Eşim her istediğinde ilişki olsun istiyo olmaz deyince kızıyo beni hiç onemsemiyo o her istediğinde yapmak zorunda mıyım ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Merhaba. Güzel bir soru. Kimse konuşamasa da Türk toplumunda, mutlu görünen ailelerde ve ellerde maalesef bu sorun ciddi şekilde var.
Bunun çaresi karşılıklı empatiden geçer. Evlenmeden önce tartışılabilirse bu sorun, ama evlendikten sonra tartışmak değil asgari müştereklerde buluşacak şekilde uzlaşmak kazım. Rest ile zıtlalarak inat ederek çözülmez bu sorun. Hakikaten, başım ağrıyor, bugün çok yorgunum, hastayım, işim var… bahane kolayca bulunabilir ama o zaman ertesi gün memnun etmelisin. Bunun ayda bire kadar uzadığını biliyorum duyuyorum. Bu kadarı da çok yanlış. Belki burç uyumsuzluğu, belki ten uyumsuzluğu, belki ruh uyumsuzluğu ama inanın bana sırf bu sebeple çocuğu olmayan çiftler boşanmak istiyor. Ama çocuğu olanlar da sabredip sineye çekerek mutsuz bir şekilde hayatına devam ediyor ta da başka kadınlarla birlikte oluyor. En doğrusu oturup karşılıklı konuşup, bu ilişkiyi cazip hale getirebilecek tedbirler alıp, düzenli periyotla eşlerin karşılıklı şekilde empati ile eziyetsiz şekilde sevişerek zevk alarak ilgi ile ilişkiye girerek tatmin olmaları şarttır bu bir gerekliliktir. 😎00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi bende her gün isteyen bir adamım ve bununla gurur duyuyorum ! hayır demesinden nefret ediyorum ! hayır dediği için buradayım ! hayır dediği günlerin büyük bir kısmında kendimi +18 videolar sayesinde boşatıyorum ! bir gün boşanırsam sırf bu yüzden olacak ! aç erkek doymak ister doymazsa başkaları doyurur ! aksini iddia edende cinsel olarak sorun vardır net !
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sen sadece erkeği konuşuyosun ben de bi kadınım ve bunun cinsiyetle ne alakası var ben herşeyden önce insanım ve hergun yapacak güç ve istek yok bende napim simdi
Cevap sahibi+1 yılo zaman aldatılınca da her gün yapacak istek yok bende olsun başkası yapabilir dersin kusura bakmayın
+1 yılHaftada kaç kez istiyor her gün istiyorsa biraz haklısın ama haftada 2 kez çok buluyırsan haksızsın evlenipte mastürbasyon yapmak zorunda olan çok fazla erkek var maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılGece çalışıyo sabah geliyo her sabah istiyo zaten gelicek diye erken kalkıyorum bi de uyku sersemi isteği bitmiyo
- +1 yıl
Evlenmeden önce o kadar istekli olmadığını filan konuşsaydınız iyi olurdu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki hayır. Siz sadece cinsellik yaşamak için evlenmediniz ki. Ve evlilik sadece cinsellikten oluşmuyor. Olan günlerde olacak , olmayan günlerde olacak pek tabii ki..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
75Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılO hata yapıyor belli bir yerden sonra anlar böyle bir şey zaten olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSebep sunmuyorsun. Hasta olursun o da ayda bir olur yani, başın ağrır falan anlayış göstermez derim herif tam bir öküz. Şu yaptığın şekil haklı değil. Ergenler gibi canım istemiyor ne? Senle yapmasın da prn izleyip mi çeksin, escrda mı gitsin ne yapsın adam?
31 Yorumla
Soran+1 yılEskort a gitmek için bahane ariyorsa bunu açıkça söylesin. O beni aldatmasın diye kölelik yapamam her istediğinde yapamam ben de insanım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılalla alla...
evlilik yan gelip yatma yeri mi? babanın evinde kalaydın ;
https://www.youtube.com/embed/pBssNxp71n002 Yorumla- +1 yıl
Evlilik hep seks yapmak mi? Sacmalik ve boyle bir ayet yok ☠️☠️
- +1 yıl
@milflerdernegi bi dur sakin. İroni
+1 yılmaalesef yapmak zorundasın evliliğin yükü bu ama elbette karşılıklı ihmal olmadan anlayış da sağlanabilir
30 YorumlaAldatılma adayı bir kadın daha, yaz oğlum tahtaya ablayı. Sırası gelince burada ağlama sorusu da soracak.
12 Yorumla
Soran+1 yılHergun yapmadı diye aldatacaksa direk boşasın beni
+1 yılYani her an olamaz tabi ama eşinin libidosu mu yüksek yoksa senin ki mi düşük
21 Yorumla
Soran+1 yılGece çalışıyo her geldiğinde yapmak istiyo sabah sabah uyanıp karşılıyorum ama her sabah ilişkiye nasıl gireyim
Gizli Üye(18-24)+1 yılO istemediği zamanlarda da sen iste ve sürekli iste. O haftada 5 gün mü istiyor? Sen de sırf seni anlasın diye haftada 10 defa iste. O istemeden yaptır, yorulsun, sonra sen yorgunken gelip istemesin. Dişe diş.
21 YorumlaIliskinizde her seferinde orgazm olabiliyormusun? olmuyorsundur, olsan bukadar rahatsiz etmez istemesi
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmuyorum nerdeyse
- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılBenim eşimde sen her istediğinde olmaz diyor neden olmuyor.
30 Yorumla
+1 yılHaksızsınız bırakın artık şu düşünceyi biraz önemseyin eşinizi
20 YorumlaOrtak paydada buluşmazsanız eşin dışarıda mutluluk arar
20 Yorumla
+1 yılMerhaba, seks iki kişiliktir, senin de isteklerin, arzuların ve tercihlerin vardır ve buna saygı beklemek en doğal hakkın. Böyle bir zorunluluk olamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl olsun istiyon mesela napsın adam fincanla gidip komşudanmı istesin
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli istiyo
- +1 yıl
:D komşudanmı
- 00 Yorumla
+1 yılUlan alt tarafı uzanıp bacakları ayırıyonuz onu bile yapmaktan aciz siniz lan allahınız kitabinız yokmu lan sizin
00 YorumlaPampiş yapmasan başkasına gider, kimse senin tribini çekmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılTrip değil ama o beni çekmeyecekse ben onun hergun yapma istegini neden cekeyim
yo ayda 1 yap , zaten dünya sizin etrafınızda dönüyo. Sonra koca başka kadınlara gidince de dert yanarsınız aldatıyor beni diye.
00 YorumlaBu konular ince detay istiyor hak hukuk meselesi yani normalde erkek isedigi zaman kadinin hastalık durumu yoksa ve musait ise vermeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Eşinin her istediğini yapmak zorunda değilsin sonuçta bu senin de hskkin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılSeni atdatmasi dahami guzel? Bende kabullensen guzel olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu tek taraflı bir olay değil ki. İnsanın morali bozuk olur yorgun olur o havada olmaz. Biraz bencillik yapıyo
10 Yorumla
+1 yılYapmak zorunda değilsin bu kadar yüklenmesin sana yazık bünyene
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada iki-üç defa yapın daha az olursa erkekler ister bunu önemseyin
40 YorumlaBence saçma senin zevk alman lazım zevk almıyosan tadı olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her ıstedıgınde yapmasan yarın oturur aldatıkdıgına yanarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl2 istekli hiç mi denk gelmez arkadaş hep bşr taraf isteksizzz
00 Yorumla Bu iş 2 kişilik oldugu için yapıp yamayacaginizda seninde kararın olmalidir
03 Yorumla- +1 yıl
Yaniliyorsun abisi
- +1 yıl
@kuralsiz_pisikopat ben kadının mazereti varsa oda geçerli bir mazeretse yapılmamalıdır, ancak bu işten kaçmak için bahane ise o mazeret geçerli degildir
- +1 yıl
Abicsn mazerete dedigimiz bir sey yok,
Ama yok canim istemiyr doye bir sey ykk
Hem erkek icin hem kadin icin bahene degil.
Esler birbrilerjni mutlu etmek icin vardir
Klasik yurdum evliliğimi yaptınız?
Bunlar evlilik öncesi konuşulur!
00 Yorumla
+1 yılHakısın her zaman olmaz tabiki de. Eşinin buna saygı duyması gerekir.
00 Yorumla
+1 yılOrtak kararlar her zaman mutluluk verir konuşmayı deneyin
00 YorumlaHaklısın sürekli olacak bisey değil kocana anlatmayı denedinmi istemiyorum diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadınlara da giderse oturup ağlama o zaman buna davetiye çıkartan sensin sonuçta
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni tatmin etmiyorsa sadece kendisini düşünüyorsa haklisin sonuna kadar
00 Yorumla
+1 yılEvet zorundasın çünkü eşisin. Evlenmeseydin kaldıramayacaksan.
08 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka? Esinle sadece seks icin evlendiysen sorun sende
- +1 yıl
Dediğin şeyin gram alakası yok
- +1 yıl
Senin yok asil insan her esi istediginde sevismek zorunda degil kisi hasta olabilir ya da sadece yapmak istemiyor olabilir
- +1 yıl
Hastalık zaruriyettir yoksa zorunda.
- +1 yıl
Niye zorundaymis kardesim? Sen mi karar vericeksin kadinin yapmak isteyip istememesine. Hem eger kadin orgazm olmazsa bu erkek icinde yeterli olamama duygusu hissettirir ve sonuc daha kotu yere gider. Azcik ksden cikip makale okuyun allah allah
- +1 yıl
Orgazm olduğu sürece zaten kadında isteyecektir. Orgazm olamıyor diye yapmayacak mısın? Ben yeterince kadar yazı okuyorum boş yapma.
- +1 yıl
Ya kardesim azcik duzgun oku surayi be OXMAOXMSKMDKEMD
- +1 yıl
Hadi yandan yandan
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılHaftada kaç kez birlikte oluyorsunuz kaç kez hayır diyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskalarıyla olur sen istemiyorsan dısarda istekli milyon kadın var çiçeğim
58 Yorumla- +1 yıl
Nerde o kadınlar nerde
Cevap sahibi+1 yılSana denk gelmiyor hayatım
- +1 yıl
Denk mi düşsek
- +1 yıl
kadın kadının düşmanı lafı boşuna söylenmiyor sen eskortsan biz napalım bacım kız gelmiş burada normal bir ilişkinin sıkıntısından bahsediyor azgınlığın alemi ne çık e5 e
Cevap sahibi+1 yılHayatın gerceklerinın acıtması boyle bısey canım
Soran+1 yılBaşkasıyla olursa benim eşim olarak devam etmesin başkasıyla devam etsin. Onun gözü dışarı kaymasın diye ben onun her istediğinde isteğini karsilayamam
Soran+1 yıl@belinabetül sana da helâl olsun teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılİsteksiz biriyle evlenirsin sende tatlım kasma bu kadar
+1 yılEşin, saygı duymuyor sana. Seninde ilişki istediğin oluyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar kulübünde görüp fenomen olan başlıkları burada kendi fikrinizmiş gibi sıcmayın mk
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeseydin o zaman, adam her istediğini alıyor ama sen vermiyon adama
02 Yorumla
Soran+1 yılHergun ilişkiye girmek için evlenmedim ben kusura bakma da
Cevap sahibi+1 yılAma o s*x kölesi olarak görüyor seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemin ederim bunaldim cikiyorum siteden ya.. aglicam valla neden okuzlerle evleniyorsujuz kadindan anlamaynayanlarla evleniyorsunuz lanet olsun ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtamı müsaitliğinizi yorgunluğunuzu, bunların mümkünata yansıyışını anlatın ve anlayış rica edin. Belki durum değişecektir.
00 YorumlaMesela haftada kaç kez birlikte oluyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılHergun nerdeyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın s haklısın ama sevgi herseydir tek taraflı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye evlendin o zaman kadınlar neden isteksiz ben çok istekliyim. Bayan olarak. Sonra eşim aldattı diye agliyorsunuz
56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@HazalÇağlaSoral aldatılınca ağlarsın o... rspu a... mcik
Cevap sahibi+1 yılAnanı skrm o spu kevase. Anandan ogrenmissin... a... mina caktigim kancigi
Cevap sahibi+1 yılAnanı skym o.. rspu cagla fakr foto kullanmış bide * ... k Kezbani. Evlenince yatarsın sen ben bakireyim ama senden 50 kişi geçmiştir. Yerinde mi acaba a... mcigin
Cevap sahibi+1 yılEvlenince de düz yatarsın m... k kezbani ananı skym g. tunden k... ncik
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaftalık 2-3 kere yapın bu işi. Yoksa sıkıntı.
02 Yorumla
Soran+1 yılHergun yapmak istiyo
Cevap sahibi+1 yılMaşşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeğilsin. zamanla ya terbiye olur ya da bırak ağlasın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Oldu bittiye geliyorsa sonuç odaklı evet bencil yaklasim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe güzel işte benimki de böyle olsa keşke her gün skse..
27 Yorumla- +1 yıl
Dimi herkesinki farkli
- +1 yıl
evlenince cok degisiyorsunz ama bekarken atmasi kolay
- +1 yıl
umarım her gün sever seni
- +1 yıl
çık e 5 e
- +1 yıl
@belinabetül neden oyle dedinki anlamdim Şu an
Soran+1 yılHergun skse hayattan bıkarsın ben hep yapmak istemiyorum
- +1 yıl
yani iatesende hergun olmaz zaten ya imkansiz yani
+1 yılOna onun gibi yaklas anlasin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstemeyen red eden kadina hep bir siniri olurum. Hepiniz oylesiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz de fazla istekli oluyosunuz ya ben hergun istemiyorum napim
Cevap sahibi+1 yılTamam her gun istemede... hepte red edilmek gicik bisey
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan kimse seni zorlayamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılZorluyo ama. Seninle yapmicam kimle yapicam diyo aldatmakla tehdit ediyo bazen zor kullaniyo
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşında bu bencil
02 Yorumla
Soran+1 yıl45
- +1 yıl
Şimdi ben bu adamla aynı yaştayım ama benim 6 yaşındaki oğlum bundan daha zeki. Bu ne saygısızca bir harekettir
Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Odunun tekiyle evlenmişsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme yine de
Zorunda değilsin elbette
10 YorumlaKendi şeyinin keyfini düşünen bencilin teki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kaç günde bir istediğine bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılHergun nerdyse
Bunlar hep Evlilik öncesi yanlislarinin bedeli
00 Yorumla
+1 yılgünde oluyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Zorundasın ama erkekte öyle aç gözlü olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılhazır buna mecbur değilsin.
00 Yorumla - Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim canı her istediğinde ilişki yaşayalım kafasında ama ben hep olsun istemiyorum. Haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım