- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeldi. Öğrenci evinde sevişiyoruz arkadaş geldi benim odadan güzelce bilgisayarı aldı hiç tepki vermeden geri gitti. İkimiz de donduk kaldık odaya girince
02 Yorumla
Soran+1 yılJajsjdkd adammış
- +1 yıl
Ayaktaydik bide her şey ortada yani bilgisayar da yatagin tam altında yerdeydi aldı gitti hiç tepki vermedi sormadi da bidaha zaten 😂 çünkü bende onu görmüştüm sevgilisiyle öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bana bişey olmadıda kızın sırtı halıda kaya kaya yanmıştı ve yerde hizimisi alamayi duvadaki kaloerifere kadar gidip kafasını carpmisiz😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNapıyonuz ak
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam boşalacakken yan odadan birisi İbrahim Tatlısesten beyaz mendil şarkısını açtı. Beni bir gülme tuttu. Tüm ortam bozuldu giyinip yemek yemeye gitmiştik
21 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ardından bir damar daha yan yana oturup birer cihara yaktık birbirimize anlamsızca bakıp gülümsedik
Evet çok hızlandık ve az kalsın kırılıyordu penisim birdne içinden çıkıp deliği tutturamayınca
02 Yorumla
Soran+1 yılAcıdı mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılJandarma baskın yaptı benim için komik değildi ama başkası buna gülüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKomikmiş djdkdk
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılYataktan düştük ezildin kız hala zıplıyor kalk diyom kalkmiyor istekli sopar ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltrafiğin yogun oldugu bi yerde çok azmıştık arabada yapmıltın yan kaldırımdan millet geçiyordu araç camları filimliydi şehir merkeziydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl90 derece eğilmişim adam bir koydu yerde 3 tur döndüm
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır zaten zor nefes alıyordum kendime zor geldim
- +1 yıl
Yok artık
yok biz hep ciddiyiz
00 Yorumla
+1 yılHiç olmaması😅
00 Yorumlaneler neler gelmedi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomik değilde korku dolu heyecanlı ve zevkli vardı
00 YorumlaDüştüm
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Geldiii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi kere basılmıştım
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin miydi takıldığın kıx mı
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşımdı arabada sohbet koyulaşınca nerde olduğumuzu unutarak otoparkta sevişmeye başladık yan arabaya gelenleri görünce panik olduk
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer