Bir şey hissetmedigim erkekle sırf libdo tavan diye seks yapmam hata mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılevet öyle düşün bak benim çok kez fırsatım vardı e bide erkeğim yine de yapmadım ilk sefer sevmediğin birine giderse har zaman pişman olursun çok var öyle hem kız hem erke tanıdığım, ilk sefer aşksız olmaz olmasın da zaten, ben de karar verdim bu yaşa kadar aşık olmadım (ilk okul 1 aşkı sayılmaz gerçi onu öpmüştüm ama neyse) 25 veya üstüne kadar da kimseye aşık olmazsam ancak öyle sevmediğim biryle sadece cinsellik amaçlı olurum o da belki belki o bile olmaz hiç uğraşasım da gelmiye bilir birileriyle direkt eskortta düşünebilirim ama dediğim gibi aşkdan umudu kesmeden değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHata tabii ki sevmiyorsun arada herhangi bir duygu yok bak ben demiyorum yani evlilik sevgililik flört ya da benzeri bir şey olacak diye ama arada cinsel bir çekim olmadan karşı tarafı arzulamadan hiçbir şey hissetmeden ilişkiye girersen yaşayacağın tek şey pişmanlık olur çünkü hiçbir şey anlamazsın anladığın tek şey işini bir şeye girer çıkar daha sonra tekrar girer tekrar çıkar bunu hissedersin başka bir şey değil zevk yok tutku yok bir şey yok üstünde bir adam var bir şeyler yapıyor daha sonra kalkıp gidiyor bundan zevk alınabileceğini zannetmiyorum ben sevdiğin adamın heryerini teker teker dilinle keşfetmek varken onun zevkten gözlerinin arkaya doğru gittiğini görmek hissetmek varken kırıntılarını duymak bundan zevk almak varken tanımadığın hiçbir şey hissetmedin birisine kendini niye bırakırsın ki işte bu yüzden diyorum mutlaka aşk filan olmak zorunda değil ama karşı tarafa belli bir hayranlık duymak zorundasın ki gerçekten girilecek ilişkiden bir şey anlaşılsın
31 Yorumla- +1 yıl
Sen baya olayı cözmüşsün. Söylediklerine katılırıyorum fakat dillinle bilmem ne yapman konusundaki tarifin hariç. Güzel yorum.
+1 yılSevmediğin güvenmediğin kalbinin ısınmadığı biriyle yapman hata olur bence evet. Cinsellik çok özel bir şey olmalı ve basite indirgemek hem seni de başkalarının gözünde hafif biri konumuna getirir. Bence gönlünde olan güvendiğin ve de sevdiğin birine saklamalısın kendini.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bana değil gibi geldi... çünkü onun için seks yapmıyorsun, kendi güdulerini bastırmak için yapıyorsun.. yani o bir şey hissetmediğin adamı da kullanmış oluyorsun...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
80Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizim toplumumuzda bir yanlış algı var. Duygusuz seks yapmam şeklinde. Duygusuz seks dediğimiz olay sadece para karşılığı yapılan sekstir ki ondan da aslına iki taraf da doğru düzgün bir zevk almaz.
Burada duygu kavramını sevgi kavramıyla eşdeğer gibi görmek yapılan en büyük hatadır bence.
İki insan arasında karşılıklı bir çekim varsa, arzu varsa ve yükselen bir şehvet dalgası varsa seks yapmak için asgari duygu zemini var demektir. Bu duygusal zemin varsa seks yapılır. Bundan daha fazla duygusal kavram varsa ve ten uyumu varsa daha da zevkli cinsel beraberlikler yaşanır.00 Yorumla
+1 yılSevgi aşk şart değil, arada bir hoşlanma ve seks uyumu varsa karşılıklı arzulanma olması yeterli.
Doğruluğu da tartışılır kişiden kişiye değişir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yaptım. Cok anlamsızdı. Rahatlamadim bile. Sevdiğin kisinin yerini kimse tutmuyo. He illa aşık olduğun kisi olsun demiyorum ama en azindan hoşlandığın, buluştuğun zaman mutlu olup heyecanlandigin biri olmasi şart bence. Hissiz olduğun insan emin ol yatakta da işine yaramiyor. Enerji tutmuyo bi kere.
10 YorumlaCinsel kategorisi bende kapalı kapalı olduğu halde günün sorusu olarak önüme çıkıyor iyice sinir oluyorum bunun üzerine bir yorum yapayım
Senin yaptığını genel evdeki çalışan kadınlarda yapıyor var gerisini sen düşün ( tabi beyin varsa)10 YorumlaSevmiyor olabilirsin ama beğendiğin aşikar beğenmesen koynuna girmezsin o erkeğin tiskinirsin..
Aslında sevmeden seks hata değil, hata olan güvenmediğin arkanda duramayacak bir erkekle seks yapmak olur..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleriçin cok büyük önemiyok cünkü onlar cinsellikte duygularıyla ilerlemez arzu ve iç güdüleriyle ilerler faka kadınlar farklıdır kadınlar bir cekim duygusal lık duymadığı kişiyle hibişey hissetmez
00 Yorumla Hayır hata değil ama sana kendini kötü hissettiren şeyi bul. Kendini iyi hissedeceğin şekilde davran. 🥰
30 Yorumla
+1 yılBu seks yaptığın kişiye göre değişir, ikinizde konuyu orada kapatırsanız hiçbir problem olmaz. Ama daha önce seks yaşamadiysan ve ilkin bu şekilde olacaksa birkez daha düşünmeni tavsiye ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılArzuluyorsqn sorun yok ancak düzenli bir seks hayatin mi var. Yani 40 yılın basinda bir yapacaksan sevdiginle yap hayır isteidginde rahatca yaparsan git arzuladiginla yap.
00 Yorumla Sen hata olacagini düşünüyorsan hatadir, anlik eğlenceydi benim için diyeceksen ileride sorun yok.. olay sende bitiyor baskalarinin ne düşündüğünde degil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Erkeklerin hepsi evet demiş… utanıyorum hemcinslerimden ! Hayat seksten ibaret değil kızlar kendinizi kullandırtmayın ve Allahtan korkun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar düşünme ani yasa ten uyumluysa arzular iyiyse yap yasa
20 Yorumla
+1 yılzevk meslesi bu sevmedigimiz biriyle anlık olabiliyo genelde erkeklerde kadınlar hisli oldukları icin hislerine göre davranıyo
00 Yorumlaf*ck diye bir saçmalık çıkardılar duygusuz olmaz o iş ama işi artık profesyonel olarak ele alıyorlar iyice
00 Yorumla
+1 yılHata sevgisiz Seksi yaparsan hayvandan ne farkın kalır.
10 YorumlaEvet sırf zevk için birbirinizi kullanmanin doğru olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılSeks bir ihtiyaç. İhtiyaç duyup yapmışsın fazla düşünme
00 Yorumla
+1 yılBence insanın elleri sağlamsa duygusuz bir sekse tercih etmeli
00 YorumlaDönersin pişman olursan hata olur pişman olmazsan devam edersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBenim midem bulanır. Sevmem ya da hoşlanmam lazım. Sırf libido tavan yaptı die ilişkiye girmem. Sağ elim halaaa sağlam 🤣
00 Yorumla
+1 yılEvet büyük ihtimal pişman olursun yani. Yakın zamanda aynı hatanın kıyısından döndüm.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi tercihi hem de ozel hayati.. ama kendi adima konusursam, sevmeden olmaz
00 Yorumlahata değil ama orada burada anlatıp senin üstünden pirip yapacak erkek ile yaşamak hata
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılseksi mi sevmeden yapıcaz partneri mi sevmeden yapıcaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerini beğeniyorsan ve seksten zevk alıyorsan problem yok.
00 Yorumla ben erkek olarak yapmam ne o oyle nedır hastamıdır temızmıdır bılmedenn
00 YorumlaHayır değildir bence. Kendini mutlu hissediyorsan sorun yok. Bu sana bağlı
00 Yorumla
+1 yılO sana kalmış bebeğem 😏 sevmediğim kişilere veriyor musun 😏
00 Yorumla
+1 yılSeverek yapılan her işten verim alınır bu seks olsa bile 😎👍
00 YorumlaYani duygulu seks daha çok zevk verir ama ihitaycını karşılamak seni hatalı yapmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılseks yapmak için sevmeye gerek yok beğenmek, çekici gelmek yeterli bence. ama güvendiğin temiz kişi olmasına dikkat et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata değil çünkü ihtiyaç bu. İlla ileri gidilmeye gerek yok sevişip de libodo düşürülür. var mı kız cesaretli
00 YorumlaZevk aldıysan gerisini boş ver..
71 Yorumla- +1 yıl
Tanrıça bakış açısı
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcıkca orpsluguna öne atyorsn gibi düsünür duyanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHata libidosu yükselmiş birini tercih etmem olur. Sayılarınız artsın belki biriniz bana denk gelir 🙃🙏🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTercih meselesi. Yapana saygi duyarim 🤞
Ben yapamam, o ayri 🤷🏼♂️00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. değil.. sonuçta seni mutlu ediyor ve rahatlıyorsun.
00 YorumlaSırf zevk diye de sevmediğin insanlarla birlikte olmamalısın
00 Yorumla
+1 yılseks yapmak için aşık olmayı beklersek yanarız 😂
40 Yorumla
+1 yılHata ya erkeklere güvenilmez
50 Yorumla
+1 yılTercih meselesi ben olumlu bakıyorum
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Daha güzel oluyor emin ol
33 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Midesizlik baska birsey değil
30 Yorumla
+1 yılYo değil erkekler yapiyor sizde yapın
20 Yorumla
+1 yılYani hata demeyelim de bi anlık yanılgı diyelim
10 Yorumla
+1 yılHata değil ya, eğer libido tavansa yapabilirsin
10 YorumlaDuygusuz seks mi olur ya iğrenç
10 YorumlaEtik kaygıların yoksa keyfine bak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de hata olur
00 Yorumla
+1 yılSeks için aşka gerek yoktur, arzu yeterli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Tadına varıyorsan hiç bir şey hata değil
00 Yorumla
+1 yılHayır neden hata olsun ver kurtull
00 YorumlaSonrasinda vay ben naptim dersin
00 Yorumla
+1 yılBu sana bağlı değilse hatada değildir.
00 YorumlaErkeklerin kız versiyonusun
İyi kötü diyemicem00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbozjknyemek gibi olur tatsız türsüz saman
00 Yorumla Hata değil sevmiyorsun sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence hata olur çünkü zevk alamaz sin 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHata değil ama sevdiğinle yapman daha zevkli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAsla hata değil, aksine bedensel ihtiyacın huzuru
00 Yorumla - Devamını Gör (59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım