Benimle cinsellik için mi görüşüyor?

Merhabalar danışacak kimsem yok o yüzden burdan görüş almak istedim. ben muhafazakar çevrede büyümüş ve ailesi dindar olan bir kızım. 19 yaşındayım türbanlı değilim. ve benim görüştüğüm biri var bu kişiyle tanıştığımızda sevgilisi vardı. 2 yıldır tanışıyoruz ve uzun süreli ilişkisi yeni bitti. bitmeden önce de sürekli flörtleşiyoduk çünkü ben ona aşığım ama hep ilk o başlatıyodu sevgilisi varken bile ilerde kesinlikle benimle evleneceğini söylüyodu. ben ona hep ilişkisini hatırlatıyodum ama aşk işte. şu an bana sürekli bedenim üzerinden iltifat ediyo ya da elbise etek falan giymemi istiyo ve benimle cinsel şeyler yaşamak istiyo ve ben dinime çok bağlı değilim ama böyle bir şey istemiyorum. yaşımdan dolayı kanım kaynıyo ama hiçbir şey yapmıyorum çünkü ona güvenmiyorum sadece cinsellik değil güzel şeyler de söylüyo ve yapıyo birlikte de çok eğleniyoruz ama bunları sadece benimle yapmak istiyodur diye korkuyorum ne yapmam lazım ve sizce o ne bekliyo her görüş benim için önemli fikirlerinizi bekliyorum
Benimle cinsellik için mi görüşüyor?