+1 yıl
Kadınların ters ilişkide maruz kaldıkları ilk zarar, bu bölgede yer alan kaslar ve sinirlerin deforme olması, anal bölgeden akan bağırsak sıvısının vajinaya ulaşarak enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kalmaları, yine bu bölgedeki dokulardaki yırtılmalardır.
Öyle ki, ters ilişkiye giren kadınların çok büyük bir kısmı, anal bölgede yer alan halka şeklinde kasların zamanla deforme olması sonucu, ilerleyen yaşlarda dışkı tutmakta zorluk çekmektedirler. Hastanelerin genel cerrahi klinikleri hemen her gün bu tarz şikayetlerle gelen kadınlarla doludur. Öyle ki dışkılarını hemen hiçbir şekilde tutamayan ve bu sebeple tedavi olana dek kendini bezlemek zorunda kalan kadınlar mevcuttur.
Diğer yandan ters ilişkiden sonra penisin temizlenmeden vajinaya sokulması ise çok ciddi bir enfeksiyon (iltahap) riski ile kadını kadınları bırakmaktadır. Çünkü makatta bulunan dışkı içerisindeki mikroplar, penis yardımı ile vajinanın en derin noktasına kadar ulaşabilmekte ve burada üreyerek enfeksiyona sebep olmaktadırlar. Ters ilişkiden sonra kadının vajinasını temizlemeye çalışması, bu açıdan hiçbir fayda yaratmamaktadır.
Kadınlarda ters ilişkinin zararları bunlarla sınırlı değildir. Her ne kadar ortada henüz çok ciddi bir ibare bulunmasa da, genel cerrahların pek çoğu ters ilişkinin hemoroid sürecini en azından hızlandırdığını düşünmektedirler.21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEger yontemini isini bilmezsen zararli basur olursun kakani tutamazsin. Isi bilirsen ve dikkatli olursan zevk alirsin. Gecen hafta sevgilisinin istedigini soyleyip soru soran birine yardimci oldum buradan. Aci fazla cekmedigini soyledi. Nasil yapmasi gerektigini ogrettim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yıl
Selam ,
××Ben anal seksin her iki cinsiyete de zevk verdiğini düşünüyorum.. Ama tabiiki doğru yapılmalı..
××Doğru yapılmayan anal seks kadına sadece acı verir. Asla zevk alamaz ve orgazm olamaz..
××Öncelikle anal seks için hijyen çok önemli...
××Seks öncesinde boşaltım yapılmış olmalı, yeniden duş alınmalı ve gerekli kremler jeller de kullanılmalı diye düşünüyorum..
××Sindirim sorunu yaşamamak adına yemekten hemen sonra gerçekleştirilmezse daha sağlıklı ve daha risksiz bir seks yapılır..
××Bu arada anal sekste de , her sevisme ve seks evresi gibi ön sevişme önemli...
××Ne kadar ön sevismeye önem verilirse kadının kendini teslim etmesi o kadar rahatlaşır
Sevgilerle...
#donducakss #igdonducakss21 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki kişiden duydum bunu. Yakınlarımdan.
Eğer seviştiği kişi sevgilin veya kocansa, penisinin büyümesini istiyorsan anal ilişki çok iyi fikir.
Anal dar olduğu için penisteki damarlara baskı yapıyormuş ve zamanda erkekte olumlu etkiler yaratıyormuş. Ama 2 günde 1-2 haftada değil tabi.20 Yorumla
+1 yılYararı olmadıgı kesin hijyen konusunda ve devamlı yapıldıgında zararın oldugu söyleniyor
20 YorumlaTabikide yok zorlamadigi sürece bir problem yok ve tavsiye kayganlastirici sürmen
21 Yorumla
+1 yılBilmeden sok çıkar olursa zarar verir tabi. İşi bilmek gerek
10 YorumlaMağara adamlarıyla yaparsan var, yalamadan parmaklamadan kremlemeden sokar anal hayatını bitirir.
10 YorumlaEvet var erkek penisi virüs kapabilir anal yol temiz değil ise
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDışkını tutmakta biraz zorlanabilirsin belki birazda çatlama olur
00 Yorumla
+1 yılTemizlik, kondom, kayganlaştırıcı, acıya dayanıklılık
00 Yorumla
+1 yılSık yapmak ve iri penis makatın genişlemesine ve dışkını tutamazsın
00 Yorumla
+1 yılHem saglık açısından gende inanç açısından dogru degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZararlı da yine de zevki başka temiz olun ve doğru pozisyon
20 YorumlaÇok zevkli bir şey kremle iyice ve tabi temizle de sonra acının zevkini çıkar bence partnerine sana sert davranmasını şöyle daha zevk alirsin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden önce yapmış benimlede yapıyor bi zarar görmedi
10 YorumlaZarari var kelebek kaslar icin sikligi ve araligi kisa olursa
Ayrica zorlanmada catlak olusabilir
Ama puf noktalara uyarsan bu olumsuzluklari en aza indirebilirsin10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru teknikler uygulanırsa orgazm olabilirsin. zararları da var o nedenle sık yapma derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon yaparken analdan kendini barmakliiyormusun?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılO zaman isin zor canin cok yanacak
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYiye biliyosan ne ala
10 Yorumla Çok önemli burdan yazamam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. zararlı ki hem tıbben hem dinen önerilMEZ
00 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca yapmadım Asla da yapmam
10 Yorumla
+1 yılanal isteğin mi var?
20 Yorumla
+1 yılÇok yapma çok
20 Yorumla
+1 yılevet tabi ki ama bilgilendirme yaparım
10 Yorumla
+1 yılÖn dururken arkayı napcam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılabartmazsan yok
00 Yorumla
+1 yılGünah günah
00 Yorumla
+1 yılYokkkk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılPüf noktaları bende
10 Yorumla
+1 yılYapma yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok zararli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım