Bu adam bana aşık mı? Yoksa cinsellik üzerine mi yoğun duyguları?

Biraz uzun yazacağım fikir verin lütfen. . İlk buluştuğumuz gün saatlerce muhabbet ettikten sonra çişim gelince evine gitmiştik sonra beni eve bırakacaktı yatağa doğru ittirdi öpmeye çalıştı ama benden tepki göremeyince evime bıraktı sonra bi gün arkadaşımla evinde kalmak zorunda kaldık biraz karışık bir olay ben sarhoştum baya sarhoştum hatta yanında uyudum önce sevişmeye birşeyler yaşamaya çalıştı ama istemediğimi belli edince sarhoşta olsam sadece sarıldı ve sabaha saclarima dokundu öyle uyudu bir iki kez buluştuğumuzda cinsel hiç bir şey yaşanmadı yani oda istemedi. birkere yine ben istemedim baya özür diledi durdu son 2 3 buluşmamızda sevişiyoruz ve anal yapmak istiyor yani yapalim demiyorda hareketleriyle belli ediyor ve biz sevgili degiliz yani ben gerçekten baya güzel bi kızım fiziğim falanda öyle ve onun arkadaşlarının çoğu benim peşimde biraz egom var diyebiliriz çocukla görüşuyorum ama sevgılı olmuyorum aslında biraz da psikolojim bozuk ama konu bunlar değil sorumu düzgünce cevaplarsanız sevinirim son iki buluşmada baya ileriye gitmeye başladı ve sevişmenin içinde oralde var yani ben ona yaptım. Ve yakın bir arkadaşıyla görüştüm onunla görüşmeyi kesince beni affetti benim için arkadaşını dövdü çocukluk arkadaşıydi ama beni linçlemeyin yaşadığımız yer küçük biryer herkes birbirini tanıyor çok yakın olduklarını bilmiyordum çocuk söylemedi sonradan öğrendim.. Ben bakire olduğum için anal' a kalkışıyor sadece sevişebilirim çünkü ben
Bu adam bana aşık mı? Yoksa cinsellik üzerine mi yoğun duyguları?