Evlilikte cinsellik nasıl olmalı?

Eşim (28) ben (23) yaşındayız. Evliliğin ilk 15 günü sürekli ilişkiye girdik. Onun dışında haftada 2'nin üzerine zor çıkmışızdır. Hatta adet olmasam bile 10 gün ilişkiye girmediğimiz oluyor. Yaşımız genç ben eşimi hergün istiyorum, onun aykırı fantezilerini dinliyorum, onunla p*rno izliyorum, tanga vs güzel giysiler giyiyorum, yatak koltuk demeden ilişkiye girmeye sıcak bakıyorum, ilişkiye girmek için gece gündüz benim için önemli değil. Ama adam hâlâ aynı. Ben evliliği hiç böyle hayal etmemiştim. Cinsellik için çırpınan taraf olmak istemiyorum artık. Bu yüzden de o yanaşmadıkça neredeyse hiç ilişkiye girmiyoruz. Bende de istek kalmadı artık sürekli isteyen taraf olunca gururum inciniyor, ben de insanım. Dün saçıma maske yaptım geç saate kadar duşa girmedim belki yatağa gelir diye ama gelmedi. En son dayanamadım. "Bir sıkıntımız mı var? Bir şeyi eksik mi yapıyorum? Yatakta eskisi kadar iyi değiliz." dedim. "Bir sıkıntı yok. Ben evlilikte yatak nasıl oluyor bilmiyorum. Sen çok takıyorsun. Tutupta birine siz ne kadar yapıyorsunuz diye sormam. Sence nasıl olmalı? " dedi. "En azından haftada 1-2 olmamalı. Sonuçta genciz daha. Şimdiden böyle olursa ileride 15 günde bir ya da ayda 1 mi ilişkiye gireceğiz?" dedim. Sinirlendi oflayarak kalktı sigara içti geri geldi yatağa. Ben de ne sarıldım ne iyi geceler dedim.
Evlilikte cinsellik nasıl olmalı?