1 ay önce okul çıkışında tanıştım bu çocukla benim yüzümde makyaj yoktu eşofman tişört giyiyodum baya özensizdim ama beğendi beni tanıştık yazışmaya başladık 3. günden nude fotolar istemeye başladı ben attım halada atıyorum beni sevdiğini söylüyor ama sürekli cinsel konular açıyor eve çagırıyor daha gitmedim evine tanısalı 1 ay oldu diye ilişkiye girmek istiyor sizce tek amacı cinsellik midir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sizin yaşlarınız kaç ya cidden? Bak sana basit bir şey söyliyim, seven sevdiğini arzular buna okeyiz de 3. günden de daha kşmse kalkıp kimseyi sevmeye fırsat bile bulamaz önce uzun uzun birbirinizi tanır vakit geçirirsiniz uyuşursunuz ondan sonra sevgili olursunuz daha sonra da adım adım ilişki içinde birşeylere de başlarsınız ama cinselllik her zaman arka planlarda olur ön planda sevgi saygı olur. Sen diyosun ki daha 1 ay oldu çocuk sürekli cinsel konular açıyor yok bi hafta dolmadan birbirimize nude falan attık. Bu sevgi veya ciddi bir ilişki değildir. Çocuğun tek amacı olmasa da en büyük amacı burada seni sevip senle düzgün bir ilişki kurmaktan ziyade cinselliktir seni silkmektir ha bi de şu var ki bu kadar erken konuşmanın daha başlarında sen de cinselliğe heöen okeylemişsen senin de tek amacın cinsellik olmasa da cinsellik ilişkindeki önemli bir parçadır önemli bir amacındır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
3. günden nude atmak için nasıl bir yalnızlık yaşadın be ablacım, yan yana her gün buluşsanız 1-2 hafta sonra her şeyiniz birbirinize uysa öpüşülse falan anlarım da yani neyse bana ne ya :)
00 YorumlaHerkese nude atmayın, sonra şantaj yaparlar, hayatınız kayar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Senin rızana özen gösteriyor mu
12 Yorumla
Soran4 ayEvet ben dedim daha tanısalı 1 ay oldu ben evine gelmem dedim oda saygı duydu ilgi çok veriyo sevgide veriyo ama işte cinsellik ön planda
Gizli Üye(30-35)4 ayBakire degilsin ondan ciddi düşünmez
19 Yorumla
Soran4 ayBakireyim
Cevap sahibi4 ayArkadan yapmısın
Cevap sahibi4 ayBakire olmayan kızla evlenirim senin gibi yalancı kızla asla
Soran4 aySaf mısın
Soran4 ayArkadan yapınca bakireligim bozulmadı çocugada söyledim daha önce arkadan yaptım diye
Cevap sahibi4 ayHa soyledinse sorun yok 10 numara
Soran4 ayBiliyo yani ayrıca senle evlenmem derken ben sanki evlenirim yani
Cevap sahibi4 ayHayır herşeyi yasıyıp kımse ile bişey yasamadım diyen kızlarla evlenilmez onh demek istedim bende yasadım cinseklij cunku
Cevap sahibi4 ayKanka ben yakısıklı boksorum benle eclenirsin yasın buyuk olsaydı bır erkekte ne ararsan bende var cunku boy karızma yakısıkşılıl vucut guc
4 ayErken eve gitmen için dikkat et zamana yay biraz. Nude heycan yaratır doğru ama ev için erken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Sevgi ve cinsellik beraber işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 4 ayUzak durun böyle sapiklardan
00 Yorumla
4 ayDaha tanımadan etmeden kimseye nude atmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAmacı o zaten basıp geçmek sende iş görmüş bekler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aytek amacı bu belli değil mi bacım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayAdamın niyeti belli
00 Yorumla
4 ayEvet banada gelsene
00 Yorumla
4 ayCinsellik olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayDeneyimin oldu mu
05 Yorumla
Soran4 ayOldu
Soran4 ay2 kere arkadan yaptım
Cevap sahibi4 ayRezillik
Soran4 ayDerken sordun cevap verdim yani sormayaydın o zaman
Cevap sahibi4 ayÖn sağlam duruyor mu?
Gizli Üye(25-29)4 aySence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
4 aycinsellik bence
00 Yorumla Öyle evet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası