+1 yılBunu düşünen erkekte ben bir b. kluk ararım. Pek normal değildir.
04 Yorumla- +1 yıl
Çok sık yaşanmaya başladı artık
- +1 yıl
O nasıl erkektir ki ordan istiyor. Kadına yapan yarın birgün erkeğede yapar öyle erkek normal değildir bana göre iticidir
- +1 yıl
Aslında tam da senin gibi düşünüyorum. Bu yüzden sordum blraz da
- +1 yıl
Ben şahsen i. bne olduğunu düşürüm
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Anüste yırtılma ve kanamaya yol açabilir. Aslında çoğu kadın bundan pek zevk almaz. Aksine canı yanar. Ama ya alıyormuş gibi yapar, ya da sırf partneri istediği için tepki vermez. Anüs çok hijyenik olmadığı için enfeksiyon kapma riski taşır. Sonrasında anal fissüre ve hemoroite yol açabilir. Çok sık yapılması durumunda kaslarda kontrol kaybı ve altına kaçırma durumları da olabilir. Bir de süre uzadığında dışkı kaçırma da mümkün. Penise ya da dışarıya.
04 Yorumla- +1 yıl
En detaylı ve doyurucu görüş bu oldu
- +1 yıl
Rica ederim. Kötü ve zararlı olduğunu herkes bilmeli diye sormuştum, en iyi cevap senden geldi :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbir çok partnerimle yaptım. özellikle anal isteyende çok partnerim oldu. eğer psikopat gibi saldırmazsan her gün defalarca beraber olmuyorsan hiç bir zararı olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç tecrübe etmedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes aynı değil ama ben yıllardır yapıyorum bişey olmadı.. nasıl yaptığını bilirsen sıkıntı olmuyo sanırım
411 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten hazzı büyük mü kadın için?
Cevap sahibi+1 yılBen çok zevk alıyorum.. eşimde çok zevk aliyo. ha sürekli yapmıyoruz ama ayda iki üç kez oluyo çokta zevkli oluyo.
Cevap sahibi+1 yıl@esprhvv içimde girip çıkmasından çok zevk alıyorum.. eşim hemen bosalmasa ben tam boşalma noktasına kadar geliyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@esprhvv bazen oluyo yaa. ilac aldiriyorum. hem daha sert oluyo hem daha geç boşalıyor o zaman.. tecrübeli olmayan kendini tanımayan kadınlar ve sekse yeni başlamışlarda yasayamazsin bunu bence.
Cevap sahibi+1 yıl@esprhvv evet.. seks oyuncaklarimiz var.. kullanıyoruz mükemmel oluyo. onden onu kullanıyorum bazen arkadan eşim yapiyo. oyle tam boşalma yaşıyorum... ikisinin zevki çok farklı ya benim için. iki tane doğum yaptım vajinam gayet iyi durumda. eşim darlık yönünden fark yok diyo.. bence de öyle ama değişik olduğu ve kendimde çok zevk aldığım için yapıyorum. bi sorunda yaşamadım, öyle genişleyip tuvalet tutamama gibi falan hiç bişey olmadı. yaklasik 18 yildir yapıyorum. ücuncu evliliğim şu an. hicbirinde bir sorun yasamadim
Cevap sahibi+1 yıl@esprhvv birde yaparken daha farklı olur , kadınlar evet oraya dokunulurken zevk alır baya da ıslanır ama iş oraya gelince istemez genelde. icine almaz. o zaman o şekilde acı ile yapılırsa zevk vermez erkek zevk alır sadece onun kasılıp daralamasindan. o zaman da orada yırtık ve kanamalar olur.. serbest ve rahat olmak gerek
+1 yılBu işin içinde güzel kardeşim var gibime geliyor kolay gelsin
00 YorumlaHak yolu b*k yolu deyimi anlayana iyi bi deyimdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDelik genişler
01 Yorumla- +1 yıl
Illaki
+1 yılzarari var mı ki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapp gitsin
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu isteyecek kadın bulmak zor.
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bence yok
02 Yorumla- +1 yıl
Yasak olan herşeyin bir zararı vardır insana