Biriyle tanıştım birkaç hafta flört ettik Abaza biri ilk buluşmada şirket öpüştük ettik sonra da yakınlaştık ben de seks odaklı ilişki istemiyorum diye işte uzaklaştım kavga ettim o da işte saygı duyuyorum okey diyip yine ısrar etti ama başka romantik güzel şeyler yaptı ilgilendi etti. Aramızda çok iyi ten uyumu ve çekim var daha önce böyle başlayan ilişkilerim oldu bir tanesi duşunda diğerlerinde erkeklerin beni sevmediğini sadece seks için vücudum için aşık rolü yaptığını gördüm çünkü hep tek odakları motivasyonları fiziğimdi. Bu da beni çok kırdı ve üzdü. Bu çocukla ilişkimi bitirdim ama özlüyorum sarılmayı öpüşmyi vakit geçirmeyi çünkü güzel zamanlar geçirdik güzeldi baya 8-10 kere buluştuk hergün görüştük. Bilmiyorum sizce devam etsem mi yoksa çocuk seks yaptıktan sonra beni pişman eder mi bitirsem mi.
+1 yılAslına çok da karmaşık çözümlenmeyecek kadar zor bir değilmiş, insanın hormonları nedense aklı ile bağlantısını kesiyor ve amacının direkt ilk aşamada cinsellik olduğu bariz belliymiş ve siz çok fazla görmek istememişsiniz gibi ilk aşamda sizinde öpüşmek hoşunuza gitmiş ama seks için bir zamana ihtiyacınız ve birazda tanımaya ihtiyacınız varmış ama o kişi seks yaptıktan sonra sizi bırakacaktı muhtemelen, erkeklere bazen ulaşamadıkları durumu daha çok arzular ve arzızlaşır eğer ulasaydı zarar gören siz olacaktınız ve kontrol onun elinde olacaktı. Doğru zaman doğru yerde doğru şekilde yapılması en doğru olacaktır. Bu da benim kişisel görüşüm.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seni tercih etmesi zaten güzelliğin. Eğer o güzelliğe sahip olmayacaksa senin için neden çabalasın. Romantik şeyler yapıyorsa ve sana sevgiyle bakıyorsa neden sorguluyorsun. Sevgi, ilgi, aşk, saygı vb. şeyler zaten cinselliğe ulaşmak için verilen çabalardan ibarettir. Bu kadar çekici ve güzel bir kadından neden ayrılmak istesin veya neden kaybetsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi beni sömürmeye çalışacak çünkü ben ondan her anlamda iyiyim. Para tip olarak beni kendine aşık edip sömürecek ben de bunu istemiyorum.
- +1 yıl
Açık söylemek gerekirse güzel bir sevgilim olsa onun güzelliğini her türlü yaşamak isterim. Bu nemi asalak yapmaz, aynı şekilde onu her anlamda mutlu etmeye çalışırım, neyden hoşlanıyorsa, sevgi, ilgi, alaka, romantizim vb. Öyle bedavaya yok bunlar sen de benim hoşlandığım şeyleri vermelisin...
Diğer yandan şu yazdıklarını okuyunca gerçekten o adamdan uzak dur, yazık edersin elemana, bakış açın hiç de hoş değil...
Soran+1 yılMal sen de benim hoşlandığım şeyleri vermelisin o zaman çiçek hediye olmadan sadece boş söz ve ilgiyle ben niye vücudumu vereyim. Her şey karşılıklı o herif beni mutlu edemedi seks de alamadı bu kadar basit. Çatır çatır para harcayacak erkek seks istiyorsa yok öyle uydurduktan kahveyle seks mi yapacağım taş gibi kadın gider avucunu yalar ucuz kadınlara dilenir.
- +1 yıl
Mal diye hitap etmeni bir kenara bırakıyorum.
Diğer yandan istiyorsa tabi ki çabalamalı, hem sevgi, ilgi ile, hem de maddi olarak fedakarlık yapmalı, özen göstermeli ki bu kadar güzel bir kız sana inansın, güvensin, kendini sana sunsun.
Bu zaten böyle de bunu güzel bir kızın söylemesi "bedenimi sitiyorsa çatır çatır para harcamalı" sanki etinin bir parasal bedeli varmış gibi oluyor, sen yine de böyle söylemler kullanma, içinde kalsın bu düşünceler...
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen anlamıyorum arkadaş. Abaza biri diyorsun direkt sg deyip vursana engeli işte. Niye bu kadar kolaysın? Hem 8-10 kez buluştuğun biri senin gözünde bir hiç olmalı, nasıl özleyebiliyorsun? Azcık prensiplerin olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten küfür edip yolladım prensiplerim var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeks içindir güvenme
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen güvenmedim çünkü eskort hesapları takip ediyor ve garsonlara çok kaba konuşuyor ondan ağzına edip engelledim.
Soran+1 yılSence gerçekten beni seven erkek nasıl bulurum hepsi seks para için Aşık rolü Yapıyor ya bıktım.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks için daha ne için olacak gadası
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks istedigi apacik ortada yok diyor sonra yine konuyu sekse getiriyor öpmek istiyor sevismek istiyor rol yapiyor tam anlamıyla seks yapinca romantiklik duygusallık kalmaz oyle davranmaz yani amaci seks gibi dediğin kadar güzel ve etkileyici bir kadinsan belki fb olarak takılmak ıstiyor
118 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de öyle ondan ben de inanmadım ağzına edip engelleyip bitirdim.
Cevap sahibi+1 yılEn doğrusunu yapmissin zaten yeri zamanı gelince guvenince yasatirdin bence
Soran+1 yılAynen öyle yapardım ama böyle çok aç olması ve ısrar etmesi ona kaybettirdi.
Cevap sahibi+1 yılBuyuk kaybetti sabirsiz aceleci bencil zamana bırakıp seni tanımayı güvenmeyi secmeliydi
Soran+1 yılÇünkü dedim iradesiz demek ki yani ben böyle çok beyinli biriyle niye sevgili olayım tamam değer veriyor seviyor başka şeyler Yapıyor ama tamamen seks motivasyonu. Öyle olmamalı tamam seks de istenir ama tamamen seks odağı amacı saçma bence.
Soran+1 yılAynen yani daha sonuçta birkaç hafta olmuş yani daha bi dur. Hani aylar bile geçmedi zaten düzgün dursa 1-2 ayda olurdu güzelce.
Cevap sahibi+1 yılYuzde yuz haklisin daha 1-2 ay sabredemeyen birisi basiretsiz kendini tutamiyor aldatmaya da meyilli bence bu tarz insanlar acikcasi sanki fb olarak goruyor gibi
Soran+1 yılYa ben baştan dedim düzgün kaliteli ilişki istiyorum diye o da evet tamam saygu duyuyorum dedi işte sevgili olduk ettik romantik davrandı işte fotomuzu paylaştı etti romantik şeylerle annesine benden bahsetti vs ciddi gibi şeyler yaptı ama abazalığı hiç geçmedi her buluşma seks muhabbeti ondan ben de bitirdim.
Soran+1 yılAynen iradesiz ve kardeşim geldi bana. Hani milletin arkadaşlarımın içinde düzgünde ama başbaşa hep taciz edip duruyordu ondan güvenim sarsıldı ve bıktım hep uyarmaktan. Sapık gibi.
Cevap sahibi+1 yılDoğrusunu yapmissin seks odakli gib yaklaşmış sana diğerleri goz boyamasi gibi yoksa bu kadar aceleci niye olsun insan kaliteli bir iliski istiyorsa
Soran+1 yılAynen öyle çok azgındı irite oldum. Ama benim önceki sevgililerim de genelde hep böyleydi ya hep dokunma seks meraklısı ve hep seks kovalayan hani ciddi evliliğe giden uzun ilişkilerim de oldu yani fb olmadı hepsi ama yine de ben işte sevmiyorum sexle başlayan ilişki bence ilk bir ay kesinlikle olmamalı.
Cevap sahibi+1 yılCok dogru konuşuyorsun kendini cok guzel ifade ediyorsun kaldimi ya kendini böyle net ifade edebilen insanlar:) seksle baslamasi sadece seks odakli ilerliyor kaliteli ciddi bir iliski olacaksa bir müddet yasanmamali konusulmamali zamana birakmali once bir tanımaya çalışmalı çok azgınlık yeri ve zamanında güzel kontrol edebilmeli kendini insan
Soran+1 yılÇok teşekkürler aynen ben bet dürüst biriyim ya kimseyi kandırmam duyguları ile oynamam ne seks ne de para olarak kullanmaya çalışmam ama piyasada dolandırıcı şerefsiz çok maalesef çok çıkıyor karşıma yalancı işte yalandan aşığım seviyorum diyip para seks dileniyor.
Cevap sahibi+1 yılPara dilenmek mi bu cok adice ya durust oldugun az cok belli bence sen sana yakışanı yapıyorsun normalde parasını yiyebilirsin kandirabilirsin yuzde yuz haklisin cok dolandirici serefsiz karaktersiz insanlar var sanalda da reelde de yalandan rol yapsalar bile er ya da geç ortaya çıkıyor gercek yüzleri samimiyetsiz halleri keske senin gibi bir arkadaşım dostum olsaydi cok sansli arkadaş dostlarin
Cevap sahibi+1 yılO kadar şanslı olabilir miyim
Soran+1 yılSelam tanışabiliriz aynen evet istesem baya erkeğin parasını yerim ama şerefsiz değilim ya bundan zevk almam yani yalandan dolandırıcılıktan karma var herkes yaptığının bedelini öder ödüyor yani yanına kalmıyor.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim o zaman kendimi acabilir miyim devam edebilmek için er ya da geç herkes bedelini öder fakat sen zaten o kadar ucuz bir insan değilsin cok acik belli oluyor bu
Cevap sahibi+1 yılSenden haber bekliyorum:)
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eğer içinde şüphe varsa hiç yanaşma ya da emin olmayı bekle
18 Yorumla
Soran+1 yılİşte emin olmayı bekliyorum ama bana çok azdığı için hep sınırı geçmeye çalışıyor kavga çıkıyor ben de bırakıyorum.
Soran+1 yılİşte bilmiyorum hem ondan hoşlanıyorum güzel uyumumuz var ama hem de ilk günden beri bu aç Abaza tavrı beni rahatsız ediyor.
Soran+1 yılYok ya saygı duymuyorum malın teki eğitim meslek kültür tip her anlamda benden daha düşük yani zaten.
Soran+1 yılAma ten uyumu çekim vardı onda da Abaza olduğu için irite etti aptal işte.
Soran+1 yılAynen öyle bence de tek olayı ten uyumu zaten başka bir boku yok. Benim ilkimde de böyleydi sadece ten uyumu vardı onun dışında leş bok gibi biriydi ondan zor ayrıldım ama baya erkekle sevişmiştim hem de çok daha yakışıklı vs performansı her şeyi iyi olan ama o kimya yoktu mesela ya. O ayrı bi şey bence. Ben sadece üç kişide yaşadım ve hepsi de bok gibiydi maalesef karakter olarak toksik.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnumara da yapıyor olabilir İlk sefer vazgeçmez belki 3-5 sefer sonra uzaklaşmaya başlar zaten demek ki fiziğin çok güzel ama sen de hemen teslim olma be kardeşim
137 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım seks yapmadım ki zaten. Evet fiziğim çok güzel ondan kuduruyor ilk buluşmadan beri zaten. Azıp duruyor ben de diyorum kendine hakim olsana kardeşim mısın diyorum sinirleniyor m
Cevap sahibi+1 yılo kafasında sinsice planlar yapıyordur yani ne hissettiğini anlıyorum hemcinsimi o yüzden kanma yani zaten kanacağını da zannetmiyorum
Soran+1 yılAynen öyle efendi romantik aşık rolü Yapıyor işte hediye romantizm vs bana da samimi dürüst gelmiyor zaten. Seks için Yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılzaten onunla bir şeyler yapsan bile o kendi başardığını zanneder bilmez ki sen istediğin için onunla birlikte oldun o yüzden nasıl davranacağını sen çok daha iyi bilirsin
Cevap sahibi+1 yılsağı solu oynamayan bir adam olsun yeter , lafı sözü bir, zaten kanmazsın
Soran+1 yılAynen o hayatında benim gibi bir kızla birlikte olamaz ben çok iyiyim ona göre herkes diyor. O da hırs yaptı o yüzden işte benle yatabilmeye çalışıypr mal. Asıl olay şu böyle zaten milyonlarca erkek var ama asıl nokta benim de çekim hissetmem onu arzulamam ama sadece karakter ve Abaza olması beni soğutuyor ve güven vermiyor ondan uzaklaştım. Yoksa seks yaparım daha önce birçok insanla yaptım sonuçta seks derdim yok ama beni üzüp kıracak ve skor gibi gören biriyle yapmam.
Soran+1 yılBunun mesela dolarda arkadaşlarımın yanında sağı solu oynamıyor efendi ama biz başabaşayken çok sapık ve istekli o beni rahatsız ediyor.
Soran+1 yılMesela hem saygu duyuyorum diyor işte ileri gitmeyeceğim diyor hem de mememi ellemek istiyor vs ondan hep kavga çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılyani akıllı kızsın belli hatta akıldan da öte zekisin yani şimdi ben seni şey etmek istesem ayıptır söylemesi bin takla atarım ama sen kanmış görünürsün verirsin ama asıl olan senin isteyip yaptığındır. eğer istemezsen ağzımla kuş tutsam sana dokunamam bile.. sana karşı hırs yaptıysa da gitsin o hırsı yiyen birisiyle gidersin. demek ki garibim kendini çok akıllı sanıyor
Cevap sahibi+1 yılya biraz aceleci cool takılmak istiyor fakat senin cazibe ne demek dayanamıyor buradan da çıkaracağımız sonuç kendini frenliyor olması gerçek değil yani
Cevap sahibi+1 yılsaygılı olabilir efendi olabilir ama saldıray abi , fakat kendini mümkün olduğunca frenlemeye çalışıyor.. dayanamadığı yerde çift dalmak istiyor 😀😀😀
Soran+1 yılAynen öyle. Ya tabii canım ben çok zeki biriyim asla kanmam. Zaten aynen dediğin gibi ben ne kadar istersem o kadar izin veririm mesela 25 yaşına kadar birçok erkekle sevgili oldum flört ettim ama asla mememe dokunmalarına izin vermezdim. Kırk takla atarlardı olmazdı. Ama arıyorum senle tanışırım o gün sevişmek isterim gayet sevişirim de. Hani tamamen moduma bağlı.
Cevap sahibi+1 yılyani bu senin içinden gelmeli, geldiği zaman da yapıyorsun zaten özgür ruhlu kız olduğun belli zorlamaya dayatmaya ısrara gelemiyorsun 🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılaslında sürprizlerle dolu bir kızsın bir gün istemediğini ertesi gün isteyebilirsin de yani insiyatif kesinlikle senin elinde diyebiliriz
Soran+1 yılAynen öyle ya ben zaten hızlı ve rahat biriyim ama o beni zorlayıp ısrar edince soğuyup kaçıyorum. Zaten ilk onun elini ben tuttum ama az biraz adım atınca ayı gibi saldırması beni irite ediyor. Mesela daha ikinci buluşmada güzel öpüşüyorız direkt şey diyor fantezilerin ne sana arabada oral yapayım mı çok istiyorum seni diyor. Çüş oha yavaş diyorum mesela. Anladın mı sorunu. Çok aç ayı gibi.
Cevap sahibi+1 yıltam bir saldıray abi işte slında sana süblim İnal mesaj veriyor bana oralı yap demek istiyor yani işte sen kime ne şekilde davranacağını çok iyi biliyorsun seni de anlayan birileri çıksa çok memnun olursun ama son sefer bir ökze denk gelmişsin
Cevap sahibi+1 yılseninle birlikte olan seni isteyen adam eline ayağına diline hakim olacak efendi olacak senden gelecek tepkiye göre etki üretecek dediğim gibi zorlamaya baskıya yalana dolana kandırmaya asla kanmayan bir kızsın
Soran+1 yılAynen işte çok öküz ya çok aç abaza sonuçta birçok erkekle date e çıktım hiçbiri böyle ilk buluşmada öpüşüp seks abaza muhabbeti yapmadı bu çocuk çok abaza ve istekli. Ama bir yandan keyifli güzel vakit de geçiriyorum böyle taciz etmesi dışında.
Soran+1 yılAynen öyle yani. Ama mesela exlerimde de ikisi böyleydi elleri kolları durmazdı bazen kavga ederdim. Asla zorlamaya baskıya gelemem yani saygısızlığa. Adam olacaklar.
Cevap sahibi+1 yılartık bununla nerede ne zaman ne şekilde ne yaşayacağına sen karar vereceksin o yüzden sana başarılar diliyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılbu şekil tiplere Bir de iki elletirsin falan sonrasında üzerinde hak iddia etmeye de kalkar onu yapma bunu yapma şuraya gitme buraya gitme onu giyme bunu giyme 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılneyse sana güveniyorum , sen en iyisini bilirsin 😀😀😀👋👋
Soran+1 yılYok yok ya gram öyle biri değil zaten olamaz o kim köpek. Hiçbir erkek beni yönetemez sadece ben yönetirim.
Soran+1 yılBenim kölem vardı bi ara 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yıl🤌👍
Cevap sahibi+1 yılistedikten sonra kendine köle yapacak çok erkek bulursun 🤷♂️
Soran+1 yılYa yok ya hepsi kadını köle etme derdinde başta biraz yalaka davranıyorlar sonra yüz ve hemen Saygısız olup tepene çıkmak istiyorlar. Ondan bitiriyorum zaten kısa sürüyor.
Cevap sahibi+1 yılişte demin söylemek istediğim oydu biraz yüz verdikten sonra davranış biçimleri değişir hemen.
Soran+1 yılEvet öyle niye öyle ya sinir oluyorum ondan zaten hiçbirini sevmiyorum sevsem bir hafta sonra pişman ediyor aptallar. Ya mesela hepsinin profili benden kötü ben onları ezmiyorum zamanla onlar beni ezmeye kalkıyor sonra diyorum hayırdır lan mal diye döşüyorum sonra köşeye çekilip zırlıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılseni anlayıp , sen gibi hareket edecek adam lazım sana.. salla gitsin..
Soran+1 yılAynen öyle ama işte hepsini sallamak gereksiyor çünkü hepsi paçoz kalitesiz ya bi yanıma denk yakışan düzgün erkek bulamadım yıllardır o kadar erkek tanıyorum hepsi yalancı ciddiyetsiz abaza kültürsüz aptal.
Cevap sahibi+1 yıl😀 çok dertlisin
Soran+1 yılAynen ya benim hobi bulmam lazım var aslında ama yetmiyor dans bilardo vs yapıyorum podcast film kitap dizi.
Cevap sahibi+1 yılhiperaktif kızsın. yaptıklarında seni kısa zamanda sıkar sürekli yeni bişiiler bulman lazım
Soran+1 yılAynen öyleyim ondan uzun ilişkim yok zaten dökülüyorum erkeklerden hemen monoton tembel ve boşlar
Cevap sahibi+1 yılboş ver. bildiğin gibi devam 🤷♂️
Soran+1 yılAynen kanka devam bakalım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSormana gerek yok zaten belli sen kendine bak istiyon mu istemiyon mu istemiyorum ama yan cebime koy sen yine de hareketlerin var zaten yapiyormussun kendini naza cekmeye gerek yok hele hele ben temizim duzgunum demeye hic gerek yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bütün ilişkiler Seksi amaçlar ve aşk ta bunun bahanesi olur.
Akışına bırak.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Sen önce kendini bir anla seks odaklı isteme qma ilk buluşmada öpüş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
00 Yorumlasevişip sıkılınca gidecek. zevk alıyorsan devam et.
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmadığın zamanlardaki davranışlarını tart
110 Yorumla
Soran+1 yılZaten seks yapmadık ama hep dokunup öpüşüyoruz.
- +1 yıl
Cinsellik dışında nasılsınız peki onu bi düşün
Soran+1 yılAbi diyorum ya seks yapmadık. Sadece öpüştük. Ya sinema etkinlik konser yemek müzikal piknik Alışveriş vs vs birçok şey yaptık.
Soran+1 yılİşte sohbet vs vs
- +1 yıl
Anladım arkadaşım, cinsellik diyince seks mi anlaşılıyor bi tek. İletişim, ilgi alanları, değer verme va bunlarda nasıl aranız
Soran+1 yılYa sevgili olduk isim koyfuk ailesine benden bahsetti arkadaşlarına benim arkadaşlarımla da tanıştı işte fotoğraf vs paylaştı romantik şeyler aldı etti gergin sohbet ediyorduk filan öyle. Yoğundu yani.
- +1 yıl
Çok materyalist örnekler veriyorsun. Hislerine dair bir şey anlamak zor.
Soran+1 yılBen de bilemedim kardeş neyse sağol.
- +1 yıl
Rica ederim, sevgiler.
Faydalı olmak isterdim sana ✨
Soran+1 yılSevgiler
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence iyice tanımadan yakınlaşma
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen yapmadım bitirdim zaten birçok hareketi hoşuma gitmedi beğenmedim bitirdim. Beni hak etmiyor alt bi profil.
Cevap sahibi+1 yılanladım müsait misin
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. erkekler seks ister geneli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıltamamen numara :D
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen ne istiyorsun önemli olan o
012 Yorumla
Soran+1 yılBen güzel ilişki istiyorum ama o çok Abaza gibi o beni rahatsız ediyor.
Soran+1 yılYoksa ben seks karşıtı değilim ama bu böyle her buluşma ve her an seks kovalayıp sapık sapık konuşacaksa rahatsız oluyorum.
Soran+1 yılZaten konuştum daha önce fe uyardım ve bi kere ayrıldım devam ettiği için her defasında efendi düzgün aşık romantik rolü Yapıyor ama birkaç gün sonra yine sapık sapık seks diye yalvarma moduna geçiyor özü sapık çünkü * delisi ama kendini tutuyor işte.
Soran+1 yılEvet kuduruyor bana. Hep bana bakıp iç çekiyor. İlk günden beri deliriyor bana.
Soran+1 yılÇok güzelim.
Soran+1 yılDaha önce de bana deliren azan çok erkek oldu yani böyle öpüşürken boşalan bile.
Soran+1 yılYa sorun şu ben onu beğenmesem ya da öğüşüğümde dokunduğumda keyif almasam zaten düşünmem silerim ama sorun ben de onunla öpüşmek sevişmekten keyif alıyorum. Sarılınca çok mutlu oluyorum. Böyle saatlerce sarılıp öpüşüyoruz.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAmaci seks belli
10 Yorumla
+1 yılSeks için numara
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire değilsin diye sevişmek istiyor sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşi ver
İşi vermezsen sıkıntı00 Yorumla
+1 yılseks istiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bir yandan arkadaşlarımla tanıştı fotoğraflarımızı romantik paylaştı annesine beni bahsetmiş aşkım sevgilim vs diyordu hani ama işte aynen beni sexe ikna etmek için. seks yaptıktan sonra uzaklaşır belki. şu an ikna etmek için seviyor numarası Yapıyor belki. Ama çok seviyor ve aşık gibi ama bir yandan sapık ve tacizci hep aklı fikri seks. Ondan bitirdim zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç seks yaptınızmı
01 Yorumla
Soran+1 yılNo
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler