Genelde şişman, sivilceli, bedensel veya zihinsel engelli gibi duruma sahip kızlar ilgi çekmez. Onun dışında ağaca bile don giydirip beceren erkekler de yok değil tabi...
Duygusal olarak ona bağlı onu isteyenleri zaten elde oldukları için istemezler bu kadın isterse Adriana lima olsun o kadını arzulamaz gider turşu peşinde koşarlar erkeklerinmk
Onları hayvan yerine değil de insan yerine koyan kadınları arzulamazlar. Onları tekmeleyen alttan alta bakışıyla ezen aşağılayan, beğenmediğini belli eden , istemeyen ve sallamayan kadını arzularlar.
Erkekler genel olarak insanlıktan nasibini almamış oldukları için hayvanî muamele her zaman onların hakkıdır. Duygusal olarak onlara tamamen asla bağlanmayan ve bağlanmadığını da hissettireni arzular. Her an defedileceğini bildiği kadını arzular.
Bir erkeği insan olarak görüp insanî hareketlerle fedakarlıklar yapmaya kalkarsanız arzulanmazsınız. Paspas olursunuz gözünde. Çünkü erkekler nankördür. Pek çoğu bir sosyopat kadar vicdansız alçaktır merhamet sahibi asla değildir. Bu yüzden siz de onlara merhamet etmeyin. Vicdansız davrandığınız erkek sizi arzular. Aksini iddia etseniz de arzular.
Yanlız genelme yapmişsiniz. Herkes aynı değil ben merhametliyim ve istediğim gibi kadın çıksın her istediğin yaparım el üstünde tutarım.. fakat her kadına değil benim istediğim kritere sahip olursa o zaman olur yani
Yol olmus kadinlari midem almiyor ben on sevismeyi seven biriyim. cinsel hayati cok aktif kizlar bana asla cekici gelmiyor. Midem almiyor oral ve rimjob cok severim. Lakin bunun icin temizliginden emin olmam lazim.