Eşim iki kere anal ilişki yaşamak istediğini söyledi ama ben çekiniyorum çok ağrı olur falan diye, bir yandan da istemiyorum aslında böyle bir şey yapmayı.
Eşime de istemediğimi söyledim.
Eşim iki kere anal ilişki yaşamak istediğini söyledi ama ben çekiniyorum çok ağrı olur falan diye, bir yandan da istemiyorum aslında böyle bir şey yapmayı.
Eşime de istemediğimi söyledim.
anal ilişki teklif bile edilemez. anüs cinsel organ değil. özellikle kadın için sağlıksız.
asla böyle teklifte bulunamaz zorlayamaz. teklif etmek bile boşanmaya sebebtir. hem dinen hem hukuken boşanma hakkınız doğar
bu konuyu bir daha açma yoksa bu beraberlik biter deyin çizgiyi çekin
istemediğini söylemişsen konunun kapanması lazım. Kimse kimseye istemediği bir şeyi yaptıramaz. Bende sana analdan girmek istiyorum de bakalım kabul ediyor mu.
Cevap
31Cevap

İşinizi kolaylaştırır eminim
Bi kere o haramdır ikincisi boşanma sebebidir o mala söyle kendine bi denesin bakalım hoşuna gidiyormu
İstemiyorsan açıkça söyleyebilirsin buna saygı duymak zorunda her kadın anal ilişki yaşayacak diye bir şey yokki
aklını farklı yerlere çekmeye çalış direk yok ben iateiyorum dwrsen geri tepelibir bu beni istemiyor diye düşünür belki evet istediği yanlış bir şey
istemediğin hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin bu kada rşuursuzca isteyen birisi de nasıl yapacağını da bilmiyordur zaten
Eşim oral asla istemiyor diye 10 yıl bu zevkten mahrum kalmak pahasına zorlamıyorum. Anal olmayıversin. Oral kadar elzem bile değil
Önce sen onu bir yap bakalım memnun kalacak mı ağrısız olacak mı sonra karar versin yapmak istiyor mu istemiyor mu
istemediğini söylediğin halde ısrar ediyorsa bu yanlış bence
Acemi biriyle asla yapma hele şer sevenle asla
Tabi ki senin bedenin senin kararın. Açıkça otur konuş.
istemediğin bişeyi yapma ve yaptırma. ne olursa olsun
Zorunda değilsin. İlişkiniz karşılıklı rızaya dayanmalı.
bence eşine bi. sürpriz yap dene yavas sakın olmasını ıste tadını cıkara cıkara alıştıra alıştıra yapanlar cok fazla zevk aldıpını soyluyor eşin istıyorsa yapmalısın
Hayır değilsin 👍 önden istiyorsa yap ama anal nedir yaa? Adam gibi skecekse tamam ama g@tten yaptırma.
eşin istiyor diye yapmak zorunda değilsin çok istiyorsa tak straponu beline dml önce ben yapacağım de
Sakın yapma çok acır ve sonrasıda iyi olmaz yapacaksanız bile 1 gün önceden hazırlanman gerek
Zorla hiçbir şey yaptırılamaz.
Vajinan çok mu geniş de
Yapma ilerde altına kaçırırsın
Hayır çok sıkıntılı yapma
Paralı kadına git de ihtiyacını onda gorsun
Sen ne istiyorsan öyle yap
istemiyosan vermek zorunda degilsin
Hak yolu varken niye bok yolu
Bebek yağı sürün çok zevk alacaksınız
Yapmak zorunda degilsin
Mide bulandırıcı bence asla izin verme
Zorla güzellik olmaz istemiyorsan yapma