Partnerim haftada 1 sevişmenin ideal olduğunu söylüyor bense her gün sevişmenin ideal olduğunu düşünüyorum. Kadının çok istekli olmasını hiçbir erkek istemez dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni burada da görüyoruz hep diyorlar ya işte istekli olsun benim olsun ben her gece her sabah hep yaparım diye böyle bir şey yok yalan erkekler gerçekten istekli kendini seven bir kadın gördükleri zaman kaçıyorlar korkuyorlar ve kaçıyorlar çocuk diyorlar büyük diyorlar teyze diyorlar ama kaçıyorlar gerçekten istekli bir kadını kaldırabilmekden korkuyorlar erkekler sevgiden korkuyorlar ilişkiden korkuyorlar korkaklar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok isterim, ben çok istekliyim o da öyle olsun ki her gün uzun uzun sevişelim ve birkaç kere ilişkiye girelim :) Her yerini yalayayım, her yerimi yalasın.. Uzunca oral da yaparım ona tam zevke gelir.. Va. jinadan da an.üsten de s.. kerim birkaç posta onu her gün :)
00 Yorumla
+1 yılİstekli kadın candır
Haftada bir defa çok az nasıl doyuyor anlamıyorum
Her gün sevişmek isteyen bir kadınla gerin sevişmek lazım hatta günde işi defa bile olsa yeridir
Senin kıymetini bilmiyor00 Yorumla
+1 yılSıkıntı sende değil partnerinde ben isteksiz kadınla partner olmam mesela bana ayak uydurabilmesi gerekir saatlerce sevişebilmesi gerekir tatmin etme kısmı bana kalsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz erkekler libidosu yüksek kadın istesek dahi konu uygulamaya gelince bu iş biraz sıkıntı. Burada atıp tutanlara bakma. Her gün birlikte olabilir mümkün ama performansı seni mutlu etmeyebilir.
Araya 1er gün ara verip erkeğin seni arzulamasına, şehvetle tadını almaya çalışmasına izin vermelisin.
Libidon bu kadar yüksekse ön sevişmeye de yeterince zaman ayırıp ruhen tatmin olmanı da sağlar ise sen de bu konudaki istegini biraz törpülemiş olursun.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılİster. Mesele onunla seks yapabiliyor ise her gün yapar. Bende tersi istekli erkekten kaçanı daha çok duydum.
00 Yorumla Bu erkeğinden erkeğine değişir. Bazı erkekler ayda bir kez yapıyor bazıları günde iki-üç kez yapıyor dediğin gibi insandan insana değişen bir şey
00 Yorumla
+1 yılBelirli bir sure sonra iki tarafida bayar bence ideali haftada 3 4 kere cok orgazmli olmasi yani her gun yapip 1 kere orgazm olmaktansa gun asiri 3 4 orgazm olmali
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok, ben istekli kadınlara bayılırım. Çok istiyorum hergün yapmak isteyecek bir eşim olmasını.
00 Yorumlahaftada 1 normaldir abi o ne öyle her gün manyakmisin ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir erkek için kadının istekli olması kadar büyük bir şans yoktur. Söyle ona kıymetini bilsin...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İstekli kadınları daha cok severiz aslında Partnerini değiştir yetersiz
00 YorumlaAksine
Kadınlar erkekleri bilmem ama benim kadar istekli değildir.
Beni bir keşfetseler00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPartnerim varken haftada 4 falan yapıyorduk. Bana yetmez öyle haftada bir. Her gün olsa hayır demem. Partnerinin libidosu düşük ve gelmiş bahane arıyor
00 Yorumlaher gün olmaz ya, testesteron mu kalır aw, haftada bir ideal
00 Yorumla
+1 yılM*lmış. Herkes adına nasıl konuşabiliyor. Kendi eksikliğini genele yaymak peşinde. Yol ver gitsin😊
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim partner sürekli isteyecek sürekli libidosu yüksek olacak gece gündür yapıcaz 😋
00 YorumlaBen isterim ama istemeyen vardir hazina yetişemez diye
00 YorumlaKadının istekli olması her zaman büyük bir şanstır bir erkek için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalık. Dişi dediğin aç kurt gibi olmalı. Her gün defalarca yapsa yinede pili bitmemeli. Gençlik güzellik varken her gün yapılmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadının istekli olmasını erkekler ister, kocalar istemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞahsen ben daha çok isterim. Keşke öyle biri olsa da her gün yasasam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİster aksi kendi sana yetersiz günde üç öğün yapsam doyamam
00 Yorumla
+1 yılİsterim Ben Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabiliyorum Bu Sayede Partnerlerime Kadınlığını Sonuna Kadar Yaşatıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence güzel olur her gün istekli kadın tabi her gün sevişilmez ama her hafta zevkle 2-3 kez apsak yeterlidir
00 Yorumla
+1 yılSenin yaşın kaç partnerinin yaşı kaç
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 24 o 27
- +1 yıl
İstekli olduğun dönemdesiniz
- +1 yıl
Ama partnerinin için aynı şeyi söyleyemem libido düşüklüğü var gibi
- +1 yıl
Neyden kaynaklı olduğunu çözebildin mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün değilde bir boş bir dolu istiyorum aslında fakat kocamda haftada bir iki
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl dayanıyorsun ki
+1 yılBaşına talih kuşu konmuş herifin😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kadın da erkek de senin gibi düşünmeli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim partnerimin istekli olmasını istiyorum tabiri caizse kuduruk olsun bana karşı
00 Yorumla
+1 yılAradığım kadın gibi işte 👍🤝
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka aksine isterler
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@carretta isterim tabiki
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her gun olan ideal. Sevgilini degistir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bence istekli olması..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin partnerde çok büyük sıkıntılar var galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada 5 defa ideal. İstekli kadın severim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir 7/24 isterim.
00 Yorumla
+1 yılister. "her erkek istemez" olacak o
00 Yorumla
+1 yılBu kadar isteklii olman harika 😈
00 YorumlaBen bayılırım
00 Yorumlaseverim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHergün her fırsatta
00 Yorumla
+1 yılah ahhh hep öküzleri bulur böyle özel kadınları
00 YorumlaSen bana uygunsun
00 Yorumla
+1 yılSeverim ama abartmadan tabiki
00 Yorumla
+1 yılTuhaf biri bence. Erkekler istekli kadın sever
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsterr
00 Yorumla
+1 yılBence seni keklemis