yıl🙏🙏
kimisi bulamaz kimisi kıymet bilmez bence roller degişmiş sizde onun yapdıklarına sen yapman lazım ama degişik bir durum ne kadar olduki evleneli
04 Yorumla
Soran+1 yıl2.5 yıl
Soran+1 yılBu akşam istese ben hayır diyicem. Bakalım ne olacak.
+1 yılO sigarayı bıraktırmalısın. Performansını düşüren şey o. Sadece onun hevesini bekleme sonra. otururken tv izlerken sen sark dokun. Çekinme
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde denk geldikçe dokunuyorum, tepki yok. Uzandığımızda iyice ekliyorum, "Sürekli elinin orada olmasından hoşlanmıyorum." dedi bana.
- +1 yıl
Üzücü. Dediğim gibi o sigarayı bıraktırmalısın öncelikle. Gün içinde özledim vs diyerek birde bol gülüşülü dekolteli bir fotoğrafını at. kokunu değiştir. Saçını kestir boyat arada değişiklikler iyi olur.
ama o sigaranın bırakılması lazım. Arada şerbetli tatlılar yedir akşam geldiğinde. Fındık fıstık ikram et çayla
Soran+1 yılSöylüyorum çocuk olsa o içtiğin ellerle dokunamazsın diyorum gülüp geçiyor. Bakımlı da bir kadınım kuaför masrafım yoktur ama her işimi evde hallediyorum maniküre kadar.
- +1 yıl
Sigara o performansı mahfediyor. Armudun iyisi ayılara düşüyor zaten :)
- Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani işiniz zor bu durumda demekki cinsel gücü yüksek değil peki fantezilerinde nelr var sordunuz mu hiç konuumnuz mu
04 Yorumla
Soran+1 yılYeteri kadar konuştuk. Bilinmesi gereken bi şey olsa buradan yazardım.
- +1 yıl
yani hayatl gücüne hitap etmediğin için söledim bunu çünkü insanlar saklar ben sakladım hep
Soran+1 yılBen saklamasından hiç hoşlanmadım. Sonuçta iyisiyle kötüsüyle benim eşim. Eşinin yanında insan rahat olamayacaksa kimin yanında rahat olacak?
- +1 yıl
bazen bazı sırlar insan ile mezara gider demekki içinde öldürmüş :=)
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadın 10-20 defa boşalabilir, ama erkek 1 defa boşalınca vücut un enerjisi biter 3-4, gün istemez o işi. sende anla. eşine enerji verici gıdalar yedir. robot degiliz
02 Yorumla
Soran+1 yılCevizi fıstığı fındığı kalmadı. Daha ne yapayım?
Cevap sahibi+1 yıl
+1 yılhafta 2-3 normaldir. daha az ise bir sıkıntı var demektir. bunu uygun dille konuşun.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşsam sorun yok diyor.
- +1 yıl
başka bir zamanda konuşun. cinselliğin olmadığı, sakin bir zamanda.
- Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbısı soyleyım mı kocan ısteksız sanssızsın maalesef erkek dedıgın istekli olmalı
00 Yorumla Yaşım ilerlemesine rağmen hafta da en az 3 defa. Olduğunda da gecede 2 defa.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli tebrik ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani sacma kizlar isteksiz olsun istiyor da böyle oluyor son işte kötü bişey cidden. Aykiei fantazilerii ne
02 Yorumla
Soran+1 yılGerekli olsa yazardım.
Cevap sahibi+1 yılNeyi
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. En son kurduğun cümle de geçen tutun var ya her geçen gün isteksiz ve sorunlu bir cinselliğin temelini oluşturuyor... Bunları konuşmak için çok ama çok erken senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlamıyorum böyle düşünen erkekleri. Böyle erkekte mi varmış diyorum. Çoğunun altında yatan psikolojik sebepler oluyor haberiniz olsun.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen normalsın esın malın tekı ya kaderıne razı olacan ya da yol yakınken ayrılacan ama bunlardan once al karsına konus cıddı bır sekılde evlılıklerde gurur olmaz
00 Yorumla
+1 yılSen sonuna kadar haklısın gün aşırı ilişkiye girmek lazım
00 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya tabi ki senin istediğin gibi olmalı haftada 3-4 olmalı yani ama adam alacağını alıp durgunlaşmış ne yazık ki
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlenmişsin maalesef bir sorunu mu var çok mu stresli yorgun mu
013 Yorumla
Soran+1 yılBildiğim bi sorunu yok. Sürekli stresli bi işte de değil.
- +1 yıl
isteksiz bir eş mi
- +1 yıl
bir süre sonra hep sen istediğin sıkılmaya ve seksten soğumaya başlayacaksın ya da başka arayışlara gideceksin
- +1 yıl
senin ters versiyonunu ben yaşıyorum yıllardır
Soran+1 yılBi ara öyle oldu zaten. Tanımadığım biriyle görüştüm. Sonra vicdanıma yediremedim. Eşim de bunu öğrendi. Mesajları okumuş. Açıkça sana inat yaptım dedim.
- +1 yıl
kaç yıldır evlisiniz istersen detaylı konuşalım
- +1 yıl
bir süre sonra vicdanın devre dışı kalıyor beynin ve vücudun seni ele geçiriyor
- +1 yıl
Ev dışında tahrik et yemekteyken lavaboya götür araba garajında oral yap falan
- +1 yıl
hayaller ve hayatlar keşke senin gibi bir eşim olsaydı
Soran+1 yılHepsini denedim hâlâ aynı.
- +1 yıl
Haydaaa o zaman bir süre çocuk yapma yoksa halin duman
- +1 yıl
Ah ahh kadere bak
- +1 yıl
Yüzüne bakılmayacak biri değilsindir herhalde
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada ne darbeli matkaplar var biliyormusun. Onlarin biriyle evli olsaydin günde 5 defa dus alirdin😄🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gece en kotu iki gune bir seni kendinden gecirmeliydi. Bana ddnk gelmez ki.. sans
00 Yorumla
+1 yılBize denk gelecek de.. sana rengarenk üç çamaşırları saten gecelikler mini lise etekleri kostümler alıp seni neler neler yaparım nerdesin sn
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayalim buydu ama yaşadığım fiyasko.
- +1 yıl
Bralet yırtarak külot çorap sadece ilişki oncedi azıcık yırtıp hireceksin
+1 yılBizimde seks hayatımız böyleydi eşimle biraz zaman geçtikten snra çeşitli fantezilere yöneldik düzeldi
04 Yorumla
Soran+1 yılBen fanteziye de açığım ama yok. Hâlâ aynı.
- +1 yıl
Tamamda sen teklif ettinmi boyle boyle fantezi istiyorum die
Soran+1 yılEttim ondan da söylemesini istedim ama yok
- +1 yıl
Bu işte baya sıkıntı var o zaman
+1 yılHer Gün pilav makarna salata olur mu 😉😉😉 Seninki böyle galiba
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 1 kere yeterli
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBencede problem var, pprno izlemen ilginç yeni evlisin bir de
20 Yorumlaikinizde cinselik artık bitiyor
20 Yorumlabelki başkası vardır yetemiyordur hepinize
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım yoktur.
+1 yılBen olsam seni gece gündüz rahat bırakmazdım
04 Yorumla
Soran+1 yılHayalim o da hayat başka
- +1 yıl
Yanlış kişiyle evlenmişsin
Soran+1 yılÖyle gibi duruyor.
- +1 yıl
Konuşmak ister misin?
+1 yılzevk almayı da seviyorsan zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılKötü bi durum. En azından haftada 4 olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep artilar eksiyle birlikte birbirini buluyor. Ama siz de coook erken baslamis.
00 Yorumla
+1 yılBöyle de hayat geçmez be
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kötü bi durum keşke biraz anlayışlı olsa
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMillet arar bulamaz adam bulmuş sıkılmış vay be
00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşin sana yazık ediyor
00 Yorumla
+1 yılSen istedikçe yapıyorsa sorun olmamalı
06 Yorumla
Soran+1 yılAma sürekli neden ben isteyip adamı canlı vibratör gibi kullanayım? Evliysek o da beni istemeli. Sürekli cinsel hayat istemiyorsa hiç başımı yakmasaydı daha iyiydi.
- +1 yıl
Demekki haftada 1,2 ona yetiyor
Soran+1 yılMuhtemelen
- +1 yıl
Ne yapıcan? Bari oyuncak falan al 😃😃
Soran+1 yılOyuncak alana kadar birini bulurum herhalde 😅
- +1 yıl
Aaa ne ayıp :Dd
- Cinsellik konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıldüzenli olmalı en azından...
00 Yorumla Ansızın oral yap bakalm kalkacak mı
06 Yorumla
Soran+1 yılEvde denk geldikçe dokunuyorum, tepki yok. Uzandığımızda iyice ekliyorum, "Sürekli elinin orada olmasından hoşlanmıyorum." dedi bana.
Soran+1 yılGarip zaten
Soran+1 yılGeçen perşembe.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğiştir be yenisini al o me öyle
00 Yorumla
+1 yılÇok zor durum senin için
01 Yorumla- +1 yıl
Bir sorum var
Bu cok sıkıntılı bi durum boşanmaya bile gidebilir
00 Yorumla
+1 yılsürekli değilde aralıklı zamanlar işi çözer bence
00 YorumlaNormal
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldavar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcolm zor bi durum yaşınız kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaptığı ayıp
00 Yorumla
+1 yılNefessiz olmalı
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı