Biseksüellik nasıl anlaşılır?

Bak sana sadece su kadarini soyleyebilriim ki her kadinin icinde az da olsa bisexual duygular vardir.. ancak bazi kadinlar bunu bastirabilirken bazilari bastiramaz.. ben americada yasiyorum ve profilimde hakkimda bolumume bakarsanda devamli kadin hastaliklarinla ugrasiorm ve onlarla ic iceyim.. burada bisexual olan insanlar turkiyedeki gbi gizli sakli yasamiyolar hicbisyi.. ve benim fikrimce tirsman gereken bir durum yok bence tirsmasi gereken insanlar hic fantezi kabiliyeti olmayan ve cinsellikten soguyan insanlardir saglik olan insanlarda fantezi ve cinsel istek herzman bulunur
Eğer hem penis hem de vajinaya yani, iki cinse karşıda İlgün varsa bir seksüel eğilimin var demektir canım.
var mı boyle bir isteğin arzun?
Ya ne bileyim mesela p*rno izlerken kadını incelerim hep. penis dikkatimi çeker ama vajinaya giriş çıkışı ne bileyim öyle işte :/ tam anlatamıyorum ya
O incelemeler tüm bayanlarda var onda sıkıntı yok, cinsel istek olarak bayanlardan ve bayanların cinsel organlarına merakım fazlaysa hatta hem bayan hem de erkeklerle ayni anda beraber olmak istemiyorsan aşırı öyle bir isteğin yoksa sıkıntı yoktur tatlım.
İçini ferah tut, tas gibi hatunsun yani :))
Okey?
Eskiden lezbiyen p*rnosu izlerken normal p*rno zevk vermezdi. 2li ilişkilere dönünce gerçekten kızlarada ilgi duyduğunu farkediyorsun. En yakın erkek arkadaşımdan daha çok kız atmışımdır eve :D
Ben evliyim ama bir yandan bisexim, bunu p*rno izleyerek anlayamazsın p*rno izlediğinde ister istemez bir istek ortaya çıkıyor
Ya bunu anlamak çok zor değil ama burada da ulu orta açıklayamam ki banada hak ver istiyorsan Ulaş bana
Nasıl anladıysan artık 2 dk önce nasıl anlayacağım dedın şimdi anladın Oya bişeyde söylemedim :)) nese
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Biseksüel olmak için her iki cinse de ilgi duymak gerekiyor... Bu ilginin illa ki cinsel ilgi olması şart değildir, duygusal olarak ilgi duymakta kişiyi biseksüel yapar... Sen kendi hislerini değerlendirmelisin ve ona göre bir karar vermelisin... Öyle hissediyorsan bunu kabullenmelisin, korkma kötü bir durum değil bu :) Bende biseksüelim...
1) Aynı anda sevişemez ya biri daha ağır basar ya da derecesi zaman zaman değişir
2) Birine duygusal birine cinsel anlamda ilgili duyabilir
3) Erkekse hem kadın gibi hemde erkek gibi davranır o zaman ki dereceye bağlı
4) Kadınsa hem erkek gibi hemde kadın gibi davranır o zaman ki haline bağlıdır.
Bir erkeğe ilgi duyduğun gibi bir kadınla yatmayı da arzuluyorsan budur.
Bir kadınla o tur şeyleri düşünmedim ama p*rno izlerken falan erkekten çok kadını inceliyorum :/
Hemcinsine ilgi duyup karsi cinse ilgi duymazsan biseksuelsin
Kızlarla hayalinde cinsel fantazi kuruyorsan erkek yoksa hayalinde olesin
erkelere ilgi duymuyormusun
konuşmasıylaaa
Psikologum buyrın
En İyi Erkek Görüşleri