Biseksüel kadınlara neden üçüncü bir kişiyi ilişkilerine kabul edebilirlermiş gözüyle bakılıyor sizce? Yani lafa gelince lgbt+ destekliyorum saygı duyuyorum diyorlar ama olaya sadece cinsel olarak bakıyorlar. Bi insan sevdiği insanı başkasıyla paylaşmayı nasıl normal görebilir biri bana açıklayabilir mi? Hetero bir kadının aynı anda iki erkek tercih etme ihtimali neyse, biseksüel bir kadının da bir kadın ve erkeği aynı anda tercih etme ihtimali odur. Cidden biriyle konuşunca biseksüel olduğumu söyleyemiyorum bu aptalca önyargı yüzünden. Ne geniş mezheplisiniz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini Biseksüel diye tanımlayan çoğu kadın aslında değil. Çünkü bu kadınlar sadece bi kadınla cinselliği yaşamayı merak ediyorlar. Hatta şöyle söyliim bir kadın bakireliğini kaybetmemek için bir kızla olduğunu söylemişti. Bi başkası da erkek bulamadığı için böyle olduğunu söylemişti. Bunlar o kadar saçma sapan insanlar ki. Biseksüel olmanın cinsellik olmadığını, bir kadına aşık olarak tek bir kişi ile yaşayabileceğini göstermek yerine onları abaza gibi gösteriyor. İnsanlar da genelleme yaparak hepsini öyle sanıyor. Ben mesela bi biseksüel kadınla ömrümü geçirmek istiyorum. Başkasının fikri beni alakadar etmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, biseksuelligin doğru anlasilmadigi konusunda sana katılıyorum. Kadınlarda bu durumun olmasını, kendilerine avantaj olarak düşünen beyin özürlüler her yerde karşına çıkar. Ancak sana duygusal olarak bağ kuramayanlar böyle bir teklifle yanına gelir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Bu yapanlar genelde hetero erkekler oluyor. Zaten onlarında %90 ı falan lgbti sorunlarını görmezden gelip boş boş konuşan tipler oluyor. Bana gelen bu tarz saçma sapan isteklerde falan ya ifşalıyorum ya da engelliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisex olduğumu saklamadim hiç bir zaman
Fakat bu yaşadığın ortama çevreye göre değişir
Kolay değil bazı şeyleri anlatmak ama uğraşmıyorum da açıkçası kime ne anlatacağım
Benim hayatım benim tercihim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Turkiyede öyle Avrupa toplumunda yaşamıyoruz ki. Bu yuzden bence söyleme herkese simdilik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormalde aldatmak neyse, onun da ilişkisi varken ayni zamanda hemcinsini de hayatina dahil etmesi odur. Fark yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık...
Alışları daha kuvvetli çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
Bana aşırı iticii geliyor. Hayatıma bi erkek girse böyle bir teklifle gelse anında soğurum. Duruma ihanet gözüyle bakmamaları can sıkıcı. Hani bu kadın gider diğer kadına aşık olur bana tekmeyi basarlar diye de mi çekinmiyor böylesi 🙃
Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. obje gözüyle değil ama normal bakılmıyor doğru..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler