Hissettiğim şeyleri tartisacak gerçek biseksüeller var mı
Hetero biseksüel ve lezbiyenlik arasında gidip geliyorum ben tam olarak neyim ne yaşıyorum kafam karışıyor benim
Bu ask mi arzu mu veya heves mi yaşadığım sey
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hissettiğim şeyleri tartisacak gerçek biseksüeller var mı
Hetero biseksüel ve lezbiyenlik arasında gidip geliyorum ben tam olarak neyim ne yaşıyorum kafam karışıyor benim
Bu ask mi arzu mu veya heves mi yaşadığım sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben de bazen tamamen hetero oluyorum ara sıra da biseks
Ben de cinsel cekim var kadınlara karşı duygusal bir şey hisetmedigimi soyluyor birçok insan duygusal bir şey ne ki sizin gozunuzde
Aşk ve yoğun sevgi olunca buna duygusal his deniyor
Ask ne peki
Ben o kıza kiyamiyorum mesela ve arzuluyorum onu
Morali bozulunca ben de kötü oluyorum her dediği şey beni etkiliyor
Aglayinca kalbime bicak sapliyorlar gibi hisediyorum
Duygusal hislerin de var. kız hetero mu peki
Evet 💔
Bence de var ama onu arzuluyorsun diyorlar yaşadığım şey bence duygusal birşeylerin belirtisiydi
Hiç dokunmadın mi öpmeye okşamaya çalışmadın mi onu
Opusmedim tabi hetero o
Ama her dokunusum beni deli ediyor
ilk 15 yaşımda böyle hissetmiştim ve kendisi başka turlu ogrenmisti ben de benden duymasi daha iyi olur diye acildim sonra bu konu kapandi normal arkadaş gibi olduk yakın arkadaş ama o sevgilisinden konustugunda icimde kotu bir his yasiyordum konuşmayı kestim iyi oldum sonra tekrar konuştuk 1 sene wpdan çünkü aynı şehirde degildik o mezuna kaldı ben başka şehirde uniye gittim
Sonra yazın bulustuk mutluydum onunlayken bazen o his geliyordu arzulamak vs özellikle şimdi belki sapık diceksin ama soylim boynundan operken tahrik olduğumu ve onu arzuladigimj gördüm tekrar
o arkadaşın ve bunu ona yapmamalisin dedim kendi kendime bastirdim bunu 3 ay sonra dersler baslamaya 10 gün KalA evine cagirdi misafirlige gel kal buraya alisirim (kendisi) hem de gideriz gezeriz diye cagirdi yalnız hisediyorum diye
gittim onunlayken çokta anlasamadigimi ama ona olan o 15 yaşımdaki o zamanlar bastirmadigim hisleri tekrar hissettim her dokunusunu özlüyorum arzulamak bir kenara kalsın ben o gece kız uyuduktan sonra yüzüne dudaklarına bakarak saclarini koklayarak aglayip uyudum
2 3 ay geçti üstünden biraz da hassas bir donemdeyim bastiramiyorum artık bunları
Aslında sık sık her fırsatta iyice yakinlas ona. Bir kız hetero bile olsa bazı duygusal anlarda yakın kız arkadaşının arzularına karşılık verir. İğrenmez
Yapıyorum o da bazen sakasina yapiyo
Bu ask değil mi sence de
Aşk bu
Lütfen dürüstce cevapla
🥺🥺🥺🥺💔
Ama masum olan kadim olan aşktan ziyade saplantılı olan aşk. Günümüzdeki aşk yani
Saplantilimiyim ona diyorsun
🥺Ya ben sapık gibi manyak gibi hissetmek istemiyorum onun yanında kendimden igreniyorum eğer o da böyle düşünürse çok çok kötü hissederim kendimi
Sapık demedim saplantılı aşk dedim
Kötü bir şey mi sapık gibi gorsun istemiyorum ya da manyak
Taciz eden biri vs
Buna dayanamam
Sapık ya da tacizci demez dsha fazla ileri gitmezsen
Nasıl ileri yakinlastigim oluyor
Cinsel yönden. Mesela kalçalarını okşamak dudaklarını öpmek klitorisini okşamak gibi
Kalcalarjmi elledigi oluyo onun
Uzun uzun mu elliyor
Ben işte onunla kucak kucağa uyuyorduk
mesela
Tahrik oldum çok yakindik bu beni aşırı sapik tacizci gibi hiseetirdi geri cekildim sonra
bu sey beni korkuttu ve hala korkutuyor
Hayır onu yapsa devamini getiririm şaka yapiyo sadece
Ben olsam her birlikte uyudugumuzda uzun uzun oksardim onu. Ama benim karakter yapım başka seninki başka. O yüzden tam gaz ilerle diyemiyorum sana
Yüzünü sacini oksadim ben
Ben dayanamaz s*kerdim 🤭🤭
Arasındaydim kasik pozisyonu gibi düşün kucaklamistim o da koluma sarjlmisti elim memelerini hisetti baya o sicakliginj
Bide kalcalarina biraz sürtündum çok küçük küçük belli etmedim zaten bunu yaptıktan sonra geri celikdim
Dudaklarim da boynuna cok yakindi hatta ilk boynundan sacini cektim başımı yaklastirmistim fisildayarak konusuyodum
Birazcik daha fazlası oldu neyse işte bu şey gozumun onunden gitmiyor
Öyle bir anlattın ki şu an onun yerinde olmak istedim. Direkt o olmak istedim 😅
😕bide benim halimi dusun
Hetero yönün mu daha baskın yoksa lezbiyen mi
şu an onu istiyorum bilmiyorum
Canım çekti birazdan mavi en sıcak renktir filmini açıp izlerim herhalde 🤭
😕💔benim kalbime duygularima oldu olanlar
Geçer zamanla. Ahhh siz çıtır gençler. Hiçbir şey geçmeyecek dünyanın sonu geldi sanırsınız 😅
Dünyanın sonu değil ama unutmak zor onla nasıl davranacagimi bilmiyorum o bir erkek olsaydı hatta biseksuel kadın çok gördüm onlar olsaydı 5 dkda hazirdilar iki muhabbet etmem yeterdi belkide çünkü çok rahatlar (benim tanıdıklarım tabi o zaman kendimi bilmiyordum ben) bu çünkü naz değil hetero o
Ben ise malım
F*kbudy iliski yaşayacağın bi kız bulsana
O nu unutsam erkek bulurum ben aslinda
Onu unutmak için kız bul ama sadece cinsellik yaşayacağın bir kız
Bunu bikeresinde yapmaya çalıştım olmadı daha da kötü oldum
Birlikte oldunuz mu yapmaya çalıştığın kişiyle
Kızlar çok kötü tanıdıklarım yanımda değil bazisi evli ve onlar para yiyorlar napim onu ben
Uniden de istemiyorum
Hayır o da korktu bence benim sevdigim kiz var dedi ama o da işte soyleyim böyleyim senle yasarsak şöyle olur vs vs
Bence bir çok kadin ömründe en az bir defa lezbiyen ilişki yaşamalı. Muhafazakar ve dindar olanlar hariç. Onların vebalini almak istemem
🤦🏻♀️tamam o zman bu kızın ailesi Kati bu da cinsellikten korkuyor ben de de var ama bu kadar degil
Ailesi nerden bilecek ki kaçamakları
Yok beynine yer edinmis öyle yani
Her tabu yıkılabilir
Bu kızı unutmami ve erkeklere yonelmemi bicok kişi soyluyor mesela ben bide bunu denemek istiyorum ama hiç erkek arkadaşım olmadı bu şeyleri anlamıyorum hiç yaşamadım sanırım ilgim de olmadı bunun yalnış bisey olduğunu düşünüyordum tabum bu benim
Duygusal hissettiğim şey bir kıza hisettigimden tamamen farklı ve kime ne hisediyorum bilmiyorum bu karisikliktan da çıkamıyorum
Erkeklere yonel demedim ki aksine kızlara yönel ama cinsel olarak. Benim düşüncem cinsel arzunu tatmin edip duygusal krizinin seviyesini düşürmek
Mantıklı aslında bence şu an buna çok ihtiyacım var ama olmuyor bunu yapamayacağımı biliyorum
En azından kendime olan şüphem ve suçluluk hissi senle konustuktan sonra azaldı teşekkür ederim
Rica ederim
eğer cinsellikte cinsiyet olarak hangi cinsi tercih ediyorsan o sundur ikisi ise biseksuelsindir
O zaman biseksüelim
Sadece her kişiyle de olmaz biseksüelim deyince nedense sapık gözüyle bakıyorlar baba
Bana*
Sanki her önüme gelenle yatıcakmışım gibi
herkesin görüşü düşüncesi farklıdır biseksuelsen ben olumlu bakarım
kötü bir insan olmazsın yani
anlıyorum ama ben tercihinden daha çok düşüncene önem veririm öyle bir kız değilsindir eminim
😊teşekkür ederim
İlerde sevgilim eğerki olursa söylemem ama insanlar ikiyüzlü bence
ilerdeki sevgilin bensem söyleyebilirsin rahatlıkla :)
2 biseks sevgilim olmustu sor
Ne düşünüyorsun biseksüel hakkında
Bazıları ucube gibi görünüyor resmen bazı kişiler fantezilerini süslüyor diye seviyorlar
Birde bazen hetero bazen biseksüel bazen de kendimi lezbiyen gibi hisediyorum ben normal mi bu
Yani normal yani sonucta sevebiliyorsun
Ucube degiller konusunca anlarsin aslinda hatta farkina bile varmazsin ve evet fantezileri susledigi icin teklif eden cokmus onu demislerdi
Yani gunluk hissiyatiyla degiskenlik gosterdikleri icin biseksler zaten sadece erkek sevse hetero sadece kiz sevse lez olurdu gidis gelisleri begendigi kisinin degismesinden kaynakli bi de o gun ku ruh halinden
Baska sorularin varsa konusurum cekinme
Ben biliyorum biseksüel ve lezbiyen benden 10 15 yaş büyük kızlar vardı çokta eğlenceliler lezbiyenler daha farklı mesela 11 yaşımdan çevremde vardı böyle kişiler
Lezler daha eglenceli ama baskin ya da pasif olanlarin kisilikleride birbirinden belli ozelliklerle farkli mesela
Sen gizlisin o yuzden istersen direkt bana yazabilirsin
Çevremden sadece hakaret duyduğumda hislerimi bastırmaya başlamıştım ama aşık olduğumu anladım en son daha doğrusu kabul edince bu duygular daha da ortaya çıktı bizim duygusuz olduğumuzu düşünenler de var mesela ben 15 yaşımdan sonra çevreme belli ettiğimde sapık tacizci manyak psikopat gibi şeyler le suçlandım ve erkeklerle bile ilişki yaşamaktan çekinmiştim belki de bu yüzden şu an erkeklerden korkuyorum
Ya hayir sakin kimseden korkma bunu kesinlikle konusmamiz lazim ozman
Cunku nasil desem iyi insanlarda var o yuzden modunu dusurmemelisin
Ister erkek ister kadin dilediginle korku olmadan yaklasabilmelisin
Yapamıyorum ama bunu yenmeliyim
Bak en iyisi sen beni ekle ve biraz on yargini kirana kadar konusalim ne bilim kendi iliskimi anlatim sen kendi bakisini anlat icin rahatlasin
Olır
Bisex tanıdığım kızlar oldu
Benim de
Gel konuşalım bi kaç soru sorim bakim sen de bisex misin
Zaten konusuyomusuk yeşil olan kız (
Niyw yazmıyorsun ordan o zaman kdjdjdjd
Nebilim)(
Bazen bende düşünüyorum. Korkuyorum bazen
Ben yakın arkadaşıma bu şeyi yasatmak istedigim ve onun istemedigini düşündüğüm için korkuyorum ona bisey yaparım diye veya bır erkekle ilkini yasarsa istemem yani
Bir kişiye mi ilgin
Evet
Hımmm genel değilse belki hevestir
Yok bu ilk degil
Ama ona karşı bu hislerim var o da biliyo bunu karşılık vermiyor çünkü hetero seksuel
Erkekler için düşüncen nasıl
Hiç bilmiyorum bu konuda konussak olur mu
Sen erkeklere bir şey hisediyor musun
İşte hissediyorum da garip bi duygum var gibi
Olur konusalım
Gel buraya sarilalim🤗ben de 🥺
Gizliden çıkım ya
Cik
nedne korkun
Ne yaşamak istiyorsun gel tartışalım
Birine karşı romantik yani duygusal bir his yaşadığını nasıl anlarsin
Burdan anlatamam