Sadece merak ediyorum. Neden bakire kadınlara daha çok önem veriyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞahsen ben de bakir erkek istiyorum. Çünkü kendim de öyleyim. Ben ilk anlarımı, o heyecanı yaşarken neden karşımda başkalarıyla o heyecanı yaşamış biri olsun ki. Ne özelliği kalıyor o zaman?
Bakir erkekler bakire kadın isteyebilir. Diğerleri hakkında yorum bile yapmayacağım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz bir rahme döl bırakıp temiz bir nesil yetiştirmek için istiyoruz. Evlilik dışı cinsellik sadece kızlık zarınızı yırtmaz aynı zamanda haya perdeside yırtılır. Nefsine hakim olamayan bir kızla bakire temiz bir kız aynı mı? Şimdi tutup zarı sağlam ama anal kraliçesi olmuş tokmağın değmediği yer kalmamış ruhu @ruspu kızlardan bahsetme onlar daha kötü.
00 Yorumla
+1 yılTamamen ilkleri yaşamak için, başkasıyla ilişkiye girmiş kişilere genelde evlilik gözüyle bakmıyorlar. Ama kendileri girince problem yok 😃 neyse karışık işler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü cahiller.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem inançlarından dolayı olabilir hemde düşününce insana iğrenç geliyor biriyle en müstehcen anını paylaşmış olması. Detay verip daha igrenclestiricem ama ter sıvılar vs başkasınınki ona bulaşmış olacak. En ilkel hayvani isteğini gidermiş olacak birinin. Bu dediklerim sadece kadınlar özelinde değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü kıyaslama yapmazlar. Bir insan ne kadar cinsel ilişkiye girerse o kadar kıyas etmeye başlar, bağlanma duygusu azalır. Ayrıca bir insanın ilklerini sevdiği biriyle yaşaması kadar güzel bir şey yoktur.
12 Yorumla- +1 yıl
Peki çok cinsel ilişki yaşamış erkeğin de bağlanma duygusu azalır mı?
Cevap sahibi+1 yılAzalır tabi.
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Ya kendisi de bakiredir. Ya da başkası tarafından kıyaslamak istemez. Ya da farklı hisseder. Ama bu konu eğer iki taraftan biri bakire değilse sorulmamalıdır.
00 Yorumla
+1 yılher erkek ilk olmak ister kadını için ilkleri yaşatmak işte sebep bu
20 YorumlaBence herkes kendi gibi olanı tercih etmelidir. Ben mesela hiç yaşamadım ve yaşamayan biriyle ilkimizi yaşamak daha heyecanlı özel olurdu
00 YorumlaNe münasebet. Onu bakire evlenmiş anneler istiyor. Erkekler istiyor. Bakire ya da değil bir önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılKafa da hep bir temiz defter isteği vardır. Temiz kalan zaten kendisi gibi birini arıyor. Onlardan biriyim.
00 Yorumla
+1 yılKendileri sanki bakirde bakire istiyor birde hasbamlarr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılburada bakirelik onemli degil diyenlerin hepsi gercek hayatta arkamizdan konusuyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsiteye bakarsan yüzde 99 u benim için önemli değil der ama reelde bu tam tersine döner
10 Yorumla Zina işlemiş birini niye istesin mantıklı mı, tövbekar olup olmadığı da alnında yazmıyor ki
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. El değmemiş kendi istek ve arzularina uygun olarak tüm deneyimlerini birlikte yaşama ister
00 YorumlaTemiz oluyo ilk duygularini beraber yaşamasi vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılartık namus bacak arasında olmadığını herkes öğrenmeli namus beyinde başlar ve biter
00 Yorumla Bakire ile sevişmesi çok güzel dar oluyor ve içine girdiğinde daha çok haz alıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDinen. Bende oyleyim kendim gibi es ariyorum dogal olarak, benim icin onemli kiymetli seyler bunlar es dedigin ilk dokunan sen yani onun esi olur ama bu zamanda pek onemsenmiyor…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Altın meselesi yüzünden, mal satın alan durumuna düştükleri için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanç ve kimseyle bişey yaşamasin sohbet etmesin yakinlasmasin istedikleri icin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizde şöyle erkek olsun böyle olsun diye secmiyormusunuz?
04 Yorumla- +1 yıl
Ben kötü ve iyi bir şey olduğunu söylemedim sadece merak ettim sordum. Nedenini merak ettim
- +1 yıl
Kimse geçmişi dolu birini istemez.
- +1 yıl
Ben de bakir erkeğin daha sadık olacağını düşünüyorum. Doğru mu sence?
- +1 yıl
Sadakat kişilikle alakalı bence ama tabi kızlarla yatmış erkeklerde ya da çapkinlar sadık olmaz. Ama bakır erkeğinde garantisi olmaz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen markete gittin açık üstüne sinek konmuş şekeri alirmisin
00 Yorumla
+1 yılBenim öyle bir takıntım yok..
Seven kişi her türlü kabullenir..00 Yorumlabakire kadın mı? hani nerde? :d
02 Yorumla- +1 yıl
Ben bakireyim mesela.
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılKendileri yetersiz olduğu için.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahudilikten gelme kültür olduğundan dolayı
00 Yorumla
+1 yılKıyaslanmaktan korktukları için
00 Yorumla
+1 yılBakire ya bakire olup anal yapanlar
00 YorumlaBence çok anlamsız bir mücadele.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanılmış telefon kullanmak istememek anormal mi
02 Yorumla- +1 yıl
Telefondan bahsetmiyoruz burada. Ona kalırsa bakir olmayan erkekler de kullanılmış o zaman
Cevap sahibi+1 yılEvet onlarda kullanılmış.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire kızın tadı hazzı heyecanı daha tatliş ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşka erkeğin dokunmuş olmasını hazmedemiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğlenilecek değil evlenilecek kız istedikleri için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk girebilmek icin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben ruhu bakire istiyorum vajinası önemsiz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bence yanılıyorsun...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDelik dar diye
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKırmızı hapı araştır
02 Yorumla- +1 yıl
O ne
Cevap sahibi+1 yılİlişkileri canlı doğasından anlatan bir felsefe veya prasksiyoloji diyende var.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne