Sizce benimle cinsellik için mi konuşuyor?

Ben 1,5 seneye yakın bir çocukla konuşuyorum sanaldan tanıştık hiç yüzyüze gelmedik ve benden küçük. Lünçlemeyinn benimde tipim durmuyor ondan büyük. 21 o ben 26. Ama hiç durmuyorum neyse aramızda seksting var yani bu sürere bir sürü kavgalar oldu beni anlamıyodu tartışıyodul alttan alıyodu vb bir kere beni engelledi kavga esnasında zaman geçip yazdı geleceğimiz yok yaş farkımız var dedi. Sonra sildi yine nomu geri ekledi. Yazdı aradı. Sonra zaman geçti işte geçen hafta bana yazdı dedm sürekli gece yazıyosun niye gündüz yazmıyosun o da çalışıypsun müsait değilim diypsun ondan yazmıyorum diyo. Bende dedm ya tm kısa kes cinsellik için konuşuyosun işte bari bunu de dürüst ol dedim. O da karşı çıktı. Görüldü attım yine yazdı. Ağzının payını verdim. Bana yaptığı haksızlıkları söyledim. Hak verdi. Diğer gün saçma bi şekilde selamm yazdı azcık konuştuk. Yani daha gönül almayo bi bilmiyor o kadar da küçük değil ki ya. Ama cidden kötü serseri abaza biri değil yoksa işim olmazdı. Beni seviyomu sevmiyomu hiççç çözemedim. Ama seviyo gibi saygı duyuyo kötü konuşmadı hiç nebilim telden konuşurken de eğleniyoruz. Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Hani dicem sırf cinsellik için olsa neden engellediği halde yazsın uğraşsın o kadar cinsellikte konuşmuyoruz
Sizce benimle cinsellik için mi konuşuyor?