+1 yılCinsellik zaten öyle bir şey ki insan onu bir kere yaşadığı zaman Ama tabi Altını çiziyorum tutkulu bir şekilde yaşadığı zaman karşı tarafa bedenen bağlanıyor duygusal olarak belki bağlanmazsın belki ileride bağlanırsın orasına bir şey söylemem ama cinsellik yaşadığın kişiyi Eğer gerçekten Arzu olarak bir isteyerek yapıyorsan bu anatomiktir yani bir kere istersen bir daha istersin bir daha istersin o yüzden de o kişiye duygusal anlamda değil de bedenen bağlanırsın ve unutman da zor olur
09 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum, bağlanıyor insan ve herkese bağlanamaz
- +1 yıl
Ben açık ve Ne söyleyeyim seks yaptığım Hiç kimseye bu saate kadar bağlanmadım genelde ben yazın Antalya'da Ruslarla takıldığım için Yabancılarla deneyimim var daha fazla ama hiç kimseye de böyle duygusal bir şekilde bir bağlılık hissetmedim
Soran+1 yılAma sen tek seferlik ilişkiler yaşamışsın, onlara bağlanmazsın. Onlar ihtiyaç gidermelik ve zevk vermelik.
Benim asıl sorduğum şey insan sevdiği insanı unutur mu ve onunla cinsellik yaşamışsa diye sormak istedim. Yoksa cinsellik için unutmaz diye sormadım- +1 yıl
Işte ben de aslında onu söylüyorum yani sevmek Aslında sevgi diye insanların ortaya attığı teori cinselliğin bir kardeşidir yani karşı cinse bir araya gelmek için kullanılan bir yöntemdir yani Sevgi denen şey öyle bir şey değil Bir karşı cinsi sevmek veya herhangi bir şeyi sevmek o kadar basit bir şey mi değil bilmem tabii ben kendim için söylüyorum ya da kendi açımdan söylüyorum ben birini kolay kolay sevmem
Soran+1 yılBeni sevdi ve evlenmeyi düşünüyorduk. Ve gerçektne hissediyorduk. O yüzden unutamaz
- +1 yıl
Yani bilmiyorum ben bu zamanki İnsanlara çok fazla güvenmiyorum yanlış anlama senin için söylemiyorum ama ben artık insanların birbirini gerçekten sevdiğini düşünmüyorum evlenip de ağrıdan gerçekten çok insan var şu an etrafımda da örneği aşırı derecede fazla
Soran+1 yılNolcak bu insanlığın hali peki
- +1 yıl
Ben artık zaten insanları saldım Kanka bak açık açık söyleyeyim ben artık eskisi gibi uğraşmıyorum Evet Eskiden insanları değiştirmeye Çok uğraşırdım Ama Çok affedersin kendi psikolojimi sikildiğini hissettim yani biraz küfürlü konuştum ama benim artık insanlardan zaten o kadar midem bulanmış bir haldeyim ki birbirini yaftalamalar yerden yere vurmalar sevgisizlik samimiyetsizlik kansızlık ya her şey var gerçekten her şey var Onun için ben artık kimseyi sevebileceğimiz zaten zannetmiyorum alsan bile birini hayatıma en fazla FB olarak alırım açık açık söylüyorum yani Dürüst bir şekilde
- +1 yıl
Zaten şu seçimlerden sonra ülkede savaş çıkacak Onun için Çok da fazla insanlarla uğraşmıyorum artık
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Gerçekten sevmek ayrı bir duygu illaki cinsellik yaşamaya gerek yok Hani Üstan ne güzel söylemiş Ben seni görmeden sevdim Bu Aşkı yaşamak her insana kısmet olmaz Çünkü nefsine esir düşmüş insanlar çıkar peşinde koşarlar karşıdakinin hayatının ne olacagı umurunda olmaz ilk aşklar unutulmaz (cinsel kirlilikten ) bahsetmiyorum Fuhuşun adı olmuş aşk artık bu dönemde maalesef
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlk sevdiğim ilk tecrübemdi nasıl unutulur ki.
29 Yorumla
Soran+1 yılUnutamaz demi? Ne kadar başka kişiler hayatına girse de içi acır onu özler insan
Soran+1 yılOlay cinsellik değil, gerçek duygularla bir şeyler yaşamak. Ben bunu kastediyorum. Amacı cinsellik olanlar hep unutur demiş çünkü ihtiyaç gidermek için görüyorlar karşıdakini maalesef
Ama öyle değil aşkla yaşanan şeyler çok farklıdır.
Soran+1 yılİşte insan sevip sevileceği kişiyi gerçekten zor buluyor
Soran+1 yılİnce düşünüyorsun ne güzel. Bazıları bekaretini bozduğu için gurur duyuyor o kızdan ayrılsa bile.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikle beraber duygusal bişeyler de varsa unutamaz. Ama sadece cinsellikse unutabilir. Bi de aşırı haz duymuşsa unutamaz. Geçmişimde cinsel ilişki yok ama birisi beni durduk yere çekip öpmüştü. Hayatımda o öpücüğün yeri çok başkadır. Bi daha o tadı hiç almadım
13 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi? Önemli olan duygu yoksa herkes sevişir, öpüşür. Ondan bol ne var?
Tabii ki herkes ayrıldıktan sonra başkaları hayatına girer ama benim demek istediğim o kişinin yerini doldurabilir mi o kişi eski sevdiğini unutur mu
Unutmaz kesinlikle eğer haz almış ve gerçekten sevmişse
Cevap sahibi+1 yılEvet gerçekten haz almış ve sevmişse unutmaz. Evlense dahi sürekli aklı fikri eskiye takılır
Soran+1 yılEvet o yenile her haltı yapar eder ama geçmişi hatırlayınca hatta yarım kalmış şeyleri yaşayamadığını düşününce içi acır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ki gerçekten istediysen onunla gerçekten isteyerek birlikte olduysan ve gerçekten seni alabileceğin en güzel noktaya götürdüysen unutmak da biraz zorluk çekebilirsin hatta unutmak imkansız olabilir ama bunun cevabı sende gerçekten senin için farklı mıydı o kişi bunu bir tek sen biliyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden sonra daha iyisine denk gelirse unutur daha kötüsüne denk gelirse sürekli hatırlar. İyi kötü dediğim şey kişinin ne istediğine göre değişir.
Mesela eski sevgilim benim tatlı oluşumu çok seviyordu sürekli çok tatlısın diyip mutlu oluyodu cinsellik falan yaşamadık ben istemedim sonra medeni şekilde ayrıldık. 1 yıl başka kızla sevgili kaldı ve ben istemsizce merak edip stalkladım kıza hep tatlı değilsin diyordu.21 Yorumla
Soran+1 yılBu zamanda iyisine denk gelmek de zordur. Ben onun için fazlasıyla iyiydim, her açıdan.
O yüzden unutamaz ve onunla evlenmeyi düşünüyorduk.
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutamazsın, ve unutman da gerekmiyor. Güzel hatırla, duygularını atlat.
23 Yorumla
Soran+1 yılO da unutmasın
Cevap sahibi+1 yılYani bazı insanlar çok sektör gibi bakıyorlar onların aklına gelmeyebilir.
Cevap sahibi+1 yılAma ben sevdiğim bir hanımla birşeyler yaşasam, şu an sevmiyor olsam da yıllar sonra bile aklıma gelirdi.
+1 yılUnutabilir de unutmayabilir de
Ben unutsam da bazen ister istemez aklima geliyor. Ama istersem dikkatimi baska yöne de veriyorum10 YorumlaÖyle biri çıkarki karşına her şeyi unutturur, yaşadıkların iyi ya da kötü sadece Anı olarak kalır
20 YorumlaHerkes unutulur kimse bulunmaz hint kumaşı değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer uzun süre birlikteliğin olduysa ve sevdiysen karşılıklı tabii ki unutman zor olabilir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sayısız kadın girip çıktı hayatıma. Hepsinin yeri ayrı. Hepsinin ayrı özelliğini özlerim
118 Yorumla
Soran+1 yılUnutulmaz o zaman
Soran+1 yılKokan kadın da mı unutulmuyor bence bu unutulur
- +1 yıl
İnsan beyninde kıyaslamalar yapıyor. Hatta amaçlar sadece seks ise... Erkek arkadaş ortamında şuna benzer cümle kurabiliyor... " X kişisine hayrandım ama yatakta iğrençti... Y kişisiyle ise öylesine, enerji atmak için seviştim. Ama böyle pırıl pırıl beden, böylesine sekse ruhunu katan kadın görmedim" gibi gibi..
Karşı tarafın hissettirdikleri önemli
Soran+1 yılO zaman burada önemli olan nasıl hissettirdiği
Hatta sanalda bile ona bunu hissettirdiyse bile unutamaz
Soran+1 yılHer gün başka biriyle değil tabii ki
Sevdiğin kişiyle evlilik hayali kuruyorsan ve uzakta olduğunuz zamanlar sanaldan görüntülü olarak sanal seks yapılırsa ve bu duygu hissettirilirse yine unutamaz insan bence
Soran+1 yılBu saydıkların sevgilin miydi? Yoksa tek seferlik ilişkiler mi?
Soran+1 yılSen o zaman cinsellik açısından unutulmaz diye yorum yaptın
Ama benim sormak istediğim cinsellik yaşanılan sevgili unutulur mu
Yoksa amaç cinsellik değil
Soran+1 yılHissettirmek önemli olan
Soran+1 yılEvet özlüyorum ama seks olarak değil. Yeni ayrıldık. O beni özlüyor mu bilmiyorum. Çok sevmiştik birbirimizi, evlenmeyi planlıyorduk. Olmadı. Beni unutur mu hemen diye düşünmeden alıkoyamıyorum kendimi
- +1 yıl
Hepimiz yaşadık, yaşıyoruz bu hisleri. Umarım kalbinden geçenler gerçek olur. Tek tavsiyem takıntı yapmaman. Ki kadınsın... Erkek aşıksa sürünür zira yeni birini bulmak Çok zordur ( rakipler, kadını ikna çabası, niyetini anlatma mücadelesi)... Kadınların sevgilisi varken bile etrafında pusuda bekleyen erkekler olur. Hele ki yalnızsa... Sürekli ilgi manyağı olacağı için, eskiyi erkeğe nazaran çabuk unutur. Dikkatini dağıtacak birileri mutlaka vardır... Mutluluklar
Soran+1 yılEvet şuanda yeni ayrıldık diye çok duygusal düşünüyorum. Zamanla geçer umarım bilemiyorum
Çok teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben adını bile unuttuğum insanlar var insan neler neler unutuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevdiğin kişi miydi?
- +1 yıl
Hayır tabiki gerçekten sevdiğin kişiyi unutamazsın cinsellik yaşamasan bile
+1 yılİnsanlar bir şeyleri unutmaz alışırlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eski nişanlımla yaşamıştım ve ilkti ayrıldık hep aklıma geliyor unutamıyorum 🙄sizce o unutmuş mudur onunda ilkti
111 Yorumla
Soran+1 yılAranızdaki duygular gerçek miydi? Deli gibi seviyor muydunuz yoksa öyle arzukadığınız için mi yaptınız
Cevap sahibi+1 yılBen çok seviyodum onu ve hayatta yapmam evlenmeden dediğim bişeydi ona dokunduğum an her şey farklıydı insan durduramıyo kendisini sevdiğin insan çünkü
Soran+1 yılNeden nişanı attınız?
Cevap sahibi+1 yılÇok karışık aslında ailesi garip insanlardı hiç bi zaman saygımı bozmadım ama onlar beni hiç bişeye layık görmediler zamanla bu durumu nişanlıma yansıttılar oda bana karşı saygısını bozdu yani ailesinin dolduruşuna geldi
Soran+1 yılBenim de öyle bir şey oldu ama biz nişan evresine gelmemiştik
Aileler bu konuda çok etkili.
Erkek eğer ailesinin dolduruşuna geliyorsa biter zaten
Cevap sahibi+1 yılİyiki gelmemişin o evreye o kadar kötü ki herşeyimiz hazırdı evimiz eşyalarımız gelinliğimi seçmiştim giyemedim psikolojim bozuldu resmen zoruma gidiyor
Soran+1 yılAh ettin mi ona ve ailesinr?
Cevap sahibi+1 yılÇook
Soran+1 yılÇıktı mı peki ahın?
Cevap sahibi+1 yılİllaki zamanı gelince olacak her şey
Soran+1 yılOlsun da herkes yaptığının bedelini ödesin
+1 yılUnutmak diye bir şey yok, bir hafıza kaybı söz konusu olmadığı sürece.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılinsanın yaşadıkları elbette akılda kalır. ama unutmadı diye arayışı olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYenisini bulduysa Tabikide unutur. Emin ol seni unutmuştur bile
04 Yorumla
Soran+1 yılYenisi eskisi gibi olacak mı peki?
Cevap sahibi+1 yılYenisini eskisinden iyi gordugu icin ona gitmiştir. Sen unutamiyor musun
Soran+1 yılO unutur mu merak ediyorum daha yeni ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılAmaci sadece cinsellikse buyuk ihtimalle unutur
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevistiniz mi sadece yoksa bekaretini anal vs oldu mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. unutuluyor Dersek yalan olur ama belli bir süre sonra sadece manasız bir hatırlama oluyor
00 Yorumla
+1 yılUnutur daha iyisini bulunca
30 YorumlaUnutmaz
41 Yorumla
Soran+1 yılErkekler hep unutur demiş, ama kızlar genelde unutmaz diyor.
Bende unutamaz diye düşünüyorum ama gerçekten o kişiyi sevdiyse hayatında gerçekten yeri olduysa asla unutmaz
+1 yılUnutur tabii ki insan neleri unutmuyor be
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. unutmak mümkün mü hiç
10 Yorumla
+1 yılBenim arada aklıma gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer barışma gibi bir isteğin varsa bence barış. Benim için cinsellik herkesle yaşanmaz. Yaşandıysa o insan çok sevilir unutulmaz. Ayrılma sebebin neydi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmaz ama bir değeri de kalmaz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden değeri kalmaz? Eğer sevdiği kişiyse onun gidişiyle Bi boşluk olur hayatında
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Çivi çiviyi söker. Yenisini bulunca geçer acın
06 Yorumla
Soran+1 yılYenisi eskisi gibi olamaz. İstediği kadar çivi bulsun sökemeyebilir bazı durumlarda.
Soran+1 yılBenim için değil onun için sordum
Soran+1 yılAma çok adice
+1 yılunutuluyor zor ama unutuluyor yine
01 Yorumla
Soran+1 yılBence zor unutulur
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Unutulur biraz zor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır unutamaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Unutmaz ama yerini yenileri alır
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsa cinsellik yaşamasa da unutmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gamsız biriyse unutur hiç düşünmeden.
00 YorumlaZamanla evet
10 Yorumla
+1 yılUnutamaz
10 Yorumlaunutmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Bağımlıysan ona zor unutursun
11 YorumlaUnutmaz sanırım
10 YorumlaUnutamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence biraz zor...
15 Yorumla
Soran+1 yılEğer sevmişse gerçekten zor
- +1 yıl
Yıllara mal olur
Soran+1 yılEvlenmeyi hayal edip plan yaptığı kişiyse?
Ve kızın ilkiyse? Çok zor bence ya- +1 yıl
Daha mutlu edecek birisi bu geçmişi ancak unutturabilir. Zamanla...
Soran+1 yılUmarım zamanla geçer
+1 yılUnutulmamak mi istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsel anlamda değil, genel olarak diyorum.
Soran+1 yılCinsellik yaşanılan diye sormanın sebebi cinsellik özeldir ve özel kişiyle yaşanmalı. Bu sebepten böyle birini unutmak mümkün msrka ettim
Unutmaz, alışır
04 Yorumla
Soran+1 yılBende unutamaz diyorum
İstediği kadar başka kişiler girsin hayatına, eğer o kişiyi gerçekten sevdiyse onun boşluğunu hiç kimse dolduramaz
Soran+1 yılYarım kalmışlık varsa peki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutulmaz
10 Yorumla
+1 yılUnutur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılNeleri unutmadık ki?
00 Yorumla Unutamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor bence
00 Yorumla Çok zor oluyor
00 Yorumla
+1 yılUnutur
00 Yorumla
+1 yılNeden unutmasın ki bı ömür gidenle yaşanmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Unutur
10 YorumlaUnutmaz
10 Yorumla
+1 yılUnutur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek unutur
00 YorumlaGeçer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak çok kolay
00 Yorumla Unutur
00 Yorumla
+1 yılUnutur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası