Benim sevgilim, başkasıyla birlikte olmasını aklımın ucundan bile geçirmek istemem. Ben varken onu her anlamda mutlu etmek isterim. Çok fazla ilişkim olmadı. Deneyimim de yok ama gözü benden başka kimseyi görmesin isterim. İleriye gitmeden yüzeysel bir seyler yaşarsam benden soğur mu? Uzaklaşır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler için duygusal bağdan önce biyolojik bağ geliyor maalesef. o yüzden bence insanın sevdiği gerçekten değer verdiği biriyle bunu yaşamasında hiçbir sakınca yok. erkek duygusal olarak çok geç bağlanıyor ancak cinsellikte eğer mutlu ediliyorsa daha kolay bağlanıyor ve üstüne sevgi geliştiriyor ne yazık ki durum böyle. ama sırf böyle diye de herkesle bunu yaşamak doğru değil elbette. ona değecek olan insanı anlıyorsun zaten. benim sevgilim de evlenmeden önce çok bu konularda bana yanaşacak biri değildi, evlenmeden yaşamak zorunda değiliz kafasındaydı. ben daha çok teşvik ettim yaşamak için, bunu yaşamak sevgimize daha çok sevgi kattı, şimdi evliyiz mesela oldukça mutluyuz
21 Yorumla- +1 yıl
İşte buu 👏 tebrik ederim. Herkes denemelik yatağa girseydiiii... Ohooo
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı ben de senin gibi düşünüyorum bakir ve yalnızım hiç sevgilim olmadı ama olursa da sadece yüzeysel ve oral yaşamak istiyorum ikimizin de gözü birbirimizden başka kimseyi görmesin 😍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
+1 yılSeni sadece bedenin için kulanir bi zaman sonra terk etmesini cok iyi bilir o sevgili dedin kişi kendini kulandirtma
Evlen ondwn sonra yap
Zina yapmayiniz günahlariniz bi bedeli olur20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKalması için zaten bir süre sonra gidecek ve sosyal tanımı sadece " sevgili " olan birine kendi vücudundan az ya da çok rüşvet vermek eninde sonunda kayıplarla gerçekleri hatırlatabilir
00 Yorumla
+1 yılİnsanin doğasında olan bir şeye ayıp diyorsunuz ya pes yani ayipsa aklının ucundan dahi geçirme bu eylemi
00 Yorumla
+1 yılUzaklaşmaz hoşuna gider.
Gerçektir bu erkek kadını kadın da erkeği doyuracak kesinlikle02 Yorumla
Soran+1 yılBakirelik sadece zardan ibaret değil biliyorum. Ama onu tatmin de etmek istiyorum. Hakkımda yanlış düşünür mü? 1 aydır birlikteyiz
- +1 yıl
Yanlış düşünmesi kendi ayıbı olur.
Bakirelik denen şeyde artık önemli değil.
Cinsiyet olarak bakılması beni rahatsız eden durumlardan birisi kadın ve erkek herkesin ihtiyacıdır.
Şahsen ben yanlış düşünmem ve senin gibi kız arkadaşlarım oldu düşünen oldu olmadı ayrı aldatmam zaten ama bu benim ihtiyacım doğamız bende tatmin ettim yüzeysel bazılarını rahatlamak ve rahatlatmak lazım yoksa sapık hale dönüşür insan içinde tuta tuta
+1 yılDoğru değil. İnsan kendisini eşine saklamali. Ayrıca zina. Gelecek eşine de bu saygısızlık
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍🙏🏼🙏🏼🙏🏼
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsırf kendine bağlamak için de cinsellik yaşamakta doğru ve sağlıklı değil ama.
00 Yorumla Ya bunun içğn belli kriterleri taşımalı bence. Nasıl birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırf cinsellik yaşamıyorsunuz diye başkalarına gidiyorsa sevgilin olmasına gerek yok
00 Yorumla
+1 yılAyıbı bırak kendisine saygısız
10 YorumlaYani olabilir. Bunun için uygun musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer gitmesin başkasına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğumaz adamsa
00 YorumlaBence yasama evlenmeye bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. senin gibisi az bulunur.
00 Yorumla
+1 yılHayır
10 YorumlaBirlikte oluyo musun
00 YorumlaCepte görürse yandın
00 Yorumla
+1 yılAyıp yatakta olur 😋
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi