Güncellemeler
+1 yıl
Ben öyle ortamlarda zevk alamiyorum , bende rahat olmaliyim sadece ona odaklanmaliyimki zevk alayim yoksa hemen bitsinin peşinde oluyorum bunuda diyorum ona ama aliyorsun alirsin diyor dinlemiyor bile beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ya mecburlugu gec koy bi kenara senin kocanda anlayissizlik var. Adam bildigin aksiyon heyecan ariyor kendine, bari misafirlikte anne babanin evindeyken falan yapma ayip yani. Az sabretsin eve dondugunuzde yaparsiniz catlamiyor ya bu adam. Hem nasil yapiyorsunuz ki hic mi demiyorlar bunlar nerde bi saattir napiyorsunuz icerde birden kayboldunuz ortaliktan gelmediniz ne zamandir falan...
Annesigilde belim agriyo diyo mesela krem sür diyor bana banyoya gecelimde öyle saatlerde surmuyor tabiki ozamanda 5 10 daka. Benim ailemlerin yaninda yok eve tornavida lazim biz bi bakalim nerdeymis diyor öyle öyle hep bir bahanesi var nereye koyuyorsunuz diyor yok tuvalete gidecem bi kontrol edermisin boşmu diyor tahmin ediyorlardir buyuk ihtimal cocuk degiller sonucta. Ve anlayissiz bu konuda evet yakalansa ozaman gorecekde iste
Ya yakalansaniz zaten ne der insan, koskocaman insanlarsiniz hic yakisiyor mu boyle seyler dayanamayip orada burada misafirlikte yapmak. 5 10dk da olacak is mi bu yani. Ne bilim tamam belki bu konulara biraz uzak olabilirim hic yasamamis da olabilirim ama siz kadinlarin malum is icin hazirlanmasi gerekmiyor mu..
O 5 10dk da bosaliyor diye mi bitiyor yoksa sirf o heyecani almak icin mi yapiyor
Mecbur değilsin.
Zorunda değilsin.
Rahat, hazır ve isteksiz olduğun zamanda hayır diyebilirsin.
Bu her zaman, her zaman olmaz. Bunun da yeri ve zamanı var.
Bir yerde patlar bu olayınız.
cut.
Bilmiyorum ki. Bence sen de zevk almana bak gitsin. Bu hep böyle devam etmeyecek zaten.
Mecbur değilsin ama heyecan her zaman iyidir. Şikayet etme yani eşlerimizin kıymetini bilelim :)
Herşeyin bir yeri zamanı var ama o işin zamanı belli olmaz heyecanlı olur yani
En çok yapmak istediklerim ya ksjdks sizdeyken de yaptınız mı hiç 😂
olay onun zevk aldığı yer zaten kanka sen istemesen de o orada zevk alıyo
Kocan istediği zaman girmezsen melekler lanet okumuyomus oyle bisi okudum ne kadar doğru bilemem
karşılıklı istekle olmalı tek taraflı değil
Oste sorun o yatakda asla yapmak istemez hep farkli farkli yerlerde bende yatakda isterim. Cok farkliyiz
bazı kişiler öyle bilirim onu bi tanıdığımda öyle bildiğimi bilmiyo ama fark ettim
Erkeklerin vardır öyle fantezileri
Evet öyle
Değilsin tabi
tabiki de degilsinn
Mecbur değilsin
Eşine sor