Arkadaşlar bir çocukla buluştuk bugün ilk defa olmasına rağmen kendime engel olamadım öpüştük seviştik falan benle ciddi düşünme ihtimali yok mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Prion hastalığı gibi maşallah. Kezbanlar ve kırolar toplanıp normal insanları da kezban ve kıroya çevirmeye çalışıyor.
Adamımsılar bir yandan, "kızlar da amma kezban, seksten öcü gibi kaçıyorlar" diye ağlayıp diğer yandan, "Seks yapmış kadın kullanılmış maldır, o seni kullanmış, sen kullanılmış malsın artık." diye çığırıyor. Seninle ciddi düşünmez, seks yaptığı kadını alt insan olarak değerlendirir diyenler bir bakıma içten bir şekilde bunu söylüyorlar. Kendileri aynen dediklerini yapacak beş para etmez adamımsılar olduklarından bu dediklerine inanıyorlar ve bütün erkeklerin de kendileri gibi olduğunu farz ederek konuşuyorlar. Ama şöyle bir şey var ki, böyle zihniyeti çürük tiplerle bir birlikteliğin olsun istiyorsan, o senin hatan. Nezih ortamlarda bunu düşünecek erkekler çok daha seyrek. Tek bir arkadaşım bile böyle bir şey düşünmez, düşünselerdi de çevremde tutmazdım öylelerini.
Yaratılmış kezbanlar da bunları dinleye dinleye mantıklı bir sebep olmaksızın hayatlarını çirkinleştiriyorlar, zevksiz ve üzücü hayatlar yaşıyorlar. Sen onların yaptığı gibi durduk yere kendini yaşayabileceğinden daha kötü bir hayata mahkum etmezsen de ızdıraplanıyorlar. Çünkü onlar mutluluklarından taviz verirken sen ne hakla istediğini yapıp mutlu olursun!!! Bak ben ne erdemliyim, seks yapmamaktan alt departmanda bir yerlerim kurudu, sen ise ne kadar aşağısın, ahlaksız bir güzelsin çünkü benim mantıklı bir sebep olmadan kendimi yoksun bıraktığım şeylerin sefasını sürüyorsun!!!
Böylece kaybeden olma korkusuyla kaybedenlik-eziklik içine işlemiş zavallılar, diğer kadınları ezip onlara üstünlük taslayarak üstün hissetmeye çalışıyorlar. Başkalarını da kendileri gibi düşünecek şekilde yetiştirmeye çalışıyorlar. (Ezilen kadının diğer kadınları da ezmesinin bir başka dramatik örneği de Afrika'da kadın sünneti yapanların da diğer kadınlar olmaları ve bunu erkeklerden daha çok savunmaları, bunu yapmanın ahlakın gereği olduğunu söylemeleri.)
Acaba neden sonuç böyle bir toplum diye çok düşünmeye gerek yok. Ezikler birbirini ezip daha çok ezik yaratıyor.
Sevdiğin ya da hoşlandığın hatta cinsel çekim hariç hiçbir şey hissetmediğin biriyle sevişmenin neden ahlaksız ya da kötü olduğunu analoji yapmadan mantıklı argümanlarla açıklamanızın mümkünatı yok.
İki kişi de istiyorsa sevdiğimle istediğim gibi sevişirim. Merak etmeyin, benim sevdiğim insan sizinle aynı kafada bir ezik değil.18 Yorumla- +1 yıl
Kötüsün.
- +1 yıl
Kötü olmayanlara ezik demen gereksiz hadsiz aşırıya giden ifade şekli
- +1 yıl
- +1 yıl
@Turızmciadamm Kötü olmayanlara ezik demiyorum, bu ezilmiş insancıklar gayet de kötü insanlar. Birinin ezilmiş olması kötü olamayacağı anlamına gelmiyor, bilakis daha çok kötü ve nefret dolu insan çıkıyor eziklerin arasından.
İstediklerimi yaparken neye dikkatli olmamı söylüyorsun? Nefret dolu eziklerin ne diyeceğine mi dikkat etmeliyim? Ne birilerine zarar veriyorum ne de yasaları çiğniyorum. - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
*a zgın yazmışdım sansürlenmiş
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke birazcık kendinize hakim olsaydınız arzuları anlayabiliyorum mesela eğer gerçekten ilgini çekiyorsa inanılmaz derecede sevişmek istiyorsun seks yapmak istiyorsun ama kendini tutmak lazım bazen eğer gerçekten böyle bir ilişkinin devamını istiyorsa ilk önce karşı tarafta yanlış anlaşılmamak için kendini tutman lazım.
00 Yorumla
+1 yılBu hem kişiden kişiye hen durumdan duruma değişir.
Ben ilişkilerin, güven ve iyi tanıma temelli başlamasından da, hesapsız bit tutkuyla başlamasını daha çok severim. Tutkuyla başlayıp, uyum, paylaşım ve oluşan güvenle devam eden ilişkiler bence en ideali. Böyle bir şey olursa değerini bilir ciddi düşünürüm. Ama her tutkuyla başlayan ilişkide uyum yakalanacak diye bşr kural da yok. Yani olmazsa da iki tarafın da bunu kabul edecek bir anlayışı olmalı.
Türkiye’de kadınlar cinsellik yaşadıktan sonrasını kendinden ödün vermiş görmeye eğilimli. Bu nedenle turkuyla başlayıp, sürmeyen ilişkiyi kötü algılıyorlar. Çoğu zamanda da bu duruma düşmemek için, başta ki tutkuyu yok etme pahasına tanıma ve güven aşamaları geçmek gerekiyor.
Yabancılar ile ilişki yaşamak bundan dokayı her iki tarafa daha çekici gelir. Kendi sınırlarını aşmış, Dünya’yı keşfetmiş insanların yalnız olmak veya olmamakla problemleri olmuyor. Bu nedenle ilişkiler tutkuyla başlıyor. Yerel ve geleneklere bağlı kaldıkça da önce güven ve uyum aranıyor. Tutku ölmüş oluyor.10 Yorumla
+1 yılBir ilişkinin başlangıcı tutku temelliyse, bu temeli biraz daha sağlamlaştırmanız gerekir. Tutku dönemsel değişkenlik gösteren, zamanla sönümlenebilen bir olgu olduğundan. Özellikle cinsellikle başlayan ilişkilerde, tutku harici ortak paydalar bulmak faydalı olacaktır...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
50Cevap
+1 yılBen düşünürdüm egerki aramızda sevgi saygı dürüstlük varsa neden olmasın bende senin gibi ilk buluşmada öpüşme sevişme seks oldu defalarca ama devamı olması evliliğe yanasan çıkamadı varsa böylesi seve seve 😍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu tamamen ne hissettiğiyle alakalı. Birde karşındaki adamın olgunluğu önemli.
Drama sevmeyen bir adam için hiç sorun yok ama bu böyle mi, şöyle mi diye boş boş kafa yoran bir tipse sorun yaratabilir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada cidi düşünürme zor cünkü tamolarak tanımadan buna kimse karar vermez ama su bir gercek ilk buluşmada cnselik yaşamak isteyen ya da yaşayan erkek kesinlikle ciddi degildir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakasi var ikinizde istemissiniz ozaman soruyu tersten soralim ilk bulusmada sevisen erkekle ciddi dusunulurmu diye soralim sonucda erkekde insan. kadinda
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada öpüşen sevişen erkekte çok ciddi düşünülecek erkek ya 😂denksiniz diyim
30 YorumlaNeden başkasının düşüncesini önemsiyosunn ki o zaman karşındaki de ilk buluşmada sevişmicek. O zaman sen de onunla ciddi düşünmiceksin..
00 Yorumla
+1 yılBen normaldede ciddi düşünmem ama düşünecek olsam asıl böyle ilk günden rol yapmadan kendisi olan kadınla düşünürüm
00 YorumlaBunlar artık gyet normal şeyler. Sen bunları düşünerek neden özgüvenini sarsıyorsun? Asıl o ciddi düşünülecek erkek mi onu sor kendine?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Karşındaki erkeğe bağlı. Neden düşünmesin. Karşındaki duyguları ile gelmiş ve yaşanmış ise ciddi de düşünebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılEşim ilk buluşmada ilişkiye girmiştik. Evliyiz şimdi.
10 Yorumla Bu konuda herkesin düşüncesi farklıdır. Bunu karşındaki kişinin davranışlarından en iyi sen anlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşma da üstüne atlayan biriyle bence sende ciddi düşünme ablacım
00 Yorumla
+1 yıl30 lu yaşlarımda oldu böyle birsey kalbim ile lobido arasında gittim geldim.
00 YorumlaBence düşünmez. Bu kız her önüne gelene veriyor der.
00 Yorumla
+1 yılDürüst olacağım, ciddi düşünebilmem için bir kızla sevişmiş olmam değil tanışmış olmam gerekir.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar karşı konulamayan çocuğu çok merak ettim acil bakmam lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünmesi mümkün değil. Daha ilerisini nasıl yaparım - ederim diye düşünüyordur çocuk..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. 2. buluşmada çocuk doğurursun sanırım, bu ne hız ya biraz düşük vitesle git
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılYani zor biraz ama gönül bu kalpler uyusursa neden olmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiyeti ortadan kaldırmışsın ilk bulusmada daha ciddiyetmi kalmış bu hareketinden sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhm herifi iğfal etmiş hm benimle ciddi düşünüyor mu diyor. hmn vermeseydin düşünecekti. daha niye düşünşün ki. canım mı
01 Yorumla- +1 yıl
YAa trol. bu.. boyle soru mu olur. tek gecelik ilişki yaşayıp aşk olur mu diye sorulurmu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği seviyorsa ve tatmin olmuşsa düşünür, ben tecrübeli olsun isterdim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şaka mısınız bu soruyu sorarken yoksa ciddi misinz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı şeyi bende yaptım erkekten erkeğe değişir bu eğer devamı olmazsa salla gitsin cinsel açlık için kız arıyor demektir pişman da olma yaşadıkların için
317 Yorumla- +1 yıl
Sonuç ne oldu
Cevap sahibi+1 yıl@anotherliffe bizim devam etti 1 yıla yaklaşırken ayrıldık
- +1 yıl
Doymuş
Cevap sahibi+1 yıl@anotherliffe ya sanane kardeşim herkes senin gibi amci mi cinsellik için mi bi arada deliriyorum böyle her boka atlayan fikir yürüten piclere
- +1 yıl
Pic anandır
- +1 yıl
Zikmis atmış ne bana saldırıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@anotherliffe yo birlikte olmadık bile pic saldırırim tabi resmen kullanıldın diyosun at ağızlı
- +1 yıl
Pic olduğunu bana iki defa söylemene gerek yoktu amucuk ağızlı
- +1 yıl
Kullanmis atmis zaten mk biz istesek vermez milete vurdurur bu kizlar
- +1 yıl
@SupremeMannn sakin sakin herkese vermek zorunda değil o nasıl söz
- +1 yıl
@anotherliffe kizlarin yuzunden bakirim ben tecavyzy hakediyolar
- +1 yıl
@SupremeMannn yavaş gel abartma abuk subuk yorum yapma beni de aptal şapşal yorumunda etiketleme
- +1 yıl
Elliot rodgera hak veriyom mk ben incelim all hail to supreme gentleman elliot rodger
Cevap sahibi+1 yıl@SupremeMannn senin zihniyetini skim 3 gram aklınla * peşinde dolaşma it herif
- +1 yıl
Ben engelledim go t herifi
- +1 yıl
Senden zekiyim
- +1 yıl
Erkekler içerisinden mide bulandırıcı ve hasta ruhlu bir gurup, iğrenç düşünce şekilleri ve rezil yorumlarıyla cinsellik açısından bütün erkeklerin kuyusunu kazıyor. Bu kalitesiz mahluklar, kendileri seks yaptıklarında kadını kullandıklarını düşünüyor, seksi alıp verilen bir şey olarak görüyor. "Ooooo, o seni sikip kullanmış, sen güzelsin" diyor ahlaken hiçbir kötülük yapmadan hayatını nasıl isterse öyle yaşayan mutlu insanlara. Kezban dediklerini kendi elleriyle yaratıyorlar, sonra da gelip kızlar neden böyle diye ağlıyorlar.
Olan da hem bu mahluklar ile aynı toplumda yaşayan kadınlara hem de insan olan erkeklere oluyor.
Incel olmak da nasıl bir eziklik, ben olsam ortamlarda söylemeye utanırdım. Ama tabii böyleleri boşuna incel değil. Aynı kokuşmuş balık gibi, kokuyu alan uzağa kaçıyor.
herkesin iliskisine laf ettikten sonra yaptigim iliski
21 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin senden beklemezdim
Nasıl ciddi düşünsün yarin öbür gün de hadi yatalim der demekle de hakdiz değil yani eğlenmeliksin onun için
00 Yorumla
+1 yılNormal bir şey demek ki birbirinizi çok istemişsiniz ciddi düşünülmeyecek bir şey degil ki
00 Yorumla
+1 yılBenimde öyle bir ilişkim oldu 2 sene sürdü çokta güzel aşk yaşadım
01 Yorumla
+1 yılDüsünse evlencenmi hemen tanimadan belki tanidikca sen istemiceksn hemen o konulara girme
00 Yorumla
+1 yılyok tabi bu çok farklı bir izlenim veriyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. eğer iyi seviştiysen herseyi düşünür seninle
00 Yorumla
+1 yılAlacağını almış neden ciddi düşünsün
00 YorumlaKesinlikle hayır düşünmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHaz aldıysa, bu hazzı ömürlük ister belki
00 Yorumla
+1 yılOral yaptınsa düşünmez
00 Yorumlayolluk yapmış seni 😬
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Anın tadını çıkarıp o güzel anları hatırlıyordur
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum ciddi düşüneceğini
00 Yorumla
+1 yılSeni sevip sevmemesine bağlı
00 Yorumla
+1 yıldüşük bi ihtimal ama belki aşık olursa olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yakışıklı mıydı
00 Yorumla
+1 yılBurçlarınız ne acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha ya nasıl bir kızın kendini ucuza düşürmüşsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendine baglarsan olur oda sana kalmiş bişe
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkeske parada alsaydın
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye bana böyle hatun denk gelmez ki ☹️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen benden beter çıktın 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız basitlik oluyor öyle hemen o ne öyle
00 Yorumla
+1 yılCiddi düşünse bile sağlıklı bir ciddiyet olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ortam nasıldı da bunlar oldu acaba
00 Yorumla
+1 yılolabilir de olmaya bilir de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılseni karısı olarak görürü
00 Yorumla Belli olmaz sevgi varsa her şey olabilir
10 Yorumla
+1 yılniye ilkten yaptın ya kötü olmuş
10 Yorumla
+1 yılVar neden olmasın
00 YorumlaNeden düşünmesin
00 Yorumla
+1 yılNeden düşünmesin
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılYok.
00 Yorumla
+1 yılDeğişir valla o ya
00 Yorumla
+1 yılDüşünmez 😂
00 Yorumlaneredn tanıştınız
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi