Kişiden kişiye değişiyor bence çoğu kişi buna hayır diyecek belki burada ama ben İnternette okuduğum kadar söylüyorum evliliğe giden kadar varmış tabi doğrumudurr bilinmez.
ilk buluşmada sevişmek istemiş isem. aynı durum.. ciddiyet ile alakalı değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk buluşmada yatağa atmıştım ve aşık oldum bana o zevki yaşattığı için askerden yeni gelmiştim öyle iyi hissettim ki tadı kursağımda kaldı 😃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende dün sevistim ilk dateydi ve konusalı 2 gün oluyor kızda kapalıydı ve gayet iyiyiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ilk buluşmada seviştiğim kızla bi senedir görüşüyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Düşünmem basit bir kız olarak görürüm herkesle bu şekil demek ki diye düşünebilir. Amacı kullanmaksa senle takılır sıkılınca ayrılır. Tabii bu kişiden kişiye değişir.
Diyelim senle sevgiliyiz. 2 ay sonra ilk buluşmamız oldu. Ben mesela temas bagımlısıyım. Elimi bacana attım boynuna dokundum yani sonra sen bişeyler istemez miydin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yani bunun seksle alakası yok kafalar anlassin
Dimi. Sonradan pişman oldum da işte
Yani ilk gün değilde 1 sene sonra verseydin ne olucak ti
Vermedim ya ama s@kso cektim 🤦🏻♀️
Oda iyimis😃
Kişiden kişiye değişiyor bence çoğu kişi buna hayır diyecek belki burada ama ben İnternette okuduğum kadar söylüyorum evliliğe giden kadar varmış tabi doğrumudurr bilinmez.
aradaki samimiyete bağlı ama bir önyargı oluşması muhtemel
Kimse düşünmez ama onu bu konuda ikna edersen olabilir
Nasıl ikna edicem
Bakış açısını değiştirmen gerek yani o şimdi benle böyle. İlk buluşmada sevişen herkese yapmıştır gibi düşünür onu buna ikna et işte
ilk buluşmada sevişmek istemiş isem. aynı durum.. ciddiyet ile alakalı değil.
İlk buluşmada yatağa atmıştım ve aşık oldum bana o zevki yaşattığı için askerden yeni gelmiştim öyle iyi hissettim ki tadı kursağımda kaldı 😃
Bende dün sevistim ilk dateydi ve konusalı 2 gün oluyor kızda kapalıydı ve gayet iyiyiz
Ilk buluşmada seviştiğim kızla bi senedir görüşüyoruz
Düşünmem basit bir kız olarak görürüm herkesle bu şekil demek ki diye düşünebilir. Amacı kullanmaksa senle takılır sıkılınca ayrılır. Tabii bu kişiden kişiye değişir.
Yani tanışma süresi uzun ise ve öncesinde aranızda seks konuşması geçmemiş ise olabilir
Sende ilk buluşmada sevişecek kadar nasıl aZdın
Napiyim duramadım aq hshshshshs
Mesaj at da detayları konuşalım 😂😂
Bilmem atsam mı
İlk kim yaklaştı nasıl başladı merak ettim
Tam evlenilecek kadın olarak görmüştür
Asam gibi cevap ver ya
Öyle cevap verdim zaten, benimle ilk görüşmede sevişecek kız bulursam onunla evleneceğim
Basit hatun olarak görebilir
Ama sevgili olana kadar baya zorluk cekti
Neden olmasin.2 3 de olabilir.
Sevişilmez, ne kadar ciddi düşünüyor olsan bile.
Düşünülemez asla
İlk buluşmadan öncesi var mı
O da kabul etmiş zaten tencere kapak.
Düşünmezler basit görürler
Olmuştur buda basit bir kız demiştir
Geçti artık önümüzdeki maçlara bakalım
Asla
Niye asla
Kendisini evliliğe ilk geceye saklamayanla asla olmaz. Ben hariç Allah bilir kimlerle yapmıştır
Ee sizde sonuçta yaşıyorsunuz sanki kız tek başına mı yapıyor
Her erkek seks yapar diye bir kural yok. Öpüşme tamam ama seks hayır
Seks demiyorum ki bende. Sevişme diyorum
Öpüşme harici karşıyım
Diyelim senle sevgiliyiz. 2 ay sonra ilk buluşmamız oldu. Ben mesela temas bagımlısıyım. Elimi bacana attım boynuna dokundum yani sonra sen bişeyler istemez miydin
Isterim ama içimde kalır söylemem yaparsakta ciddiyete gitmede kararsız kalırım
Ama kızın karakterini seviyorsun. İyi kız sonuçta
Eskortlarda çok iyi kız ama 40 erkekle yatmış oluyor. Iyi olmak evlilik kriteri olamaz tek başına
Olmuştur büyük ihtimalle sadece sevişme mi
Hayır
iyi yapmisd sinn
Evwt neden olmasın
Olur neden olmasın
Hemen evlenirim ahhaajjjsjsjjs
Yok knk soğur senden