Evlenirken bu durum sorun olur mu ki
Bakire değilim ve bekarım benim gibi olan kişiler var mı kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Bakire değilim ve bekarım benim gibi olan kişiler var mı kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaşım bu evleneceğiniz adamın anlayışı ile alakalı bir durum. önemseyen de var önemsemeyen de
genel bir kavram değildir. şahsa özel tercihtir.
teecrübeli biri ile evlenmek isteyen eskort ya da genel ev kadını ile de evlenmek ister
benden başkası dokunmamış olsun diye bakire isteyen de olur bunun kotası yok
İş ciddiye bindiğinde sorun olan durumdur genelde ben yıllardır bakire olmayan eşim ile evliyim yaşadığım şeyler olaylar ilişkinin seyrini ve neden evlendiğim hakkında tüm düşüncemi cevap yazarsan seni aydınlatırım özel gelmiyorum ben burada cevaplarım bir çekincem yok eşim çok iyi bir kimseydi ve başından itibaren çok açık ve net davrandı bana ama sıkıntılı bir durum çoğu zaman onu bil bir defa Türkiye’de yaşıyoruz
Cevap
23Cevap
baştan söylersen olmayabilir (sadece bilir dedim olmaz demedim) ama saklarsan numara çevirirsen falan filan bu hiç hoş olmaz en azından karşında ki insanın seni böyle kabul edip etmemeyi seçme hakkı olsun zira eden de çıkacağı gibi etmeyen de bi hayli fazla çıkacaktır bu tamamen ilişkinin başında konuşulması gereken bir şey (geçmiş geçmişte kaldı geyiği yalan bir geyik direkt söylemek bir ton gereksiz muhabbeti önler)
Kişiye göre değişir bu ama karakteri bozulmamış insan olmak çok daha önemli. İnsanlar bazen hata yapabilir ya da sevdikleri için kendilerini teslim edebilir. Bu sorunun cevabı her ne olursa olsun sonuç önemli ve bence karakter bu konuda çok daha önemli bir cevap.
Senin gibi olan kisiler var ama sen bakire degilsen bakir erkek isteme onun yerine senin gibi bakir olmayan birini secmen lazim cinsellige doymus biri lazim genelde oyle kisiler bakire kadin yerine asik olmaya ciddi dusunmeye falan basliyor
İnsandan insana değişir o, herkes için o kadar da önemli bi unsur değil artık.
Seni gercekten seven doğru kişiyi bulursan önemi yok
Senin gibiler çok evlilik geçirip boşanmış kişilerle ancak evlilik kura bilirsin bakir olmayan ile
Valla bu konuda bende endişeleniyorum. Yani daha ilişki yapamadım ama yakın zamanda sevgilimle yapmak istiyorum
Neden verdin ki? Zorla almadılar kendi isteğinle verdin oda tekmeyi bastı demi ama sen onla evleneceğini düşünüyordun 😂 yazık yazıl
Çok önemsemem ama yine de birlikte olacağım kızın bakire olması daha iyi olur benim için çünkü kendim de bakirim.
Önemli ama bakire kız çok nadir bu zamanda.
Peki sen bakiremizin canım
Erkekte öyle
Kendimde olmayan şeyi başkasında aramam. :)) Bakirelik bence oneli değil önemli olan ten uyumu. Ten uyumu olsun gerisi yalan :)
Kimse takmıyor bu tarz şeyleri artık
Neden?
Çünkü herkes her gün farklı kişiler ile yatıp kalkıyor bu konuda kendini eşine saklayan kısım sınırlı sayıda çok az yani
Ben de değilim umrumda değil
bir zar bu kadar onemli olmamalı
Seven insan sorun etmez,
Benim için çok önemli
Dogruyu soyledigi surece onemli degil
Önemli bence üstünden kaç kişi geçti kim bilir
Karşındaki insana bağlı
Hiç önemsemiyorum ben
bakire isterim yani benim gibi
yok önemli değil
Neden önemli değil peki?
Benim için çok önemli