Cinsel Yaşam Sevmeden seks yapmak hata mı olur? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Sevmeden seks yapmak hata mı olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
higheroo Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Değil tabi kaç kere gelicez dünyaya yap gitsin 0 0 Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl seks bedenin istediği bir eylem tabiki oldbilir 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Peki seks için duyguları alet etmek ne oluyor? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben yapardim 6 1 Yorumla handsomee88 +1 yıl yapardım dediğine gore yapmıssın:) Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. arada çekim varsa yap yoksa yapma 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayatinin hatasi 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Amaç tatmin olmaksa sıkıntı yok 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok yaptim 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence hata olur 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Basit yavan kaliyor 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tadı olmuyor 0 0 Yorumla
Alfonzo3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Yooo zevk olur 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Mutluysan sorun yok 0 0 Yorumla
BacktheFuture Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yaptın mı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Henüz yapmadım Yorumla BacktheFuture +1 yıl İlk seferin mi olucak? Yorumla Soran +1 yıl İlk Yorumla BacktheFuture +1 yıl İlk seferini sevmediğin birisiyle yapmak istediğine emin misin? :) Yorumla Soran +1 yıl Eminim Yorumla BacktheFuture +1 yıl Bana Yorumla Soran +1 yıl Neden konuşmak istiyon Yorumla BacktheFuture +1 yıl Seni anlamak için ve tavsiye vereceğim Yorumla Soran +1 yıl tamam. Yorumla BacktheFuture +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Amaç zevkse hata değil
Hata olur ya
Hata değil ama duygusuz işte
Değil tabi kaç kere gelicez dünyaya yap gitsin
seks bedenin istediği bir eylem tabiki oldbilir
Kukuna sor o cevaplar
ihtiyacını gidermissin
Sefan olsun yavrummm takılma
Peki seks için duyguları alet etmek ne oluyor?
İki kişi zevk alıyor ise hata değil
Neden hata olsun boş ver sen devam et
Günah gibi bi derdin yoksa..
Hata hemde hayatının yanlışını yapmış olursun
Tek gecelik sorun olmaz
rahatlayacaksan değil
Tabiki
Ben yapardim
yapardım dediğine gore yapmıssın:)
Bence hata
arada çekim varsa yap yoksa yapma
İhtiyaç
Hayatinin hatasi
Amaç tatmin olmaksa sıkıntı yok
Bence bir kız o kadar düşmez
Yapmışsın bide hata mı arıyorsun
Evlenmeden yapmak hata olur
tercih meselesi bence
Çok yaptim
Evet
Bence hata olur
Hayır tabi ki
Seks hata olmamalı:)
Yo akışa bırak
Yani.
Olmaz
Zevk önemli
Olmaz
Basit yavan kaliyor
değil genel ihtlyac bu
Tadı olmuyor
Tâbi hata
Bence hata.
Olur.
Yooo zevk olur
Bilemem sence?
Değil. Ver gitsin.
Yap gitsin
Zina haram
Mutluysan sorun yok
Yaptın mı
Henüz yapmadım
İlk seferin mi olucak?
İlk
İlk seferini sevmediğin birisiyle yapmak istediğine emin misin? :)
Eminim
Bana
Neden konuşmak istiyon
Seni anlamak için ve tavsiye vereceğim
tamam.
Bekliyorum
Kesinlikle
Sana bağlı
Bence hata
Evet
Hata cidden
Dağıtırsın kendini