eski sevgilisini unutmamış, onun aklına ve kalbine girmek için cinselliği nasıl kullanmalıyım (cinsellikten rahatsız olmuyorum)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eğer ilişkisi yeni bitmiş ise şu aşamada ne yaparsan kolay olmayacaktır. Zaman tanimalisin ayrıca cinsellikle ona bireyler unutturmaya çalışmak ters tepebilir seni basit görebilir bu riskin olduğunu da unutma. Senin sevgine aşkına saygı duyarım ama sevgi aşk karşılıklı ise anlamlıdır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBedenini mi kullanacaksin ama halbuki o duygulariyla dusunuyo aklindan atamamasi onunla gecirdigi vakitler degerli anlar sende onunla oyle zamanlar gecir ki unutsun onu seni assin aklinin duvarlarına
03 Yorumla
Soran+1 yılmesela bir tavsiyeniz var mı ne yapabilirim onun için nasıl bir özel an hazırlayabilirim
- +1 yıl
Onu sen tanıyosun ben degil onu onun icin degerli olan seylerle kazinabilirsin yani sen zaten Şu an onunsun daha cok yer edeyik diyorsan seni neden sevdigini tekrar hatirlatabilirsin ya da guzel bir bulusmada guzel bir yemek ya da guzel bir hobiyle vakit gecirmek tabi ki cinsellikte de mesajlar atarak seslerinle tahrik edebilirsin sevgilin ama genel manada duyguya yönel biz toplumda cinsellik olarak algilansakts icimizde bastırılmış duygu var o duygulara ulaş
Soran+1 yılen iyi görüş seçicem teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği kullanım amacı dışında kullanmayı çalışmaktan vazgeçin. Sadece zevktir bu. Bu sayede ne birini unuturuz, ne de aşık oluruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne yapmalıyım deli gibi seviyorum onu
- +1 yıl
Yapacak hiçbir şey yok. İlgini çek, belki bu biraz işe yarar ama onun dışında cinsellik veya başka şeyler ile birinin seni sevmesini sağlayamazsın.
Ver verebildiğin kadar bir dene bakalım
.. daha önce yapmadınızmi...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bir kurdu köpek gibi eğitmeye benzer ama sonuçta kurt içgüdüsel hareket eder istediğin kadar eğitim ver boş...
02 Yorumla
Soran+1 yılimkanı yok mu diyorsun
Cevap sahibi+1 yılSeni çok severse değişir belki ama bunun haricinde değişmez en önemlisi biri için bedenini kullanman bana pek mantıklı gelmiyor kendini kullandiriyosun gibi oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu burada 2 satırda anlatılacak şeyler değil kesin kararlıysan ve sınırların yoksa takip at
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatakta vahşi , dışarıda duygusal ve uyumsal olmalısınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uygulamali ders istermisin is bulma garantili
00 YorumlaTangs vs al fantaxo yapin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılBu seni basit yapar bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Unutturamazsın seni kullanır
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
Soran+1 yılfarklı bir yolu var mı ona kendimi aşık ettirmek istiyorum ben ona deli gibi aşığım
Yani tecrübeli misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılevet 1 kere yaşadım
+1 yıloral yap ama istekli yap
10 Yorumlaİyi seks ile.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşıma eski sevgilisini cinsellikle unutturabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat