3 4 kez ilişkiye girdik geç boşalıyor sevişme uzun sürüyor. Sertleşmede problem yok sertleşiyor ama boşalmıyor bir saat.
benden mi etkilenmiyor acaba neden kaynaklı bu.
3 4 kez ilişkiye girdik geç boşalıyor sevişme uzun sürüyor. Sertleşmede problem yok sertleşiyor ama boşalmıyor bir saat.
benden mi etkilenmiyor acaba neden kaynaklı bu.
Seninle ilgisi yok. Alıştıkça daha kolay boşalacak. Bir de güzel inliyor musun? Sahte olmayan gerçek bir inleme her şeyi daha çok hissetmesini sağlar.
belki geç boşalma sorunu vardır. erken boşalma sorun olduğu gibi geç boşalma da bir sorun aslında. tabi bu arada belki deneyimi varsa ondan da olabilir
Cevap
24Cevap
bazıları kendimi kontrol edebiliyor bu iyi birsey senin adina.. her erkek yapamaz bunu
daha ne istiyorsun diğer türlü olsa erken zevk alamiyom geç olunca bendrn mi hoşlanmıyo
Geç boşalsalar bi dert erken boşalsalar bi dert, napsınlarr 😂
çoğu kadının arayıp bulamadığı apla.. sen yemene zevkine bak ya.. ama azıcık inle ve biraz sen yönet seksi..
Evlilikte cinsellik oyle ya da boyle bor yerden sonra hayal kırıklığıdır. Seks evlilige en uzak şeydir fazla takilma bunlara.
Senden kaynaklanmıyordur ama sence iyi degilmi
Sevişme dışında ilişkiye girmek 1 saat sürüyorsa bosalamiyorsa ya geciktirici kullaniyordur ya da seksi bulmuyordur seni veya ortamı
Alakası yok herkes 10 dk da boşalmıyor denk gelince anlarsın
Maksimum 30 dakika ilişkiye girer eger ki madde alkol ilaç kullanıyorsa zaten saatlerce sikip bosalamiyorsa orada da bir sorun vardir
Yoo bendede var bu, spor yapıyorum kondisyonum iyi en erken 45 dk istersem 2 saatte boşalmam biz buna tectübe cinselliği keşfetme diyoruz ve bu durum beni özel kılıyo en azından partnerlerime göre bizi diğerlerinden ayıran şey boşalmak iöin sevişmiyoruz amaç o değil yani, anladın😉
Herkes boyle atip tutuyor da daha hic bir sey kullanmadan 30 dakikanin ustune cikani gormedik
Bak şimdi oldu sen görmemişsin umarım görürsün çünkü amacı orgazm olmak değilde partnerini üst üste orgazm etmekten zevk alan bir erkek herzaman iyidir sana bunu ıspatlama şansım yok gerekte yok
Orgazm olmam icin veya iyi bir seks yapmam için partnerimin saatlece bosalmamasına gerekyok ki önemli olan boşaldiktan sonra sevişmeye devam eden erkek benim icin ben mesela erkeğimi defalarca bosaltmak istiyorum daha cok zevk veriyor bana bu yüzden uzun süre bosalmaması bence iyi bisey degil ama sabaha kadar defalarca bosalmasini isterim
Sabaha kadar 4 defa boşalır sen 20 ve bence cinsel doyum için yeterli
Millet boşalmayan erkek ara. Sen ise geç boşalandan şikayetçi gibisin
Bende öyleyim bu bazı erkeklerin özelliği şanslısın senin yerinde olmak isteyen çok kadın var
geç boşalan erkek kadınlar için iyidir sürekli orgazmi olurlar
Biraz zaman geçince erken boşalmaya başlar bekatlıkta küçük oglanı çok yormuş
Yeterince haz vermedigin seksi hissettiremediğinden dolayı geç boşaliyor olabilir.
Emin ol eşinin erken bosalmasini istemezsin. Seninle alakali bir durum değil. Tadını cikart seksin. Kadınlar icin nimet gec bosalan erkek.
Senle ilgili olduğunu sanmıyorum, genel geç boşalıyordur.
Daha ne istiyorsun. Bırak geç boşalsın. Seni peşpeşe 5-6 kez orgazm ettirebiliyorsa memnun ol. 😊
@Rasne Ben 15 den sonrasını saymayı unutuyorum
@Rasne 😉
geç boşalması normal değil ama kötü bişi de değil. aldığın zevke bak sen bırak çalışsın.
Daha ne istiuon kadınların arayipta bulmadığıni sen bulmuşsun devamke
Prezervatiften bile olabilir var ya ama mutlaka kullanılmalı yani bence
Benimde böyle. 1 saati buluyor ön sevisme dahil
Gayet mantıklı helaaal
Sırrını öğren yaz ilerde bana da lazım olur
Ne güzel işte, tadını çıkart.
O da seninle ilk mi yapıyo
Hangi şekilde yapıyosunuz
bulmuşsun bunuyorsun iyi işte devam tadını çıkar
Hayır hayır normal hiç bir sıkıntı yok
Ne güzel işte aşkım
Çok güzel lannn ben ya hemen boşalıyorum