Merhabalar danışacak kimsem yok o yüzden burdan görüş almak istedim. ben muhafazakar çevrede büyümüş ve ailesi dindar olan bir kızım. 19 yaşındayım türbanlı değilim. ve benim görüştüğüm biri var bu kişiyle tanıştığımızda sevgilisi vardı. 2 yıldır tanışıyoruz ve uzun süreli ilişkisi yeni bitti. bitmeden önce de sürekli flörtleşiyoduk çünkü ben ona aşığım ama hep ilk o başlatıyodu sevgilisi varken bile ilerde kesinlikle benimle evleneceğini söylüyodu. ben ona hep ilişkisini hatırlatıyodum ama aşk işte. şu an bana sürekli bedenim üzerinden iltifat ediyo ya da elbise etek falan giymemi istiyo ve benimle cinsel şeyler yaşamak istiyo ve ben dinime çok bağlı değilim ama böyle bir şey istemiyorum. yaşımdan dolayı kanım kaynıyo ama hiçbir şey yapmıyorum çünkü ona güvenmiyorum sadece cinsellik değil güzel şeyler de söylüyo ve yapıyo birlikte de çok eğleniyoruz ama bunları sadece benimle yapmak istiyodur diye korkuyorum ne yapmam lazım ve sizce o ne bekliyo her görüş benim için önemli fikirlerinizi bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence bugüne kadar yaşamadınsa bundan sonra da garanti belgen olan nikah cüzdanı eline almadan da yaşamamalısın. Açık kapıdan giren çok olur ve gireninde içeriye pisletini olur. Bakire olmak değerlidir. Dün hayatında olmayanın yarında hayatında olacağının garantisi yoktur. Evlilik isteyen ve ciddi olan hiç bir erkek bakire kızla yatmak istemez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seninle oynadığı apaçık belli. Sevgilisi varken sana yazıyor, hem de senin ona aşık olduğunu bilerek.. Ayrıca uzun bir ilişkiden çıkmış kişi, ilişkiler konusunda sağlıklı düşünemez çünkü boşluktadır. Gördüğün üzere muhtemelen cinsel bir boşluğa düşmüş ve bu boşluğu seninle kapatabileceğini sanıyor.
Onu unut derim...11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
ben burda ne kadar anlatırsam anlatayım, ileride sende istersin birlikte olursunuz.
ama ilişkiniz evliliğe gider mi bilmiyorum. Yaşlarınız da önemli aranızda ki duygusal bağda önemli.
kimsenin niyetini bilemezsin ama gerçekten seven bir insan acele etmez bu konuda14 Yorumla
Soran+1 yılaynı yaştayız arkadaş olarak başladık hala da arkadaşız bir ilişkimiz yok konuşmadık bile sadece cinsellik istediği için duygularımı kullanmasından korkuyorum
Soran+1 yılteşekkür ederim görüşünüzü paylaştığınız için :)
+1 yılCinsellik konusunda uzak dur eğer seni gerçekten seviyorsa ayrılmaz amacı Cinsellik ise ayrılır zaten
14 Yorumla
Soran+1 yılçok sağ ol gerçekten yardımcı oldun
- +1 yıl
Rica ederim başka türlü düşüncesi anlaşılamaz birde sadece Cinsellik düşünen hep tenhalarda ve bir evde buluşmak ister
Soran+1 yılşu ana kadar böyle bir teklifi olmadı ama olursa hemen seni aklıma getircem çok sağ ol
- +1 yıl
O zaman seviyor gibi
+1 yılKim cinsellik istemiyor ki.
sanki şu koskoca kainatta bir o önemliydi bu kadar? Sanırım cinsellik düşünüyor11 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki herkesin ihtiyacı bu ama beni korkutan sadece bunu istiyo olması
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Adam rengini belli etmiş zaten cinsellik isteyen birine kendini kullandırtma
24 Yorumla
Soran+1 yılinşallaah senin de karşına senin hayrına olan insanlar çıkar :)
+1 yılAmacı sadece birlikte olmak sonra sen yoluna ben yoluma ya hayatında biri varken seninle görüsüyor sen varken baskasıyla görüsmedigini nerden biliyon
13 Yorumla
Soran+1 yılben de hep bunu düşünüyorum bir kere yapan bir daha yapar di mi
- +1 yıl
Dertlesmek ister misin
- +1 yıl
@karçiçeği24 güvenme derim uzak dur
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Seninle ciddi ise cinsellik konuşabilir eğer sizi gerçekten seviyorsa
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın dediğim gibi bu konularda tecrübem ve danışabileceğim kimse yok teşekkür ederim görüşünü paylaştığın için
Soran+1 yılhep çok mutlu olun inşallah
Soran+1 yılallah kavuştursun mu demeliyim :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevmiyor güzel kardeşim niyeti kullanmak uzak dur ne aileni ne kendini üz
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeytana uyma kızım pişman olursun. Görüşmeye konuşmaya devam et ama cinsellik konusunda evlenmeden asla bir şey yaşamayacağın vurgusunu çok net koy. Eğer hala daha yanındaysa o zaman söyledikleri doğrudur zaten
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiim bunu yapıcam gerçekten
Seni yataga atmak istiyor
10 Yorumla
+1 yılCinsellik
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim görüşünü belirttiğin için
Sevgilisindena senin için mi ayrıldı
02 Yorumla
Soran+1 yılbana ilişkisini bitireceğini söylüyodu sürekli ama benim için olup olmadığını söylemedi hiç ben de sormadım
Aklini kullan yoksa itten rezil olursun
00 YorumlaSeninle oynuyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam