Seks kazaları da diyebiliriz.
#tutku 🖤

Kaza değil de bir gün araba sürerken, dolmuş araba arkada geçiyordu , pencereye bakıp partnerler sevişıyordular, biraz hızlandım aynı seviyede kalıyorduk, gerçekten sevişıyordular, baka baka az daha kaza edecektim önümde !
Başka bir gün, araba sürerken, trafik içinde sağıma bakıyorum, kadın araba sürüyordu, hepimiz durduk, kadın cep telefon ile p. orno seyrediyordu, soluna bakarken beni fark etmiş, hemen kapattı tlfnu
(Dua et. yanında değilim)
Sevişirken değilde bir tane arkadaş vardı normal arkadaşlık bir şey yoktu ama akrep burcuydu birazcık bu konularda bayağı yüksek ve sürekli bana iş atıp duruyordu bana ilgisi de vardı biraz ama ben karşılık filan vermiyorum normal arkadaş olarak devam ediyorduk daha sonra doğum gününde benden ne istedi biliyor musun nude istedi djdhfh Ben de daha sonra mecbur olarak dedim ya tamam artık konuşmak istemiyorum sen vadeni doldurdun Ben normal arkadaş olarak gidiyorum sürekli bana bir cinsel davet atıyor sürekli bir işte iş atıyor üstelik sürekli olarak azarlamama rağmen😂
Biz bigün çok büyük kavga ettik ben televizyonu sağı solu parçaladım apartmandakiler falan toplandı sonra gecenin sabahı 5-6 gibi seviştik yatak başlığı duvara çarptı bikaç kez araya kıyafetimi sıkıştırdım sonra ben işe gidince üst komşu kadın gelmiş sabah yinemi kavga ettiniz ses geldi diye 😂
Üç maymun
Görmedim, duymadım, bilmiyorum.
Peki😂
Teşekkürler
Cevap
46Cevap
Vukuat yaşamış olabilirim ama içerik bana kalsın.. Keyifli geceler..
Banyo dolabı kırılmıştı jsdjdj birde ağzımı koltuğa vurdum dişim kanadı skjddj
İyi duvara sokmamış 😀
Evin her yerinde seviştikten sonra banyoda devam edelim dedik. Kucağımda sevişerek banyoya götürdüm. Sonra suyu da açtık yerler ıslanınca ayağım kaydı, tutunayım derken kız bir anda oturunca penisimden ses geldi kırıldı diye çok korktum ama 20 cm olunca kızın çok canı yanmıştı öyle bir anda oturunca
Heyecanla ve bilgisizlikle hayvan gibi abanıp eşinin vajina kaslarını yırtan bir arkadaşım vardı. Bir arkadaşımda eşine yaklaşırken kadının heyecanı sonucu cinsel bölgeye diz darbesi almıştı.😄😄
@ElleBella evet arkadaşlarım ikiside. Kasları yırtılan arkadaşımda hastahanede beklemiştik beraber sabaha kadar. İkisininde ilk gecesi berbat oldu. Eşimle ilk ilişkimizi yarıda o istdiği için kesmiştik. Bizde herhangi bir sorun olmadı. Çünki gayet itinalı bir şekilde yaklaştım.😊
@ElleBella😃😃 anlattım sadece uygulamışlar memnun kaldılar. O diziyle vuran kadında ilk gece korkusu varmış. Çok zor bir his. Anlıyorum o korkusu olanı.
Parmağı göze sokmak,
Yanlışlıkla partnerin suratına diz atmak,
Vajina yalarken iştaha gelip ısırmak
Arabada seks yaparken el Freninin inip aracın gittiğini farketmek filan bunlar dahil olur mu?
kesinlikle komik şeyler oluyor. boxerım ayağıma takıldı ve bildiğin yere dans eder gibi düştüm. Tam komediydi :).
Evet yaşadığım olmuştu. 😅Bir kız bunu nasıl tutacağım demişti orada gülmüştük baya korkma ısırmaz demiştim bende
Yatak kırılmasını yaşadım evet bide bilerek kaza süsü var tabi giriş noktasını karıştırma gibi ya da kaydırma diyelim
kız arkadaşım elimle uyarırken polis çevirmesine denk gelmem. akabinde polisin yanında yüzüme su fırlatması :)
Polislerin kapıya dayanması sjshsh
AA sebep?😂
Gürültü olduysa demek, toplum kurallarına aykırı 😂
Hiç güleceğim yoktu 😂😂😂
Yok sevişirken ben ben değilim emmekten öpmekten bakamıyorum Sana sıkılma
yatak kırılmıstı yatagın altına sunta koymuslar ortadan kırıldı goctu kactık gıttık otelden
Şimdiye kadar hiçbir şey olmadı belki bu ndan sonra olur kimbilir
Arabada sevişirken kasa yapmak komik değil bence 😑
Arabada sevişirken komik olacak ne var ki
Hamile kalanları biliyorum. Gerdek vakası değil ama çocuk aldıranlar var çevremde. 😄
Gerdek gecesi ve otomobil bağı..
Soru nerden nereye evrilmiş :))
Yatağın yerinin değiştiğini fark ettik sonradan :)
gece sahilde yaparken hasır şemşiye kafama düşmüştü, aynı gece ev arkadaşımın sahilde sesini duydum vs. :))
Arabada sevisirken göğüslerine bosalmak isteyip her yerine gitmişti fazla temizleyemedik ama öyle gitti artık eve
En komiği karısının yanında azdırıp sonra karısını gözümün önünde zorla yaklaşması oldu
Kiz arkadaşım gaz çıkarmıstı bir sure bogulmustuk :)
Off iğrenç amaaa insanın seks hevesi kaçar
Utanmaması için daha çok sarıldık gecti gitti...
Minibüs sallanırken korna çalmıştım yolu açsın diye ama duymadılar anarya gidip devam ettim.
Avm otoparkinda arabada sevinirken elim kornaya degdi😅
Dershanede basıldık 🙄
Ders çalışıyordunuz?
😂
İlişkiden ertesi gün ikimizinde beli agrimisti
Polis bastı 😂😂
Durdu kimlik verin diyor
Arabada? 😂
Görüşü sildim bu arada
Aman aman 😂😂😂açtırma kara kaplı defteri
Bu sahne kanka 😂😂😂yakalayan kişi babam tabi sonrası malum git arabayı yıka abdest aldır dedi https://m.youtube.com/watch?v=W-YiwIY0msk
😂😂 çok iyi
5 sene oldu hala hatırlatır ve güler 😂😂
Eşşek sıpasi diyordur 😂
Direk küfür 😂😂eşek sıpası kullandığında kesin para isteyeceği zamandır oda ayda bir söyler maaş zamanı
😂 anlıyorum
Karnım ağrıyordu zevkle birleşince tutamadım, hafif hafif osuruğu salarken kızın bacağına sçtım
Araba da sevişip kaza yapmak? Bunun nesi komik
Arabanın arkasındayken orta konsolu çatlattı öküz 😄...
hayır olmadı profesyonelimdir :)
Oral yapılırken izlendik ama kızın haberi yoktu bende bozuntuya vermedim 😂😂
Arsada sevişirken arsanın sahiplerine yakalanmıştık. Tabi canım partnerim, adamlara küfür etti bı güzel dayak yedi çıplak halde 🤣
Vallahi ya rezillik
Hayır gündüz
Evet jdjdjdjd rezillikti gerçekten onu o şekilde gördüğümde kendi halime mi ağlasam onun haline mi gülsem bilemedim
Bende yarı çıplak vaziyette siejs
Alt taraf Allah'tan bana bişey diyen olmadı jdjsjs
Soruma gel istersen
Bildirim gitmesin sorana
Deri giymeyi seviyor musunuz? ↗
Yok yaşamadım
İnsanlar neler yaşıyor
Merak eden ettiğini belli etsin söyleyeyim 😅
profesyonel hard silkeleyiciyim.
Sayisini hatirlamayacak kadar çok oldu
Kulaktan küpe çıkarmıştım emerken
Hayır başıma hiç öyle şeyler gelmedi gelmesin de
Yemek masası kirıldi 😂😂
Yaşadım da anlatılmaz ki😄
Karşılaştım bakire çıktı ama arkadan çok yemiş dağıtmış yavşağın birisi ya da birileri
Bu sözlerinden sonra kavram haline geldi
En mutlu gününde insan mikilir mi ya
Sevişirken yakalanmıştık
Wc de yaparkene basilmak🤭
😅😅 kim geldi wcye 🤣
heeee kim bilr sende ne olmuştır
Yataktan düştük 😄
Koca yatak dar mi geldi @gezgin_eda 🤣
Hic yaşamadım komik olay
Yaşamadım
Herşeyi tedbirli ve planlı uygularım
Hayır.