Cevabın nedir?
Ben yansıtılmamalı görüşündeyim.
Sen bana şunu yaptın o yüzden seks yok, ya da şunu yaparsan su kadarını alırsın.” Tarzı bir cinsellik zaten bildiğin iş anlaşması gibi, duygusallıktan uzak.
Ama ikinci yüzü, eşinin kalbini kırdığın veya düzeltmediğin halde cinselliğe zorlamak, ya da ölmüş birinin yasını tutan birinden cinsellik istemek ve reddedilmek , bu gibi durumlarda cinselliğin kesilmesini ceza görenler vardır belki ama ayrımı iyi yapmak gerekir.40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış. Kocamla kanlı bıçaklı olsam dahi gece o yatağa beraber girerim. Aramızda geçen tutkulu ve ateşli bir seks sonrası kavga unutulur gider zaten.
92 Yorumla- +1 yıl
Süpersin çicegim🌺dogrusu bu bencede
- +1 yıl
Teşekkürler bitanem 😘❤️
+1 yılBu soruyu senin sorman ikinci kez beni şaşırttı. Bu dediğini erkek düşmanı feministler yapıyor, cinsel şiddete girer bu. Böyle bir şeyi asla yapma, yapmamayı da bırak hiç düşünme bile, aklının ucundan bile geçmesin. Çok vicdansızca bir düşünce bu bence. Karşıdaki erkek hayvan değil ki , bir insan. Ödül, ceza sistemi nedir, hem de cinsellik gibi bir şeyde bunu uygulamak, çok saçma yani.
14 Yorumla- +1 yıl
Sorularim fikirleri ve görüşleri ögrenmek içindir benim burdaki görüşlerime bir göz atarsan aynı fikirde olduğumuzu farkedersin fıstıkk:)))
- +1 yıl
Pek sanmıyorum aynı fikirde olduğumuzu.
- +1 yıl
Çokta umrumdu tatlim 😄
- +1 yıl
Al işte cevaba bak :D İşte bu yüzden aynı fikirde değiliz. Senin görüşlerin de benim umurumda değil.
+1 yılCinsellik bir ceza olarak kullanıldığı anda o ilişki biter. Eşler dışarda kavga eder, yatakta barışırlar. Cinsellik eşler arasında en büyük yapıştırıcıdır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
62Cevap
+1 yılÖdül veya ceza sistemi olarak kullanan insanların ne içtiğini sorgulamak lazım bence. Iliskiyi iki kişi de birbirini sevdiği ve istediği için yaşamıyorlarsa bence hiç yaşamasınlar daha iyi. Bana ceza vermesi birinin gururumu incitir. Grinin elli tonu çekmiyoruz netice de hayatın elli tonuna gelsin herkes. Keyifli geceler.
40 YorumlaAslında yansıtmamak gerekir, çünkü bana göre güzel yaşanan bir cinsellik çiftlerin arasındaki sorunların giderilmesi ne daha güzel daha mutlu bir ilişkinin yürümesine sebep olacaktır fakat günümüzde özellikle kadınlarımız tabii bazı kadınlar genelleme yapmadımeşiyle kavga ettiği zaman yataktan uzak durma kendisinden uzaklaştırma isteği içerisinde oluyorlar bence bu doğru değildir aslında aldatmalarin çok ufak da olsa bir diğer sebebi diyebiliriz
10 YorumlaEvliliği evlilik olmaktan çıkarır. Çiftler birbirlerini sevmiyorlardır. Bu sadece seks değil her konuda geçerli, "şunun karşılığında şunu yap" demek her koşulda rüşvet oluyor bence. Evlilikte böyle küçük hesaplara düşüldüyse o evililik değil ticari ilişki olmuştur.
10 YorumlaBu düşünce çok saçma arkadaşım. Cinsellik bir bağdır. İnsanlar maddi ihtiyaç gibi algılıyor. Çok iğrenç hale getirdiler günümüzde. Adam demiski öyle yaparsan başkasına gider. Aldatmak basitleştirilmiş ve kabul ettirilmeye çalışıliyor. Çok yanlış algılar yaratıyorlar. Yapmayın ve aklımızı başınıza alın. İnsan olduğunu unutturmaya çalışıyor lar insanları.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılYa kavga ettin diyelim, kötü sözler sarfetti ne yapacaksın?
26 Yorumla- +1 yıl
Sakinleşince birlikte yatılmasindan ve aradaki soguklugun yatağa yansıtilmamasından yanayım ben
- +1 yıl
Ayrı yatmaya taraftar değilim ama kalp kırıkken de sevişilmez. İçi almaz insanın.
- +1 yıl
@Hakan_xc tamam işte sevişince ısınırlar (sakinleşirler) küslük kalmaz
Karı koca arasında küslük mü olurmuş
Kavga bile etsen orda birakacaksin uzatıp yatak odasına taşınmamalı yoksa bağlar kopar mevzu büyür. Bence.
+1 yılÖdül ceza sistemi çok saçma. Ancak bazı sorunlar cinsellikle daha hafife inebilir. Bişaz gevşeme ve rahatlama sorunların daha çabuk çözümüne ulaştırabilir.
30 Yorumla
+1 yılZira bu cezalarin sonucu ağır olabilir, bunu da düşünmek lazım.. sonra erkekler neden aldattı derler..(ha bu aldatmk için bir bahane degil kesinlikle! Ama erkeğini devamlı olarak cezalandırmaya calisip doyurmazsan asil ceza sana kesilir)
~Replay~
~kaptan Jack sparrow~💙🤵🌹🎩01 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
Evlilikte Cinselliği koz olarak kullanmak doğru değil
50 YorumlaEvet bu çok ilkelce olur kadınlar erkeklere ilkellikte fark atmış oluyor bu durumda hiç yakışmıyor ceza yerine küsebilir, naz yapabilir öfkelenip kızabilir bir süre bu daha makul.
10 Yorumla
+1 yılİki taraf için de yapılan en büyük hata.. Bir ilişkide veya evlilikte arzular hiç bir şekilde frenlenmemeli. Bu yapıldığı takdirde iki taraftan birinin mutlaka arzuları dışarıya doğru kayacaktır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik bir ödül olmamalı Yani dargınlık küslük baska bişey ama sana küsüm vermiycem ya da seks istemiyorum demek küslüğü ayrılığa ya da aldatmaya götürebilir Eşler küsken konuşmalı çözmeli cinselliğe yansıtmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl+Kredi kartını versene kocacım alış-veriş yapicam.
-Vermiyorum mınakoym benim değil mi.
+Başım ağrıyor. Bu gece al ve diğer bütün geceler.
-Kart senin kopeen olsun canım karicim al tabii :😂😂40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk kadınının tarifi bu. kendi ihtiyacı olan cinselliği bir hesap bir pazarlama stratejisine çeviriyor. yani silah olarak kullanıyor. oysa genel anlamda çok basit bir açıklama seks bir ihtiyaçtır bir anlaşma değil
21 YorumlaÖdül ve ceza diye birşey olmaz çiftlerin istekli olduğu sürece cinselligi eģlenceli bir oyun sekline çevirip tadını çıkarmalı ancak biri isteyip diğeri davete icap etmesi gerekir
10 Yorumla
+1 yılIster istemez yansır düşünsene sinirli andan sonra yatağa girmek oho yatak kırılır kızın beli çatlar
30 Yorumla😀 sizi kimse köpek gibi sevmez... bkz. ananıza babanıza ödül ceza sistemi yapsanız evlatlıktan reddeder
10 Yorumla
+1 yılBu sadece karşı cinsin başkalarıma gitmesine yarar.
50 Yorumla
+1 yılböyle birşeyi kural haline getirmek bence yanlış ama eşler arasındaki uyum ve anlayış önemli belki de bunu sevecek.
10 YorumlaHiç doğru değil. Ona ceza vermek için sert kaba davranmak vs sonuçta eşin herzaman nazik kibar olacaksın
10 Yorumlabeni soğutur ve bunu sezersem istesem bile onula olmam birdaha.
köpek mi terbiye ediyorsun. auna Q10 Yorumla
+1 yıl- Evlilik dışındaki sosyal ilişkilerde ödül - ceza sistemi kullanmak ne kadar doğruysa
evlilikte cinselliği ödül - ceza sistemi olarak kullanmak da o kadar doğru olabilir ancak.
- Hayır, yansıtmamalı.00 Yorumlayanlış bence kavgalı olsak bile eşimle yatakları ayırmam
30 YorumlaRenklendirmek için olabilirde ciddi anlamda cezalandırma yanlış olur.
20 YorumlaAptalca bir durum. Buna müsaade eden kadın/erkek de de iş yoktur..
10 Yorumla
+1 yılHayır. Bu özel bir paylaşım başka şeylere alet edilmemeli
10 Yorumla
+1 yılO kafada kadınla evlenmem desevigli olsam da cezası ağır olur.
10 Yorumla
+1 yılBence çok yanlış bir tavır olur bişey karşılıgında yapılırgibi hoş deyil bence
10 YorumlaBir aylık evliyim. Eşim beni sürekli olarak cinsellikle cezalandırıyor. En ufak bir şey desem bile cinsel ilişkiye girme yasağı getiriyor. Üstelik annesi ve babası ilişkiye girmeyeceksin ve çocuk sahibi olmayacaksın diye talimat veriyor.
00 Yorumla
+1 yılödül olarak arada kullanmak zevkli bence erkeğin hoşuna gider böyle şeyler
10 Yorumla
+1 yıltabi, sonuçta cinsellik başlı başına zevk türlerinden, gıcıkken değilmiş gibi yapamazsın..
10 Yorumla
+1 yılYansitirsa iki taraf ta alternatif yollar arar bence
10 Yorumlaİliskilerde boyle seyler olur ve olmalida.. Bunu genelde kadın yapar :))
10 Yorumla
+1 yılDoğru değil. Ama benim eşimde aynı numarayı yapardı.
10 Yorumla
+1 yılÖfkeli zaman cinsellik iyi olduğu zmn öfkelendirmek olmasın şimdi 😋😋😋
10 Yorumla
+1 yılYansitmali. Erkeği eğitmek lazim sjshd
25 Yorumla- +1 yıl
Sonra adam gaçmasın😵
- +1 yıl
Kaçmaz kaçmaz. Cok istedigin birseyi al aksama diceksin. Mesela bir şarap. Alip eve gelirse bu gece yüzün gülecek diceksin. Ertesi gün kurabiye isticeksin alip gelicek. Yine ödül. Almazsa ceza 🤣
- +1 yıl
Çok ticari oldu bu be nerde duygu 😅😂
- +1 yıl
Instagramda öyle bir video vardi. Valla 2 si de gayet mutluydu. 😍😂 kaptim ben bu taktiği
- +1 yıl
Bu sosyal medya hep kötü örnek oluyo gençlerimize😂peki ne diyim 😚🌺
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kadın cinselliği silah olarak kullanmalı. Bu onları üstün kılan şey.
10 YorumlaSinirimi bozduysa cezayı hak eder kfjsjfjd
22 Yorumla- +1 yıl
Aman meşhur tekmeni atmada 😄
Bence yanlış. Bir olay olduğunda seks yapmak veya yapmamak saçma
00 YorumlaYanlış tamamen ama bizim kadın lar ellerinden gelse kocalarına parayla verecek...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Oldukça yanlış çocuk değiliz sonuçta öyle ilişkiler renk vermez
10 Yorumla
+1 yılɹılıqǝşıʌǝs ıʎı ɐɥɐp ǝsı nlʇnɯ ˙˙ɹılıqɐʇisuɐʎ
34 Yorumla- +1 yıl
Klavyeyi ters mi tuttun orda
- +1 yıl
Başım döndü ya ne kötüsün😑
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Özür dilerim basınızi donderdkm gençler
Ister istemez yansir. Kontrol edebiliyor musun sen?
00 Yorumla
+1 yılHatika olur yataga baglayıp iyice oksayip yalayip onu hareketsiz sert değil vajinasini penise oksatarek yavas yavas koklucen
00 Yorumla
+1 yılEe cezayı hakeden napıcak yani🤔
12 Yorumla- +1 yıl
Yemek vermesin😄
- +1 yıl
Adam Ramazanda orucunu bile bozar bee😅
+1 yılboşanmaya götürür ilişkiyi
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılPek çok kişinin aldatılma sebebidir.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir evliliği asla yürütmem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru 1 şey değil dir. bence
10 Yorumla
+1 yılYansitmiyorum diyebelene helal olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Öyle birşey olursa aldatmalar daha çok yaşanır
10 Yorumla
+1 yılKedi köpek mi bu şartlandırma gibi 😅😅
10 Yorumla
+1 yılYanlış ceza olarak kapıyı gösteririm 😅
10 YorumlaYanlış çok çok yanlış
10 Yorumla
+1 yılCezayı değil de ödülü yansıtsınlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük hatalardan biridir bunu uygulamak. :):
10 Yorumla orayı karıştırmasak 😒
10 YorumlaDoğru bulmuyorum bu düşünceyi.
30 Yorumla
+1 yılDisa yonlendirme olur hakli olarak.
10 YorumlaSacmalık ve iticilik. Boşanma sebebi
10 Yorumla
+1 yılYanlıs kesinlikle yanlıs
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilikte cinselliği ödül ve ceza sistemi olarak kullanmak ne kadar doğru sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat