Eşimle sürekli ilişkiye girmek istiyorum her şekilde çamaşır giyip karşısına çıkıyorum her şeyi yapıyorum tatmin oluyor kendisi birşey yapmıyor nereye kadar gidecek böyle sürekli benim birşey yapmam artık sıktı canımı
Cevabın nedir?
Komşumla aram çok iyi onunla herşey konuşuyorum ve eski sevgilimle olan durumu anlattım ilişkiyi o da açık oldu kocasıyla olanı anlattı yüzeysel ama ve senin gibi tamamen ve başka erkekle görüşmüş hatta kaçmayı düşünmüş çocuk olduğu için engel olmuş ama şüphe oluştu bence yaşadı gibi geliyor onu söylememisti tabi ama bence sende ileri ki zamanda birinden etkilenebilirsin diye düşünüyorum kocanla konuş ve farklı şeyler dene
06 Yorumla
Soran+1 yılAldatmayı düşünmem eşime bunu yapmam ne olursa olsun. Bosanirim öyle yaşarım ne yaşayacaksam. Inan bu yüzden bir arayış içinde değilim
Soran+1 yılAklına gelen herşeyi denedim. Denedik. Ama olmuyor bir yerden sonra tıkanıyor.
Soran+1 yılYok öyle bir niyetim asla olmaz aldatmak gibi kardeşim merak etme :) seviyorum ne olursa olsun çabam biraz daha devam edecek ama olmuyorsa artık yapacağım birsey kalmaz
En İyi Cevaplar
+1 yılSizde sözlü yönlendirin , beraber gerekirse film izleyin , kamasutra öğrenin. Bak eşim bu şekilde yapmanı ve davranmanı istiyorum. Bizim de şansızıma evlenirsek sizin gibi hatun karşımıza çıkmaz.
Benimde iç dünyam çok renkli ama nerede işte. Tavuk gibi yatan çıkıyor muş bir de karşıma :D08 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah denk gelir kişiliğinize göre birisi diyim o zaman denki bulmaz ki hayat işte :)
- +1 yıl
Kız arkadaşım oluğunda bu konuları konuşturmuyor bile, Türkiye'de çok sıkıntılı bir durum, seks hayatın gerçeği olmasına rağmen, kaç tane kız arkadaşımdan terbiyesiz beni sadece cinsel obje olarak görüyorsun diyenlere rastladım. Aslında kendisinin uzaydan gelmediği de kesin :D
İnsanın temel ihtiyaçlarının gıda, uyku, barınma, hayatta kalma ve cinselliktir.
Nedense insanlar sürekli cinsellikten utanmaktadır. Buda maalesef ki annelerimiz ve babalarımızın bizleri yetiştirme tarzından kaynaklanıyor. Evli insanlar bile eşleriyle rahat rahat bu konuları konuşamıyorlar. Bu benimde çok tuhafıma gidiyor. Aslında gerçek anlamda bir ihtiyaçtır ve seksin yararları saymakla bitmez. Endorfin hormonu salgılatıyor en bariz yararı bu. Başım ağrıyor diye genelde seks yapmazlar aslında tam bir ağrı kesici. Stresi yok ediyor. Kan akışını hızlandırıyor.
Milleti anlamak cidden zor bu konuda. Psikologluk bir mesele diye görüyorum.
Soran+1 yılO kadar haklısınız ki faydası çokken geri kalmak apttallik oluyor. Evliliğin temelinde yatan tek şey bu aslında. Uyum istek beraberlik karşılıklı olmalı. Ama gelde anlat bunu. Hayat bazen adil olmuyor :)
- +1 yıl
Evliliğin bilinçaltındaki yönlendirmesi yüz yüz sekstir. Aksini iddia eden olacağını zannetmiyorum. Ama evlilikte hem koca hem eş te seks hayatlarını renklendirmeleri lazım, yatak odasından ki, yataktan tutun , özel kokulara kadar, ışık, iç çamaşırlar, hafif slow müzik, ön sevişme, çeşitli kamasutra bunları bilmiyorsalar bile öğrenmeleri lazım, ben nasıl eşimle seks hayatımı renklendiririm evliliğimi nasıl daha eğlenceli yaparım diye eşiyle tek tek konuşması lazım. Umarım bana böyle bir kadın çıkar :D
Soran+1 yılSen bu kadar iyi düşünüyorsun da hayat sana odunun tekini verir :D umarım ben yanılırım ama kader işte. Nerdeeeee :D
- +1 yıl
Ben artık akıllandım hayatıma bir kız girerse, cinsellikten konu açıyorum zaten, beni tersliyorsa bırakıyorum. Hayatımı zindan edemem bu yaşımdan sonra. Seks yapmak bir uyku ve gıda gibi ihtiyaçtır. Ağır depresyona giriyor yoksa insan.
Soran+1 yılHaklısın en başında bunu yapman gerçekten akıllıca. Herkes sen ben gibi düşünse dünya mükemmel olurdu. İnşallah gönlünde ki ile karşılaşırsın :)
- +1 yıl
Umarım karşılaşırım ama, senin yaşadığın problem büyük bir problem değil, eşinle güzel güzel konuşup isteklerini belirt sonunda senin kocan. Sevmeseydiniz o insanla evlenmezdiniz. Mesela beraber spor yapın, vücudunuzu daha seksi yapın. Yatak odanızı şekillendirin, seksi iç çamaşırlar satın alın. İnternette seks hayatını renklendirmekle ilgili bir dünya bilgiler var. Bir de beslenmede çok önemli libidoyu da beslemek lazım. Uyku ile de alakası var. Düzenli uyumak gerekiyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaş farkıda bazen sıkıntı olabikiyor 2,3 yaş buyuk biri olsa olmazdı belki , doyuma ulaştıracak şeyleri ogren işe yarar yani neler yaparsan doyum olur yatakta onları
10 Yorumla
Cinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. Evlenmeden once seks yapmanin faydalarini goruyoruz..
Yatakta dusunce olarak anlasamayan bir cift.19 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın haklısın bir kez daha haklısın diyorum. Önemli olan tek nokta evlilikte.
Soran+1 yılKaç kez konuştum inan hatırlamıyorum bile. Boşanmaya kadar gidecek artık dur noktasına geldim.
Soran+1 yılHeyecanlanıyorum bir dahakine daha iyi olacak sana şöyle yapıcam böyle yapıcam. Dediklerinin bitanesini yapsın mücadele edicem ama nerdee
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) doktorla görüşme olayını gerçekleştiricem dediğin gibi olmadı artık yapacak bişey yok
Soran+1 yılİnşallah canım tekrar teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
47Cevap
+1 yılGeçen bir soru görmüştüm, erkeklrr neden bukadar seks düşkünü hep ilişkiye girmek isterler diye.
Bende dedim ki; eğer erkek istiyorsa ama kadın istemiyorsa evli çiftler bu sebepten dolayı erkek boşanmayı ya da ayrılmayı düşünmez. Ama kadın istekli, erkek isteksiz olursa kadın boşanmaya kadar gider diye bir tezde bulunmuştum. bir çoğu beni haksız çıkartmıştı. Sende benim tezlerimi doğrularcasına bir soru paylaştın desem yeri olur : )05 Yorumla
Soran+1 yılErkek boşanmayı değil aldatmayı düşünüyor çünkü :) sözüm meclisten dışarı herkes tabi ki aynı değil. Ama bu biraz daha kırıcı oluyor benim için daha ne yapıcam diye kendimi sorguluyorum
- +1 yıl
Sizde kılıf çok. Varsın hafta da bir s"kişin... niye hemen ayrılığı düşünüyorsunuz hayret bişey.
Aldatıyor muşuz!!!
Soran+1 yılGenelleme yaptım yarası olan gocunur beyefendi. Başta kibar olup sonra içindeki gereksizi ortaya çıkaran tipleme siz oluyorsunuz herhalde.
- +1 yıl
Neden size sövmediğime göre, hakaret etmediğime göre. şu an siz bana hakaret ederek kendi karekterinizi belli ediyorsunuz farkında mısınız acaba?
Cinsel soru sormuşsun.
İlişkiye girmek istiyorum diyen sizsiniz. Şimdi Hanım efendi yerine Karı dedim diye suçlumu oldum? Uslup üzerinden kendini haklı çıkartmaya çalışanları da hiç haz etmem. İyi geceler.
Soran+1 yılCinsellik sorularına cevap verende sizsiniz. İşinize gelmiyorsa yazmazsınız olur biter. Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Neyse açıklamaya gerek yok iyi geceler.
Galiba senin sonucun aldatmaya kadar gider..
Bunu kocana soyle18 Yorumla
Soran+1 yılYok kesinlikle aldatmam ancak ayrılığa gidecek sonunda
Soran+1 yılKendisine bunu söyledim aldatmayı asla düşünmedim
Soran+1 yılTeşekkür ederim denicem :)
Soran+1 yılYok yok bir kaç gün sabır ederim
Yaşlarınız kaç? Seks yaptığınızda orgazm oluyor musun? Sanıyorum işin sonu aldatacaksın ya da ayrılacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene de toplasan 5 kez orgazm olmamışımdır. Ben 22 eşim 30 yaşında. Aldatmam ama artık ayrılmayı düşünüyorum
+1 yılisin Yas valla. Adamin kusu kalkmiyor demekki. Napsin gece vakti sende sanalla felan idare et.
00 Yorumlasana bir kaç tüyo vereyim en az 5 sene götürür ilişkinizin heyecanını
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 sene mi ben artık dayanamayacak noktaya geldim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaderin cilvesk bu erkek istekli olsa kadin olmaz kadin olsa erkek olmaz :) dengi dengine gormedim desem yeridir
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
Cevap sahibi+1 yılAyni dert bende de vardi bir ara :)
Soran+1 yılNe oldu peki
Cevap sahibi+1 yılAldattim ;))
- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yıloturup konusmayı denedinizmi sorun nedir niye bu kadar soguk diye
00 Yorumla
+1 yılproblem esınde bence, senı güzel bir tatmın edememiş ki
Ama gelecekteki eşim bana ilk gece tokadı atıcak, bu zamana kadar neredeydın diye ;)00 Yorumlaböyle giderse aldatırsın onu bunu ona söyle bence seni her gün en az bir defa
04 Yorumla
Soran+1 yılYok aldatmam öyle bisey yapmam ama herşeyi yaoiyoken onun bişey yapmaması canımı sıkıyor
Soran+1 yıl:D güzel fikir baya güldüm niye güldüm biliyormusunuz eşim takımda tutmuyor :D
+1 yılsenin gibi eşi bulmuş ama yapmıyor iktidarsızlık var muayene olmalı. ya da git doktora anlat ilaç damla falan verir...
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne yapmalıyım o kadar sıkıldım ki
- +1 yıl
ortada sana anlatamadığı bir sıkıntı var ya da aldatıyor bilmiyorum ama eşin böyle yaptıkça sen yanlış şeylere yönelebilirsin haklı olarak
Soran+1 yılDaha fazlasını yapacak birisi çıkarsa karşısına aldatsın. İstediği herşeyin fazlasını yapıyoken oratada başka sorun var dediğin gibi
- +1 yıl
cinsel iktidarsızlık, sertleşme vb olabilir. bence doktora gidip anlat o belirtileri ihtimalleri önerebilir. ya da ona hiç beklemediği fanteziler sun
Soran+1 yıl1 senede yaşamadığı herşeyi yaşattım ona ama yok yokyok :)
- +1 yıl
ya mesela sanal seks yapın çiftlerle ya da 1 erkeğe kamera karsısında. ya da cam4 diey site var üye olup maske takın camda seks yapın muhakkak işe yarar
+1 yılhep diyorum , bir kadına bir erkek az
sonra çok ahlaksızsın diyolar00 Yorumla
+1 yılsende verme biraz tutkendini sonunda o gelecek yanına
00 Yorumla
+1 yılevlenmenin zararları. hergün biftek yemek istemiyor adam.
03 Yorumla
Soran+1 yılIlk günden beri böyle ben ona hergün biftek sunmuyorum o bifteği sosluyorum yanına pilav ekliyorum ama yemek istemeyince tabakta kalıyor anlayacağın
- +1 yıl
öyle bir anlattın ki ciddi anlamda acıktım bir ekmek arası bişiler yapayım :d
Soran+1 yılAfiyet olsun sana :D
+1 yılTut kendini yapma bir sure. O sana ilgi gösterir kesin.
00 Yorumla
+1 yılistersen farklı taktikler verebilirim bende evliyim tecrübeliyim yani :)
00 Yorumla
+1 yılben erkek olarak öncelikle karşımdakinin doyum alması için çaba gösteririm. Bayanın zevk alması beni de zevke getirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBendede tam tersi oluyor ayni dertten muzdaripiz benimde canimi cok sıkıyor bu durum
00 Yorumla
+1 yılbir kaçgün yapma kendi yapar nasılsa eninde sonunda :))
00 Yorumlahmmmm senin eşin bozuk bence git degıstır garantı kapsamında paranı gerı al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye canını sıkıyor kocan değil mi aranıza böyle şartlar koymayın canın sevişmek istiyorsa direk atla kucağına ayıp değil birşey değil
00 Yorumla
+1 yılKümeste horozum diyor adam. Fantazi bilmem gelirse kaçırmam diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok artık ya böyle bir hatun çatır çatır yani kocan malın önde gideni kesinlikle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı dert bendede var desem cok zor bılırım. eşin olupta mast yapmak cok can sıkıcı
00 YorumlaSende Biraz İlgini azalt onun ilgisi artacaktır :)
03 Yorumla
Soran+1 yılValla ben yapmasam o hiç yapmaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim bunu yapıcam :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu durum seni ondanda evliligindende sogutur haksızmıyım?
00 Yorumla
+1 yılKocan biraz kendini düşünen cinsten
08 Yorumla
Soran+1 yılBıraz değil baya
- +1 yıl
Yazık oluyor sana o zaman. Bu saatte yanında değil mi
Soran+1 yılYatıyor yanımda olsa da bisey degismiyor ki
- +1 yıl
Tabi seni önemsemediği için tatmin etmedi. Ne zamandır evlisiniz
Soran+1 yıl1 sene olacak inşallah :)
- +1 yıl
Allah bir yastıkda kocatsın da. bir senede adamın isteği bitti mi?
Soran+1 yılAminde :) en başından beri böyle
- +1 yıl
Yapma ya, sen yanmışsın o zaman. Acaba önceden çok mu kadın oldu hayatında.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapma sende niye yapıyorsun
18 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum
Cevap sahibi+1 yılböyle mi istiyorsun? Hayır istemiyorsun. Adam nasil olsa kadin benim için hersey yapıyor diyor istediğini aliyor. suc sende ama. tamam istiyor olabilirsin ama bence bir kac gün yapma değerini düşürme derim
Soran+1 yılPeki bir kaç dediğin gibi yapıcam
Cevap sahibi+1 yılkocan değerini bilmiyorsa sen kendi değerini belirt ki oda bilsin :) sonra hersey daha güzel olucak. en önemlisi kendini üzme
Soran+1 yılTeşekkür ederimm :) haklisin ben aşırıya kaçıyorum belki de
Cevap sahibi+1 yılrica ederim herzaman :) herseyi yoluna sokmak senin elinde eminim olacaktir umarım ömür boyu mutlu olursun
Soran+1 yılİnşallah canım dediğin gibi olur tekrar teşekkür ederim iyi geceler dilerim :)
Cevap sahibi+1 yılsanada iyi geceler :)
En iyi cozumm vermemek :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istiyorum ama
+1 yılsıktıysa yapma panpa zorla mı yap diyolar :SDFG
00 Yorumla
+1 yılboynuzlanana kadar :D
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. sen onu becer.. ona bırakma..
00 YorumlaBir süre yakınlaşma bak o zaman hizaya gelir
00 Yorumlaseni tatmin edecekleri burada arama bence
10 YorumlaBaşka yerlere yönelmede
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbi sey yapma sende.
00 Yorumla
+1 yılistersen seni tatmin edebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel bız sende sevısek
00 YorumlaSenı tatmın edermiyorum
00 Yorumla
+1 yılbaşkasıyla gir dicem de şimdi neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiraz kendini çek o kolaya alşmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiricen tabi eşin değilmi