O anın havasına, konsantrasyonuna limon sıkan komik olaylar var mıdır başınıza gelen? şahsen en son erkek arkadaşım orgazm olmamak için dikkatini dağıtmaya çalışırken fenerin 11'ini saymaya başlayınca iyi gülmüştük :) işe yaradı mı derseniz kesinlikle evet ikimiz de dağıldık konsantrasyon falan kalmadı gerçekten :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız arkadaşıma genelde o an yaklaştığında dur derim.
Bana , beni kızdıracak bir şey söylemesini isterim, genelde gülümseme olur kızmak yerine.
,bir de pozisyon değiştirirken kız arkadaşım osurdu, tabi bütün konsantrasyon dağıldı.
birleşime 5 dk ara verdik meclis tv deki gibi :)31 Yorumla
Soran+1 yılçok iyiymiş bunlar da :)
En İyi Cevaplar
Ahahaha iyimiş, bigün de benim bir kız arkadaşım, tam üstümdeydi, durdu bir anda, Aşkım Hacer in eltisi var ya, onun eniştesi... falan diye başlamıştı... Lan dedim in*!... Kalk üstünü giyin terket bu evi dedim :D
46 Yorumla
Soran+1 yıldedikodu forever :) yer, zaman önemi yok.
- +1 yıl
Ya sorma bu daha ne? Neler var neler.. Bi kerede şey demişti... Daha beterleri var başıma gelende, çok abrüst olacak, Türk vatandaşı bunları kaldıracak kıvamda değil henüz... Şimdi diceksin sen nasıl kaldırıyosun? Önemli olan kaldırmak değil indirmek diyorum :D Ve yerinize uğurluyoruz sizi, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
Soran+1 yıl:) merak etmedim değil ama senin tercihin tabii ki.
Soran+1 yılhepsi bir ders niteliğinde :) deplasman olayı hep yaştır zaten baba gelmese de bir şeyler ters gider mutlaka :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
sevgilim göğüslerine boşalcaktım, misyoner yapıyoduk,aman allahım, dizimi kızın kutusuna bir vurdum... ooooofffffffffff! yazık çocukluk aşkım kız ne kıvranmıştı yaaa :)
20 YorumlaEfet benim basima cok geldi mesala bir gun sevisiyorum tam birlesme sirasinda iken bacagima dogru bir sicaklik geldi isigi ac bir dedim baktim kopekde arkama gecmis aklim cikti bir an ama hakli sahibinin intikamini almak istedi bnce
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbugün yaşadığım bir olay, o iş sırasındaydık aşkım hadi birşeyler söyle dedim
Ne söyleyeyim aşkım? dedi sevgilim
Böyle diyene ne dersiniz,bende 2 pide söyle aşağıdan dedim gülmekten öldü :))20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim oylebi anim olmadi ama ilk 11i saymak guzelmis :) etkilide olmus denemekte fayda var :)
10 Yorumla
+1 yılIyimiste gec bosalicam diye konsantreyi dagitmak kotu fikir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşkımmm çişim geldiiiii ddim şimdi zamanımııı ddi bende sormadı gavat bana dedim:=)) tabi ilişki yarım saat uzadı :)
00 Yorumla
+1 yılarkadasinlami yatiyorsun yazikkkkkkkkk
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadaştan kasıt sevgili. bir tek sen böyle anladıysan ıq'yu sorgula derim.
- +1 yıl
insan arkadasini şey eder mi ya ilginc
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım