Beni seviyor olabilir mi yoksa cinsellik mi tek derdi ya çözemiyorum, sizce tüm bunları cinsellik için mi yapıyor?

1,5 seneye yakın konuşuyoruz. Aramızda cinsel muhabbetlerde var. Ama sadece olay o değil. Yüzyüze gelmedik. Uzak mesafedeyiz. Benden küçük.21 o ben 25. Bana çok az sıklıkla yazıyor ben ise hiç yazmıyorum çünkü geçmişte beni engelledi bu bende yazmamaya yemin ettim baya üstüne düştüm bunun bi yeri kalktı. Kendimi geri çektim. ona da bunu söyledim. Dedim hep cinsellikten cinselliğe yazıyosun bide senle cinsellik için konuşmuyorum diyosun dedim. O da işte çalıştığın için yazmıyorum yazdığımda da meşgulum diyosun dedi. Ağzının payını verdim biraz kaldı öyle. Haklı olduğumu bildiği için bişey diyemedi. Sonra dün gelmiş selam yazmış. Gündüz saatlerinde. Azcık konuştuk. Ya şimdi bende sürekli konuşalım demiyprum sıkıyor çünkü. Cinsellik konuşmayı da seviyorum birkaç gündür cinsellikşe de gelmiyor. Silipte atmıyor beni. Bunları sırf cinsellik için mi yapıyor? Zaten bi geleceğimiz de yok.
Beni seviyor olabilir mi yoksa cinsellik mi tek derdi ya çözemiyorum, sizce tüm bunları cinsellik için mi yapıyor?