- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar haksızsın. Cinsellik, eşlerin birbirine ödül olarak sunduğu bir şey değildir. Seks yapabilmek için eşinin istediklerini yapmak zorunda kalan biri evlilikten de, eşinden de soğur, uzaklaşır. Evlilik, eşlerin birbirine istediklerini yaptırmaya çalıştığı, istedikleri yapılınca seks ile ödüllendirildiği, istedikleri yapılmayınca seksten mahrum bırakıldığı bir ilişki olamaz. Evliliği de, seksi de çok yanlış anlamışsın. Ödül/ceza köpek eğitiminde uygulanır, evlilikte değil. Bu kafadaki kadınlar evlenmemeli. Eşlerin cinsel ilişkiyi reddetmesi boşanma nedenidir. "İstediklerimi yapmadığı için kocamla sevişmiyorum" diyemezsin, eşin bu nedenle boşanmak istese isteği mahkemede kabul edilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılGitsin boşasın. Kimseyi zorla yanımda tutmuyorum 😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemezseniz olmazsınız, olmak zorunda da değilsiniz. Bunu ilerletip köle haline getirebilirsiniz. Benim sevgilim başka erkeklerle beraber oluyor, ben en fazla ayaklarınj öpmeyi hakediyorum o da dediklerini yapar hakedersem. Tamamen kendi tercihiniz yani, kadınlar karar verir herşeye
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılOndan sonra bu adam beni aldattı der sağda solda salya sümük ağlar veya adamı göndere göndere adam artık hiç istemez isteksizleşir bi sen yoksun onun için bunu unutma sınırlarını bilmelisin sınırları sen tayin edemezsin kadın evleneceği erkeği seçebilir ama erkek evlenmek isterse evlenirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılAman ne ağlayacağım. Kapı orada. Aldatırsa yallah
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın nafaka alır ananın evine geri dönersin
Soran+1 yılEvim de var param da. Bu yaştan sonra kimsenin harçlığına muhtaç olacak değilim 😂
Cevap sahibi+1 yılO öyle olmuyor o zamana geldimi aç olursun hemen birde başka kadınlardan farkın ne senin onları dikte seninki yatık mı duruyor yoksa
Soran+1 yılOluyor oluyor 😂😂
+1 yılBu yaptiginiz boşanma sebebidir. Cinselligi ceza ödül ilişkisine çevirmek bir erkeğin şahsiyetine hakarettir. Ve boşanma davalarinda geçerli bir sebeptir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşasın o zaman
- +1 yıl
Adamsa boşamali.
Soran+1 yılAkşama sorarım bakalım adam mı değil mi 😂
- +1 yıl
Sorun efenim.
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ahah 250 gram vermeyerek ceza veriyorum diyorsun 😄 yanlız herşeyin devamlılığı iyi değildir dikkat kimse vazgeçilmez değildir 😄
05 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçebilir valla kimseyi zorla yanımda tutamam😂
Soran+1 yılGiden gider kapı orada valla. Kimseye ölümüne bağlanmam. Hata yapana kapı açık
Soran+1 yılAh yaşayıp göreceğiz
Eveeeet vücudunu bir obje bir silah gibi kullanan bir kadınımsı daha. Kendinizi bir “mal” gibi gibi görüyorsanız bir şey diyemiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılalış-VERİŞ 😉 mantıklı umarım eşinin parası çoktur 👍🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılVar işte 3-5 bir şey
- +1 yıl
veresiye defteri açmayı düşünüyor musun 👻
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasını skiyordur o merak etme. Işte bu yüzden evlenilmez ya bu türk kezolarinin gönlünü alacan da o verecek sana zaten işte bir ton sıkıntı stres gel bide bunlarla uğraş aklı olan evlenmez zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkıyorsa aldatsın. Anında kapının önüne koyarım 😂
Cevap sahibi+1 yılSenin ruhun duymaz aldatsa ben anlamıyorum sizi sanki tek a. m g0t méme sizde dünyada bir ton hatun var adam da harbi kılıbık s@lağın tekiymis
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılSeni yatakta bir dümdüz edeceksin kedi olursun kedi hakkın o senin aslında 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinse en azından sadece eşlik görevini yerine getirmek zorundasın
04 Yorumla
Soran+1 yılO beni mutlu etsin ben de yaparım
- +1 yıl
Senin ondan beklentilerin nedir ki
Soran+1 yılSürekli bana sürprizler yapsın, hediyeler alsın, ev işlerinde yardımcı olsun
- +1 yıl
Onun sana yaptıkları ne peki
bencede hak etmesi lazım var mı öyle beleşe bir şey arkadaşım afferim sana bak bu konuda arkandayım..
00 Yorumla
+1 yılIstediklerini derken yatakta mı dışarıda mı anlamadım
014 Yorumla
Soran+1 yılDışarıda
- +1 yıl
Yapılacak işler mi Yoksa imkansız mı istiyorsun adamdan
Soran+1 yılYoo standart şeyler. Hediye tatil ufak tefek ev işleri o bu falan
- +1 yıl
Tamam da bunun için tavır alınır mı Yani bu tür şeyler için ne bileyim oturup konuşursunuz bir planlama yaparsınız oluyor mu olmuyor mu gibi şeyler ama bu yatağa taşımamalı yani bence
Soran+1 yılBöyle daha hızlı çözülüyor 😂
- +1 yıl
Yani bu şekilde İstediğin oluyor mu Anlamadım
Soran+1 yılEvet oluyor
- +1 yıl
Bence çok fazla şansını zorlama bu konularda adam yatakta sürekli bu sorunlarla karşılaşırsa başka yataklar arar
Soran+1 yılKapı orada valla. Gidebilir
- +1 yıl
Maşallah sende bunu istiyorsun galiba
Soran+1 yılKimseyi zorla yanımda tutamam
- +1 yıl
Ama kocan sonuçta basit şeyler için neden itiyorsun dışarıya
Soran+1 yılİtilmesin
- +1 yıl
Sen de galiba Sıkılmışsın ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer eşinizi cinsel yoldan terbiye etmeye çalışıyorsanız çok büyük hata yapıyorsunuz. Aldatılmanız muhtemel.
17 Yorumla
Soran+1 yılAldatırsa bye bye
Cevap sahibi+1 yılhaberiniz olmadığını varsayarak söylüyorum. Hem onu hem seni götürecek ama sen kendince hava yapacaksın evliyim diye :D
Soran+1 yılHaha benim her şeyden haberim olur 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSiz erkekleri çok hafife alıyorsunuz. Bizler saman altından dere akıtırız sizin haberiniz olmaz. Sadece saf ayağına yatarız. tabi her varlıkta olduğu gibi bizde de var saklamayı beceremeyen bireyler olabilir.
Soran+1 yılAman hepiniz malsınız işte. Aldatılan her kadının aldatıldığından haberi vardır. Sadece boşanacak cesareti olmadığı için susarlar. Ben susmam ama
Cevap sahibi+1 yılTanımadığınız insanlara hakaret edince daha mı mutlu oluyorsunuz. Siz bildiğiniz gibi yaşayın. sağlıcakla kalın.
Soran+1 yılTeşekkürler teşekkürler 🤗
+1 yılpeki olmuyorsun da seksi arzuladığın zaman ne yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumları cevapları okudumda biraz yay burcumusun tam benim kafa 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNo boğa 😅
Neden kendinizi bu kadar nimetten görüyorsunuz ki , sanki sadece o zevk alıyor onun yerinde olsam sen yapmayınca başkasıyla yaparım, bu şrkilde davrandığınızda kendinizi bir seks objesi yerine koymuş oluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKocasına sırtını dönüp yatan kadın sbaha kadar melekler tarafından lanetlenir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir müddet sonra seninle birlikte olmak istemeyecektir..
00 Yorumla
+1 yılPeki sen onu hak edecek ne yapıyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılOnunla evlendim bundan daha büyük şans mı var
- +1 yıl
Hsktrr book derler adama
Soran+1 yıl😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha basit yöntemi var bunun
00 Yorumla
+1 yılEnteresan bi yaklaşım : )
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ooo sen işin kolayını bulmuşsun, yazık adama :D
00 Yorumla
+1 yılSen hakederek mi yapılıyorsun?
00 YorumlaSonuna kadar haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKim neyi hakedecek ya. Tek zevk alan o mu sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılondan sonra eşim beni aldattı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAöan aynı kadın sıkar
00 Yorumlaböyle yaparsan eşin seni aldatır.
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatırsa bye bye
+1 yılİstekler nelerdir 🤣
05 Yorumla
Soran+1 yılHediye sürpriz ev işi falan 😂
- +1 yıl
Umrumda da olmaz dışarıda kadın mı yok evli olduğum halde sevgilim var eşim böyle yapsa hiç umursamam
Soran+1 yılAman giderse boşarım nolacak 😂 başka adam mı yok
- +1 yıl
O zaman kendini bişey san ma
Soran+1 yılPeki sanmam 😂
+1 yılMaalesef haksızsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAma işe yarıyor 😂
- +1 yıl
Olabilir, ama haksızsın sen onu sordun
Çok yanlış bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani güzel taktik