Kocamla ara ara yapıyoruz yeni başladık, ilk başta canım biraz acısa da sonradan bende çok zevk alıyorum. Çok sık olmadan ara ara yapmak bana zarar verir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
1 yılKayganlaştırıcı ile Kasların parmak yardımıyla gevşetilmesi gerekir. Eğer Acı hissi varsa dokular Zarar görüyor demektir. Can Yakmadığı sürece İlişki sıklığının hiçbir önemi yoktur hurafelere inanmayın. İlk girişte yavaş davranılması yeterlidir. Keyfini çıkartın..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAyda bir kez fazla zorlamadan ve kısa süreli yaparsanız pek bir sey olmaz. Tabi eşinin. enis boyu ve kalınlığı da buna etken. Ve oncesinde yeterince kayganliga ve gevşemeye dikkat edin. Tabiki hijyene de... bunları yapıyorsanız bir sorun olmaz.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe kadar zamandır yapıyorsunuz ve bir rahatsızlık yasadin bununla alakalı?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKüçük penisler fissür tarzı yırtılma riskini daha azaltır. Kılcal damarların yırtılmasıyla bakterilerin kana karışma riski vardır ki buda ciddi hastalıklara yol açabilir. Ama riski göze alıyorsanız ve zevkte alıyorsanız kim ne diyebilir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır zararı olmaz eğer zorlama abartı vs bir şey olmuyorsa sorun olmaz farklı hazzını yaşarsın mesela haftada 3 kere birlikte olunuyorsa 1 defasıda anal olabilir bende 5 yıldır ara sıra yapıyorum zararı olmadı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılAnal sekse bir din veya tabu meselesi olarak bakmayan her kadın bundan zevk alır :)
00 Yorumla Anal seks oral ya da vajinal seks kadar kolay değildir. Aynı zamanda hijjenikde değildir. Lavman temizliğinden tut önceki ginlerde yediğin tükettiğin besinlere kadar önemli. Kesinlijle yapmanız gereken anın zevkıne kapılıp anı hareketler yapmanızı onermem tempo hep bellı bır duzeyde olmalı ve kayganlastırıcı kullanmadan asla yapmayın. Aksi takdirde suanda sorun olmasa bıle ıfrar dıskı kacırma gıbı saglık sorunları yasarsın aynı zamanda aniste et sarkar dısarı atar buda estetik görüntünü bozar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyda 1 lavman yap. Iliski oncesi dusta tazzikli suyla iyice yika. Kondom kullanmaya calisin ek önlem icin. Iliski oncesi huniyle zeytin yagi dokun. iliski daha kolay acisiz olur anus yirtigi vs olmaz. Iliski bitince yikarsiniz yine esin yardim eder. Buz koyar kurular kremlersin. Tanga giyer dinlenirsin. Iliski sıkligida 2 ayda 1 veya 3 ayda 1 olursa yaslaninca da yapmayi birakirsinzi bir sorun olmaz.
00 YorumlaŞu anala oldum olası heves etmedim sonuçta mok deliği biraz iğrenç geliyor midem almıyor, ciddi manada soruyorum gerçekten zevk veriyor mu ve o haz diğerinin aynısı mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bizde denşyoruz biz dikkatli olursak soeun yok ilk zamnlar biraz serttim sanırım zrolanıyordu şimdi daha iyi 👍
00 YorumlaBazen yapılırsa zarar vermez , çok sık yapılırsa zarar verir, grup esnasında da denenebilir ama onun dışında ayda bir vs olmasında sıkıntı yok
00 Yorumla
1 yılEğer tövbe etmez devam edersen o yuva yıkılacak ve perişan olacaksınız İnanmıyorsan devam et gör
00 Yorumla
1 yılZevk veriyorsa yap ama sık yapmaktan kaçınmanda fayda var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sert olmadıktan sonra oradaki kas ve sinirlere hasar vermeden yapılırsa sorun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılyani ters ilişki hijnek olmamak farklı rahatsızlıklar enfeksiyon kapabılme ihtimalınız var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ara ara derken ne kadar bir zamandan bahsediyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılayda bir
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Yaptığın şekle göre de değişebilir bi çok faktör var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkes anal yapar ama hakkını veremez anal yapmak sanat işidir herkes yapamaz beceremez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSanmıyorum zarar vereceğini. Ben de bakire bir hanımla ara, ara bu şekilde yapıyorum. Çok zevk alıyor bundan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFazla zorlarsanız zararı olur. ara ara hangi sürecte? bu arada nasıl zevk alıyorsun?
118 Yorumla
Soran1 yılayda bir filan, çok zevk alıyorum
Cevap sahibi1 yılDar oldgu için mi acaba zevk alman ilgi geldi bana da. acı da oluyor mu hiç
Soran1 yılilk başta acıyor evet
Cevap sahibi1 yılHmm hepsini alıyor musn. cok zorlarsa yırtabilir. bu arada rahat soramıyorum herşeyi istersen takşpleşelim detsylı konuşuruz
Soran1 yıltakipleşmeyelim, hepsini sokuyor evet
Cevap sahibi1 yılBurdan soramayacagım şeyler vsrdı. sen mi istedin analı? Eşin mi
Soran1 yılo istedi ben de değişikliklere açığımdır denedik hoşuma gitti
Cevap sahibi1 yılHmm devam etmeyi düşünüyır musun? İçine boaşlıyor mu
Soran1 yılyani zararı olmazsa devam etmek istiyorum, içime boşaldı geçen denediğimizde
Cevap sahibi1 yılHmm cok asırı zevk alıyor musun. vajğnaya göre?
Soran1 yılvajina gibi değil vajina daha zevkli
Cevap sahibi1 yılAnladım. kojuşalım biraz detaylı takipleşelim
Soran1 yılüzgünüm olmaz
Cevap sahibi1 yılNe olacak ya.. fantezi deniyor musunuz. farklı şeyler
Soran1 yılne gibi
Cevap sahibi1 yılDeğişik yerlerde felan. hangi pozisyonda yapıyorsunuz genelde
Soran1 yılevin her yerinde yapıyoruz dışarıda filan yapmadık hiç
Cevap sahibi1 yılAnladım.. istekli bi kadınsın sende bence:) zevk almayı da biliyorsun
Gizli Üye(18-24)1 yılAz yapmaktan bir şey olmaz ama ara ara dedigin ne siklikta asko
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılyani zarar verebilir.
az ama öz yapın bir de kayganlaştırıcı şart :)00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ne bilek dene işte bişi olursa yazarsın 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe kadar ara ara? Kimine göre ayda bir kimine göre haftada bir ara aradir
00 Yorumlabok deliği icerden disariya doğrudur. Disaridan biri gelsin iceri soksun diye değil. İleride altina sicarsin
00 Yorumla
1 yılinsan gibi yaparsaniz bisey olmaz
21 Yorumla
1 yılZara vermez ama acı oluyorsa gerek vaemi
05 Yorumla
Soran1 yılçok acımıyor ilk başta oluyor
- 1 yıl
Zaten ilk başta olur tabi gerçi zevk veriyorsa size sorun olmaz ama devamlı yapipmamli
Soran1 yılzevk alıyorum
- 1 yıl
Devam yapın ama fazl tercih etmeyin canım
1 yılZararı yok 😂 arkadann boşalabiliyor musun
00 Yorumla
1 yıl15 yıldır yapan var hicbisey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılAra aradan kastın ne kadar sürede bir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBişey olmaz devam edin bizde yapiyoruz bi zararini görmedik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. En fazla kevgire döner
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılYaaa bu çok kötü bir durum değil mi?
00 Yorumla
1 yılİlerde dübür uzmanına gidersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çok, yapmayın ilerde büyük problem yaşarsın yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Vermez kıremsiz yapma
00 Yorumla
1 yılAnaldan zevk almak nedir yaaa
00 YorumlaGünah günahh ( olsada bı anal çoksek)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKendini toparladiktan sonra yapılabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılAyda 3_4 sıkıntı olmuyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir zararı olmaz sürekli olmadığı sürece
00 Yorumla
1 yılemin olhep yapsanda bir sorun olmaz uydurma onlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılAralıklı yapınca zarar vermezsin
00 Yorumla
1 yılİşte kadın gibi kadın
00 Yorumla
1 yılMemnunsan abarmadan yapın
00 Yorumla
1 yılKocanda is yo acitamiyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArar ara olabılır tabıkıı zevklı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar burada zevk almıyoruz diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMahveder ilerdde çok zararı olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBilinçli ve isteyerek yapmanın hiç bir zararı yok
00 Yorumla
1 yılVermez
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKocan gizli gay
36 Yorumla
Soran1 yılsanmam
Cevap sahibi1 yıl@Byroom sırayla o zaman
Cevap sahibi1 yıl@Byroom iiyyyy
1 yılDikkat et yirtilabilir
00 Yorumla
1 yılVermez daha iyi oluyor hatta
00 YorumlaBence yapmayın günah
00 YorumlaHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Abartmadan
00 Yorumla
1 yılEvet zarar verir
00 YorumlaVermez 💅🏻
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. ara ara ne kadar ara
00 YorumlaSaçmalama Nalan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılZararlı ve günah
00 Yorumla Vermez kızlar sever özellikle ünili
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Devam edin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılbir şey olmaz bence
00 Yorumla - Devamını Gör (6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım