Bakireliğimi kocama vermek için kimseye vermemek mantıklı mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSüper mantıklı hemde niye dersen bakire olmadığın İçin bir sürü soru cevaplamak zorunda kalmazsın ve açıklama yapmak gibi bir zorluk yaşamazsın erkekleri bilirsin geçmişte yaşananları kabul etmezler ve sorun çıkartırlar her zaman senin böyle bir zorluk yaşamam gibi bir sorun olmaz sevişmek zevk almak tabiki çok güzel bir duygu kardeşim ama ülkemizde eğitim seviyesi düşük ve bakirelik sorunu halen çok önem teşkil ediyor iş ciddiye bindinmi sorun oluyor bayanlar çok yazar bakire değilim nasıl açıklarım diye
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Her ikisine de saygı duymak gerekir. Evliliğe kadar cinsellik yaşamak istemeyen kıza da cinsellik için evliliği beklemeyen kızada.
insanlar kendi tercihlerini ve hayatlarını yönetebilmeli.00 Yorumla
+1 yılMantıklı tabi yani herkesin doğrusu kendinedir, bazısı geri kafalı der ama aldırma sen kendini nasıl mutlu ve doğru yaptığını hissedersen öyle ilerle en güzeli bu olur.
00 Yorumla
+1 yılBekaretini koruyacaksan Allah'ın rızası için ya da yapmak istemediğin korumanı öneririm. Erkek için korumak biraz saçma çünkü. Netice de 1 dakika göreceği kan için kendini durdurmak yerine, günah olmaması için saklamak daha önemli. Zaten bu namus kavramı falan din için yayılmadı mı? Bak hayvanlara, onlar da ne evlilik var ne de 1 kişiden fazla kişiyle sevişince ayıplamak var. Çünkü kendini sakınanlar da genel olarak günah olmasın diye sakınıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
+1 yılMantik ararsan 18 yasini beklemek bile mantiksiz herkes istedigi yasta o bku yesin , ama is o ki ne mantik icin bekleniyor nede yas icin , gunah , haram ve sonunda azap var azap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani sen diyorsunki aslında o benim degil bir erkegin malı süper fikir ya kadınlara örnek gösterilmeli bu düşünce
00 YorumlaGuzel bir tercih yapıyorsun. Istegin oluyor mu peki mastürbasyon vs yapmıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yapmıyorum
Ne bekliyorsun bizden seni taktir etmemizimi ya da ikna edip bakireliğini bozmani mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMantıklı ve olması gereken ama bu bütün vücudu olmalı herşeyi yaşayıp da kızlık zarı bakireliği değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz buna edep, hayâ, kendi değerini bilme falan diyoruz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Zeusscuk az öte de fikir beyan edin bu görüş benim
+1 yılHerkesin düşüncesi farklıdır kendi düşüncelerini önemse başkalarının düşündüklerini önemseme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvucudunu kocana saklıyorsan mantıklı
ama sadece iki bacak arasıysa anlamı yok00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tercih meselesi kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende böyle düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen güzelini yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMal senin. Kim ne diyebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn dogrusunu yapıyorsun zina iyi bir şey degildir
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen senin tercihin
00 YorumlaSenim gibiler az bulunur kimi yatağ attıysam gg
00 YorumlaHerkesin düşüncesine saygı duyulmalıdır
00 Yorumla
+1 yılgayet tabi, mantıklı
00 YorumlaNantıklı
00 YorumlaAferim sana
00 YorumlaSenin gibiler kaldımı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa hiç evlenemezsen?
00 YorumlaSenin tercihin
00 Yorumla
+1 yılMantıklı bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Senin tercihin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal yapyorsun yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım