Eski sevgilimle ne zaman bir iletişimimiz olsa konuyu hemen cinselliğe çekiyor normalde beni çok severdi böyle şeyleri de yoktu ama uzun süredir görüşmeyince ne zaman konuşsak cinsellik neden sizce
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevgililik döneminizde içinde kalab şeyleri sana söylüyor anlaşılan. Şu an flört durumunuz var mı?
kızlarda öyle bence eski yaptıklarını unuttuklarını hiç zannetmiyorum
Sen ve seni sen yapan hiç bir özellik umurumda değil, ama seninle cinsellik harikaydı demek istiyor.
Valla aynı ben 🤭🤭🤭
Bir daha öyle bisey yaşamadım 😃
Demekki yaptığınız cinselliği unutamamış
Azıyor kanka konuşma sebebi de ortada kanka
Niye ayrılmıştınız ve cinsel hayatınız var mıydı
Cinsel hayat vardı anlaşamıyorduk ayrıldık 1yıllık ilişki
Ayrılma nedeni ve yaşlar kaçtı ve bunun Burcu ne ya bu cinsellik düşkünü amsalak ya da cinsel hayatınız çok iyidi seni unutamadı
aramıza soğukluk girdi sürekli tartışıyorduk yaşlar 21 burcu da yengeç
Tartışmalar önemli bi konu muydu ve niye tekrar konuşmak istedin galiba sen cinsellik istemiyorsun o istiyor istersen detaylı anlat fikir vereyim amacı ne sizden olur mu senin düşüncen ne senin ilkin mi
Önemsiz konulara tartışıyorduk ben çoğu şeyin ilkini onunla yaşadım aslına bakarsan ilişkimiz biteli 7 ay oldu ilk aylarda yazıyordu şimdi sevgilisi var ama beni stalkladığına eminim ben unutamadım onu ama tekrar olmaz heralde keşke olsa
Bence olmasını dene çünkü çok istiyorsun şu an benim durumumdasın benim sevdiğimin de hayatında biri var geri gelmesini söylüyorum kafası karışık onla da mutlu değil bizimde abartmadan cinsel hayatımız vardı onu çok istiyorum zamanında oda çok istiyordu hep onu hayal ediyorum ama söylemiyorum niyetim cinsellik sanar diye peki bunlae ne zamandır sevgili
Onu çok özledim her gece aklıma geliyor ama 5 aydır sevgililer ne yapabilirim ki
Yani yapman gereken belli geri alacaksın onu evet ilişkisi bozulacak ama senin olacak ve en büyük kozun unutma ki cinsellik çünkü zaafı o ordan ilerle geri kendi gelir çok yüz verme ulaşması zor ol ve sen değil o gelsin ki elinde tut böyle yaparsan gidemez de ne istersen yapar onu sevdiğini beşli etme ilk başta ve diğeri ile seks hayatı var mı bu da önemli öğren istersen yardım edeyim fikir vereyim
Yeni sevgilisiyle cinsel hayatı var evet. Ama onu çok sevdiğini zannetmiyorum kızı kıskanmıyor bile. Sorun şu ki onunla nasıl iletişime geçeceğimi bilmiyorum bir kere aramıştım terslemişti dalga geçmişti onun bana gelmesi gerek
Onunla da mı cinsel hayatı var bu kızları anlamıyorum bide sevmiyor diyorsun nasıl dalga geçti ne dedi ve seni seviyor muydu
Azmış demek ki
Her konuştuğumuzda mı azar bir insan
Evet, senden sonra kimse olmamıştır
istiyor işte
Özlemiş tenini ondan