Mesela kafalar çarpışır, istediğin kıyafet parçası açılmaz bir türlü, yataktan düşme gibi komik ve sakar olayınız oldu mu hiç 😅

Mesela kafalar çarpışır, istediğin kıyafet parçası açılmaz bir türlü, yataktan düşme gibi komik ve sakar olayınız oldu mu hiç 😅

Bir bayanin evinde bulustuydum ben 80 kilo o da vardı 70 civarı o ateşle yatağa atayım dedim yatak kırıldı düştük içine umursamadık devam ettik dünya yansa o an boş bosalip kahve içerken bu yatağa 600 Euro falan deyince durumuda göz önünde olunca masaya zarf içinde 600 Euro bıraktığımı hatirladim şimdi ne günlerdi o günler yaşlanınca değişiyor hayat gençliğinizi güzel yaşayın derim
Bir dükkanda ilişkiye giriyorduk elektrikler kesildi aniden bu üstünü başını toparlayıp kaçtı buraya adar tamam ama kaçıp gittiği dükkan kendi dükkanıydı :)
İnatla daha önce deneyimim var diyen kişi göbek deliğimi zorlamıştı sonra bakire oldugundan olmuyor sanırım birde arkanı dön demişti göbek deligini yapamayan sırtımı hiç yapamaz demiştim onun açısından rezil benim açımdan komikti 😂😂
Bunun ciddi olduğunu söyleme kesinlikleee🙈😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Cevap
11Cevap
Hiç ilişkiye girmedim ki :D bence bu komik
Genelde rutin günlük muhabbetler aklıma gelip plan yaptığımda azar işitiyorum. Şu ana bi odaklan diye. Halbuki bundan zevk alıyorum 😏
Parnerin çek zevkteydi ve boşlamayica hızlandığı halede gel artik diye aladi bende çok güldüm sarılarak
1 hafta 10 gün gömlek giyemedim. Malum tırnak izlerinden
Titreyerek boşalırken bittiim ben demesi güldürmüştü beni
Dagy de sert pompa yaparken hedef sahip öbür deliğe koklemistim
Çok gülmekten iş göremediğimizi hatırlıyorum ama neden o kadar güldük hatırlayamıyorum
Ağzına bosalırken okadar dolmusum ki burnundan geldi kızcağızın
Komik değil ama bazı yaşanmışlıklar oldu 🤦🏻♂️
Sarhoş kafa yanlış yeri zorlamışım zorlama olmaz diye gülmeye başlamıştı😄😄😄
Oral seks esnasında boşalmıştı yani erkenden😂
Yok ben ciddi yaparim işimi 😎😎
hiç seks yapmadım
Mutlaka olmistur
Ben de kafamı vurmuştum dolaba skdkdkdkd