4 yıllık evliyiz önceden hep kontrolluydu son 2 haftadır ben çok sıkılmaya başladım ve isteksizim bunu ona belli etmemeye çalışıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende evlilikten bahsediyorum sadece cinsellik değil kadındaki arzu. Diyelimki hertürlü maddi manevi eşit davranıldı ve sorun yok ama yönetmek ve sahip olmak arzusu, sadece bu bile rekabeti kıran kırana yaşatır aile ortamına huzursuzluk sokar. Komşunun edindiği mal bile ailede kavga sebebi oluyorken, öbür eşe alınan her şey kavga sebebi olur. Aynı görüşte bunu dert etmeyen iki kadınla yapılan evlilik, belki sorun olmaz ama buda çok düşük ihtimal
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden istemiyorsun
Eşinin senden istemesi en doğal şey
Adam istekli ne yapsın isteklerini gidermesi lazım
Senin isteksiz olman eşinle ilgili bir durumsa bunu eşinle konuş gerekirse farklı mekanlar vs gibi fantezileri deneyin renklendirin hayatınızı ama sakın pes etme ben isteksizim istemiyorum diyerek kabuğuna çekilme00 Yorumla
öncelikle neden isteksizsin onu çözmelisin sonra çaresini bulmalısın enerjin mi düşük stresli misin kocan yetersiz mi geliyor kocan tatmin mi etmiyor vs sebebini bulup ona göre hareket etmelisin ama enerjini arttırmakta fayda var vücut enerjiyi fazla alırsa harcamak için yer arar
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk evlendiğinizden beri mi böyle? Yoksa son zamanlarda mı böyle? Bence eşinizin bencil ve sadece kendini düşünür olması buna sebep olabilir? Ne sıklıkta istiyor cinselliği?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kendini sorgula bakalım neden istemiyorsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBen evli değilim ama bence sen anormal değilsin. İsteksiz de değilsin. Senin karnın tok. Acıkmamışsın. Miden tıkabasa dolu. Nasıl ki karnımız tıka basa doluyken hiç acıkma hissimiz yokken dünyanın en lezzetli yemeğini getirdiklerinde yav karnım çok dolu daha fazla yiyecek halim yok Acıkınca yerim diyorsak sekste de böyle. Zaten seks yapmışsın o doyumu almışsın. Beyindeki haz reseptörlerin dolu. Haz reseptörü dediğim şey dopamin seviyesi. Dopaminin oksitosinin düşmemiş. Bunlar sekste bayağı bir salgılanıyor. Demek ki ihtiyacın yok sekse. Bu süreçte biraz sekse ara verilebilir. İlişki biraz daha romantik ya da kankalık halini alabilir. Kankalıktan kastım gerçek bir kankalık değil. Yani yarı sevgili yarı arkadaş olabilirsiniz. Her gece yatakta depişmeye gerek yok. Sadece gt gte verip de uyunabilir. Aradan belli bir zaman geçtikten sonra senin de isteğin artar o zaman seks yaparsınız.
25 Yorumla- +1 yıl
@sadistÜye Yardımcı ne?
- +1 yıl
@sadistÜye hee tamam
- +1 yıl
Ben hiç böyle düşünmemiştim
+1 yılİnsanlar dönem dönem arzu duymayabilir. 2 hafta bir şey değil. Birkaç ay bile sürebilir. Bahane bulmak yerine dürüstçe bir süre bana izin ver demen gerek. Burada tavsiye veren mal e*kekleri dinleme.
82 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir yorum.
Benim böyle kocam olacak her gün değil her saat başı veririm kdhkdk
113 Yorumla- +1 yıl
@loxeys ; çoğu erkekte senin gibisini arıyor ama denk olmuyor çogu zaman dimi ;)
- +1 yıl
Ne zaman karşılaşırız
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişkiye girmeyenler yansın bulmuşsun yok diyorsun.
Dışarıda aç çok kardeşim.
Hamile kal hem için temizlenir hemde biraz uzak kalır nadir yaparsınız. Senin hormonlar tavan oda öyle. Mesafe iyidir özletir insanı.60 Yorumla
+1 yılCinsel ilişkide istekli tutkulu olmak kadar uzak kalmak nefes almakta normal bir durum ve hakkın.
Açıkça söyle ve biraz mola istediğini söyle, eşinle alakalı bir problem olmadığını, biraz dinlenmek istediğini belirt.
Umarım anlayışla karşılar.20 Yorumla
+1 yılDeğişiklik yap. Nebilim gece kıyafetlerin olsun, yatak odanız olsun, oda parfümü olsun, duşunuzun içi olsun, ışıklandırma olsun vs vs çoğaltılabilir yani. Bunların etkisi göz ardı edilemeyecek kadar büyük yani😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan isteyince reddetme bu evlilikte boşanmaya kadar gider. aksam yaptik sabah istesin yaparım. Çalışmıyorum onumu kırayım. Gelince öperim guleryuzlu olurum. Biraz zorla kendini
66 Yorumla- +1 yıl
İşte kadın gibi kadın tebrikler
- +1 yıl
İşte kadının hasıı brawoo cansın keşke benim avratta senin gibi düşünebilse
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce seks konusunuda konuşup anlasın. İstemeyen biriside olabilir eşimle biz konuştuk
- +1 yıl
Konuşmayla anlaşilmiyor bazi şeyler
Cevap sahibi+1 yılBazı kadınlar huysuz oluyor ne desen dinlemezler. bende erkeklerle iyi gecinirim.
- +1 yıl
Ne mutlu sana hep öyle ol sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl isteksizsiniz kafam almıyor ya ben benimkinin kucağından inmiyorum xd
81 Yorumla- +1 yıl
👏
Adamın sonra aldatması laf olur, ikinci eş izni çıksın bu kadın kocasına geyşa olmaz adam değilim.
Ulan bu ülkenin kadınları insanı hayattan bezdiriyor.
00 YorumlaSorunu neden onda arıyorsun sorun sende sen adamdan kaçmaya başlamışsın sen kendindeki sebebi araştır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden isteksiz olduğunuzu net biçimde ifade ederseniz eşiniz istekli olsa bile yanaşamaz diye düşünüyorum.
cut.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşacaksın anlaşacaksın çözüm bulacaksın eğer sen böyle devam edersen ya boşar ya da aldatır haklı mı sonuna haklı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence belli et. Bence otur konus. Devamli iliski olmaz falan de. Haftada uc veya dort kere de.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnemlı olan esıne karsı mı ısteksızsın yoksa genele dayalı mı bu anlattıkların dogrultusunda eşını uzmeden kaybetmeden durumu anlat
ya da bır sekılde onu rahatlamayı ve onu sözlü bile olsa mutlu etmelısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendi işini bitirip sana yeteri ilgiyi göstermediği için muhtemelen. Senin ona isteğin azalmış. Tatmin olmadığın ilişki zul geliyor.
00 YorumlaBu senin istediğin dışında olıyor ama sonra neden eşim aldattı olutor
10 Yorumla
+1 yılİstememe nedenim esinle ilgilimi yoksa farklı bir duurm5mu yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBu soru her gün soruluyor ve her gün popüler oluyor. Ne biçim sorudur bu
01 Yorumla- +1 yıl
Çünkü her gören yorum yapınca üstte duruyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu evlilik bitmiştir. Boşanma avukatı önerisi veriyim ablama 📞📞📞 Senin başka genital bölgeleri keşif etme çağın gelmiş. 4 yıl çok bile evlilik için 9 ay yeterli evlilik için.
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan yapmak zorunda değilsin ve kendinde ki sorunun kaynağını bulmaya çalış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı neyse ona göre hareket etmesini söyle sende.
00 Yorumla
+1 yılBir de işleri tersine döndürün istersen.
Belki isteğin gelir?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİsteksizliğinin sebebini araştır. Normal değil bu
00 Yorumla valla arkadaşımdada vardı bi bitksel karışımla çözdük
00 Yorumla
+1 yılkocana karşı mı isteksizsin yoksa cinselliğe karşı mı bu azalan duyguların?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı durum istemiyor musun heyacan mi yok?
00 Yorumla Dönemlik olabilir, neden isteksiz olduğunu bulman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılBende 10 gu dur yapmiyorummm isteksizz istekli olsanda beklemen gerekiyorr istemesini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin seni tatmin edemiyor, 2dk da işini halledip dönüp kıçını yatıyor mu?
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ondan dolayı istemiyor
Boş boş banyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerden hiluyorsubuluyorsunuz bunlari? Okuz adam dolu yav. Kadin ruhunu kimse oksayamiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılisteksiz olmanızın sebebi eşinizle alakalı bir durum mu yoksa sizinle alakalı mı?
00 Yorumla
+1 yılDirekt ilişkiye girmesin
Öncesinde sana detaylı özenli oral ve ön sevişme uygulasın hep istersin00 Yorumla
+1 yılİki haftada ne değişti.
40 YorumlaBunu erkük yazınca herkes onu suçluyodu şimdi kadın yazınca hekes onun tarafını tutyor
00 Yorumla
+1 yılNe yönden isteksizlik
30 Yorumla
+1 yılSöylemezsen kudurmuş dana gibi saldırır tabiki
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bosanmak cozum ya da kocana kari bul bitane
20 YorumlaNeden istemediğini anlamaya çalış
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. boşan, izin ver onunla o tadı yaşayabilen evlensin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAma karşılık vermeli bence
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme yapmıyormu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılNiye belli etmiyosun ki istemez istemezsin normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılBaskasina gitmesi dogru mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sen yapmazsan başka çözümler arar
00 YorumlaNiye soğudun ki kocandan
00 Yorumla
+1 yılKocana bi arkadaşını ayarla onunla yapsin
00 Yorumla
+1 yılHep kontrollüydü derken ne demek istedin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daha ne istion harika bişey
00 YorumlaSonra adam neden Rus a gidiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ön sevişme olmuyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan sonra kocam beni aldattı oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatması mı gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılİsteksiz sevişirsen sürekli adam canım anlayacak elbet
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. seninki bitti artık demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnedeni ne peki neden istemiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelli bi’ değişiklik oldu mu hayatında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün mü istiyor yoksa haftada iki gün falan mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılİstekli hale getiremiyor seni galiba
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. neden istemiyorsun ki önemli olan bu
00 Yorumla
+1 yılNeden sıkıldın peki
035 Yorumla
Soran+1 yılHayat sadece ondan mı ibaret illa olmak zorunda mı
- +1 yıl
Belli aralıklarla olmak zorunda yoksa başkası ile yapcak biz de 4 yıllık evliyiz
Soran+1 yılNe yani aldatır misin?
- +1 yıl
Sınırındayım böyle devam ederse öyle olacak benim de isteklerim ihtiyaçlarım var tek taraflı olamaz ki
Soran+1 yıl4 yılı sırf bu yüzden ayrılacaksan hiç bekleme bence ya fazla bile durmuşsun
Soran+1 yılYa sen ona yeterli gelmiyorsan ne olacak? Belki bu yüzden isteksizdir bunu hiç düşündün mü?
- +1 yıl
Tercih meselesi senin için önemli ön planda olan bir şey değil ayda bir iki yeterli demek ama ben böyle değilim böyle de olmak istemiyorum
- +1 yıl
Düşünmüyorum çünkü konuşuyorum soruyorum asla öyle bir sorun yok zaten belli de oluyor sonuçlardan
- +1 yıl
Evlilikte her gece seks olmaz. Kadının seksin etkisinin geçmesi ve seksi istemesi için zamana ihtiyacı var. Bu süreçte de romantik ilişki devam eder. Birbirinize sarılıp uyursunuz gezersiniz sohbet edersiniz. Sürekli seks olmak zorunda değil.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden evet ama öyle haftada iki hafta da bir de olmaz ideal olan iki üç günde bir mutlaka olmasıdır
- +1 yıl
Ya kardeşim bunun yasal bir alt ve üst limiti mi var? Sen her sofraya oturduğumda şu kadar lokma yiyeceğim doyacağım mı diyorsun kendine? Bir oturuşta karnın çok açsa 2 tabak yemek 1 ekmek göbersin kimi zaman karnın aç değildir için azıcık kıyılmıştır oturur ayak üstü atıştırır geçersin. Buna böyle bakmak zorundasınız. Karın seni umursuyor mu? Sana değer veriyor mu sevgisini hissediyor musun? Yatağına girerken koynuna girerken özensiz mi geliyor? Yatakta sarılıyor mu? Seninle sürekli kavga halinde mi? Senin sevdiğin yemeği pişirmesi, seni gün içinde araması halini hatrını sorması bile seni sevdiğini değer verdiğini gösterir. Sen yapma dediğin bir şeyi tamam deyip yapmıyor mu yoksa senin istemediğin şeyi ısrarla yapıyor mu? Annesi, arkadaşları, kız kardeşleri vs senin hakkında konuşup seni onlara eleştirtiyor mu? Dış etkileri açık olup kocasına diş bileyen kadın da var. Bir tutturmuşsunuz s1kişmiyor s1kişmiyorsa aldatırım vs s1ktir git aldat. Aldat da gör ebeninkini. Bakalım bir daha gerçekten sevenini bulabilecek misiniz? İnsanın bütün gerçekliği seks değildir. Bir ilişki sadece seks üzerine kurulu olmaz. Bu karım yatmazsa aldatırım lafını erkeklerden çok duydum. Kadınlar da kocası cinsel problem yaşadığı için ya da orgazm olamadığı için o zaman kocasını aldatsın. Ulan kadınların %85'i 90'ı hayatlarında bir defa bile olsa mutlaka seks esnasında orgazm taklidi yaptıklarını söylüyorlar. Seks esnasında orgazma gelebilen kadın oranı %70 kalan %30 az mı? O zaman orgazm edemedin sen sorunlusun gidip aldatayım seni desin o zaman kadınlar da.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden sakin ol champ sen neden bu kadar sinirlisin benim için ideal bu saygı duyarsın olur biter yasalarda yer almasına gerek yok ayrıca bir ilişki var eksik kalınca sorun çıkması kadar normal vir şey yok insanız biz konuşup çözmek lazım çözülemiyorsa taraf kendi çözümünü yatar sırf aldatmak olduğu için işin içinde gelenekselci yaklaşmamak lazım ayrıca evet ben eğer onu tatmin edemiyorsa ee zaten o da istemiyorsa evliliğimsürdürmek de saçma bitmeli ama hiç öyle bir sorun yaşamadık
- +1 yıl
Nereden biliyorsun yaşamadığını? Karının seninle yatarken orgazm taklidi yapıp yapmadığını nereden biliyorsun? Çoğu kadın seks bir an önce bitsin diye ya da yazık o kadar uğraşıyor bari ödülünü alsın diye orgazm taklidi yapıyor. Karın sana kalkıp da beni orgazm edemiyorsun. Bana istediğimi veremiyorsun ben de başkasıyla yatacağım diyebilir mi? Dese ne yaparsın? Sen hiç karına benimle her zaman/sık sık seks yapmadığın için seni aldatacağım dedin mi?
- +1 yıl
Sen karına saygı duyacak mısın senin onu orgazm edemediğin için seni aldatma isteğine?
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden biliyorum sadece sesle anlaşılmıyor ya akan sıvılardan gayet net ayrıca birbirimize netiz öyle bir şey olsa da söyler. Direk demedim ama sorun olacağını net olarak söylemiştim
- +1 yıl
Ben öyle bir başarısızlık yaşarsam sürekli ya gider tedavi olur destek alırım ya da evlilik bitiririm çünkü zaten ben mutsuzum o da mutsuzsa neden devam edelim kimin için edeceğiz
- +1 yıl
Sen birlikte olduğun kişiyi sevmiyorsun. Sevsen bunu demezsin. Çok yazık etmişsin o kişiyle evlenerek. Birbirinize net değilsiniz. O da sana bu şekilde net olsa ne yapardın?
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden yav ben sevmesem sevmiyorum derim sevmesem hala neden devam etmeye çalışayım 😏
- +1 yıl
Ne yapacağımı yazdım?
- +1 yıl
Sevmiyorsun sevmediğin için aldatma fikrini düşünüyorsun. Başka biriyle yatmayı düşünüyorsun. Benim senin gibi bir kocam olsa vallahi billahi toplar valizimi defolur giderim. Böyle insanla ömür geçmez. Uğraşamam.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden senin isteğin yüksek seviyede olmadığı için anlamıyorsun ama tatmin olamamak sürekli aç kalmak ne hiç suçun olmayacak mı senin
- +1 yıl
Benim isteğim yok değil var ama her gün her gün yaptığım bir şey değil. Mastürbasyonu bile her gün yapmıyorum. Evlensem seksi de her gün yapmayabilirim. Her gün yaptım diyelim bu 4 yıl boyunca her gün olmaz. Arada 1-2 ay bekleyebilirim. 1 hafta -2 hafta yapmayabilirim değişir yani. Her zaman cinsel haz alınacak verilecek diye bir şey yok.
- +1 yıl
Biz makine değiliz.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden ya tamm her gün olmaz ama az önce de dedim öyle iki haftada bir de olmaz yetmez
- +1 yıl
2 haftada bir de normal.
- +1 yıl
Ben makine gibiyim o zaman sevdiğimşr her gün ya da iki günde bir yapmak istiyorum sorun bende deyip özür dileyeydim
- +1 yıl
Yine karının seni arzulaması için ne yapıyorsun? Omzunu dürtüp sevişelim mi diyorsun?
- +1 yıl
Hiç de normal değil ayda iki kere yapılacak bir şey değil sen öyle yap bakalım kocana ne diyecek
- +1 yıl
Karının aklına seks fikrini sokman lazım. Seni istemesi arzulaması lazım. Bunu yapıyor musun?
- +1 yıl
Neden hep bir aşağılama var neden suçlama var ne yaptığımı bilmiyorsun böyle kategorize etmene gerek yok ama madem sordun o açıdan bir sorun olmadığını söylemiştimkendişi
- +1 yıl
Arkadaşın profilini çok meşgul ettik benim sorularımda birine yaz onun altına yazayım
- +1 yıl
Sen onu orgazm için söyledin. Ben aşağılamıyorum. Siz durduk yerde seks isteyebilirken aklınıza seks gelirken kadın öyle değildir. Mesela işten geldin yemek yediniz. Kadın sofrayı topladı bulaşık vs yıkadı etti çay içtiniz tv izlediniz. Yatak odanıza çekildiniz. Kadın da dişlerini fırçaladı giydi pijamasını geceliğini o kadın uyuyacak. Sen durduk yere kadınla seks yapmak istersen o kadın ya uykum var sonra yaparız der ya da başım ağrıyor yorgunum der. Siz böyle yapıyorsunuz. Kadının aklına seks yapma fikrini önceden sokmanız lazım. Durduk yerde delik dondan çıkar gibi seks yapalım derseniz bayram değil seyran değil ne oluyoz der. :D :D :D
- +1 yıl
İşten geldik yemek birlikte yaparız -bazen yaparken isterim- sonra yedik sofrayı birlikte ya da ben toplarım sonra çay ya o ya ben yapar tv izlerken ön sevişme başlatırım isteğimi belli ederim. Tabi bazen yemek kısmını yapmam ama senin anlattığın gibi öyle mal değilim geldim ben aç bacaklarını soktum bitt
- +1 yıl
Kadının gün içinde de beyin olarak mental olarak seks hazır hissetmesi lazım kendisini. Kadınların seks isteği psikolojiyle beyniyle düşüncelerle çok alakalıdır.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden evet biliyorum zaten bahanelerden birisi yorgunluk diğer temel şey de fiziki
+1 yılYardım almalısın
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim sürekli ilişkiye girmek istiyor, ben isteksizim. Ne yapmam gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler