İki ana başlık altında incelenirse, olması muhtemeldir. Peki nedir o başlıklar? -Çıkar (fuck buddy) ilişkileri: Karşılıklı olarak beklenti sadece cinsellik üzerine tatmin olmaktan öte değilse duygulara da yer yoktur. Aşk ve sevgiden söz edilemez. -Para karşılığı yapılan ilişkiler: Amaç sadece zevktir. Duygularla değil dürtülerle hareket edilir.
Bu durumlar dışında sevmeden yapılan her cinsel eylem anlamsızdır. Çiftler cinselliği sevdikleri insanlarla yaşamalı ki daha tutkulu olsun. Duyguların olmadığı bir birliktelik yukarıdaki iki durumdan ibarettir sadece. Maalesef ki "sevgili olmak" kavramlarının çoğu günümüzde cinsellik üzerine kuruluyor, duygular hiçe sayılıyor.
Srvmeden, aşki tutku ve cazibeyi yakalamadan, karşılıklı aşk ve ciddiyeti yaşamadan yaşanan her cinsrlliği tecvüzden farksız görüyorum. Aşk aşk aşk olmadan olmaz.
Karşılıklı çekim olduktan sonra olur hemde güzel olur çünkü kafan rahat arayıp seni sık boğaz eden gereksiz kıskançlık yapan yok tamamen keyif amaçlı seks
Ben şahsen arada bir duygu yoksa cinselliği tercih etmiyorum. Ne ateşli ne oluyor ne de bir zevki oluyor. Mast yapıyormuş gibi bir his veriyor. Yalandan inlemeler. Saçma sapan cümleler.
En İyi Cevaplar