Sevgilim var 2.5 aydır beraberim.
mesela benim özel bölgemi yalamadı bile ve sürekli ters ilişki istiyor yapıyorum , Daha önceden beraber olduğu kişiyle sürekli an. l yaptığını söylüyordu.
Bugünde senin gibisi yok çünki an. l istediğimde kızlar kaçıyor benden dedi. “ acaba önceden bak yaptığım vardı sende yap gibisinden mi öyle dedi” de bugun senin gibisi yok istediklerim kaçtı diyor.
Kendi iş müsaitligine göre geleceğim diyor evimde elektrikler yok onları halletmek için gittim 2 gündür elektrik yoktu evimde işini bırak eve gel ben gelicem sonra 4-5 gün yokum dedi…
onun şeyinin keyfi için işlerimi bırakıp eve geri dönecekmişim 2-3 gün daha elektriksiz kalacakmışım. Sonrada diyoki benden daha önemli işlerin….
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Arkadan zevk almıyorsan önden yaptır ama onun için yapıyorsun bunları senin zevklerin ne olacak saçma
İşte kendi istediği olmayınca gelmem etmem yapıyor ben isteyince olmaz miğdem bulanıyor falan diyor
Hepte ordan olmaz sen diğerlerinin yapmadığını yapmışsın bence ilk öncelik kadında olmalı denge kurulmalı ama zoraki olacak artık senin için bencillik bozar sekste ilişkiyi , bi de oral yok ki mutlaka uygulanmalı iki yerede oral ki zevk al
Kullanıyor seni sevgide saygıda yok iliskinde sadece anal var derdide o
Katlanmak zorunda değilsin boyleleriyle neden birlikte olursunuz anlayamiyorum cidden
Aynen nokta atışı yaptın bütün derdi anal 😂
Tamam da çok mu aradın bunu ve neden katlaniyorsun?
Valla öyle denk geldi bende tahmin etmezdim işte 2.5 ay katlandım ilk başlarda isteklerini kırmak istemedim sonra dedim benide önemser elbet baktım ona olan bu isteklerini kabul etmem menfaate döndü
Açıkcası değer verdiğim önemsediğim için kırmıyordum onu böyle olacağını bilemezdim
Yani sana karşı ufacık saygısı yok yol ver gitsin seni dikecek çok ama o olmamalı en azından değerini bilen olmali
Tabi ki de dediğin gibi seni sk. iyor. Ama s. kne takmıyor gibi bir durum var.
Evet bende aynı şeyin farkındayım ama işte insan sevince acaba yok öyle değildir diyor bi an :)
Yok maalesef dediğim gibi ve hissettiğin gibi. Sana gelince yok, olmaz, mırın kırın.
Kendine gelince hadi 🙊
Olmaz bu şekilde. Ama iyi bir ders ver derim. Nasıl vereceğini bilmiyorsan da ulaş bana. Ben verdireyim ders
Seni kullanıyor
Diğer kızı anlatması
Seni ikna etmek için
f*ck bady gibi görüyor sevgili duygu olayı yok kullanıyor sadece
Önden istemiyormusun?
Kullandir kendini bence seni kullanacağı kadar kullanmış zaten kim bilir kaçıncı el oldun ah güzel kızım ah slk kızım benim harcayın kendinizi zaten toprak olacak günaha batın toprağa girmeden önce değil mi? Seni kimse sevmiyor ve sevmeyecek SEN HEP UC UZ KADIN OLACAKSIN DEĞERİN YOK SENİN SEVİLMEYE DEĞER GORMEYE HAKKIN YOK KULLANILCAKSIN VE ATILACAKISN HEP
Umarım ilerde pişman olmazsıın
Oldum bile ilerisi kalmadı artık 😂
Ya nerden buluyorsunuz böylelerini ve neden böyleleri seviliyor neden yA
onemlı olan gercekten ne ıstedıgın cokmu asıksın ona?
Çok saçma bir ilişkidesin
Kullanıyor beni biliyorum
Hem aradığın zevk yok hemde değer yok ne diye katlanıyorsun
Seni mi yoksa an.. li mi istiyor anlamış olmalisin
😂😂😂
Bende öyle düşünmüştüm 🙃
Seni süper kullanıyor sadece kendi zevkine odaklı
Biliyorum 😣
Buna izin verme sen cinsel objemisin
He canım daha anlamamak için neye direniyorum sun.
Seni kullanıyor sevmiyor
Soruyor sorman hata
İşte insan sevince kötüyü düşünmek istemiyor :)
Sevsen de önce kendinden başla sevmeye, böylesiyle ömür geçmez
Elektriklerin neden yok?
Oturduğum rezidansın şantiye elektriği kullanması mühim bir konu degil
kötü bir durum , hem sık sık arıza olur i hem yüksek ücret ödersiniz.
Buluyorsunuz canım böylelerini 😏🤦🏻♂️
Seni kölesi yapmış
en ızın verdıgı surece kullanır senı
Homoseksüel misin dayi
güzel kullanıyor
Evet
boş ver sal onu sen
Haklısın
Hem anal yapicak hem sana oral yapmicak
Önden yapsın daha zevkli
Aynen
Şu an olsa yapcam fena yım anlık