Ben 17 yaşındayken internetten tanışmıştık ve bir süre sonra buluştuk. 2. buluşmamızda çok ileriye gitmeyen cinsel içerikli bir şey oldu. Sonraki buluşmamızda da öyle oldu ve sonrasında ayrıldım. Amacını anlayamıyorum. Ben çok tipsiz biriyim. Ona karşı saçma da davranıyorum. Hani sevmesini gerektirecek bir şey yok. Cinsellik için kullansa beni kullanmazdı gider bu işi parasıyla yapan birini kullanırdı. Şu an 18 yaşındayım. Yakında yine konuşmaya başlamıştık ve gelip buraya tekrar onu yapacağını hissettim. Konuşmaya devam edemeyeceğimi söyledim. Bundan sonra sikilmek istemiyorsan bana ulaşmaya çalışma dedi. Amacı ne sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
amacı cinsellik ve gidip parayla başka erkeklerle birlikte olan bir kadınla sevişme fikri ona itici geliyordur doğal olarak. ve genç bir kızsın güzel olman şart değil ki. vücudun güzelse bu onu çekmeye yeter bence..
04 Yorumla
Soran+1 yılVücudum da güzel değil.
Soran+1 yılHayır kendimi beğenmeme değil. Gerçekten her yönden tipsizim. Güzel olup tipsizim diyenlerden değilim.
En İyi Cevaplar
10 ayBana sikilmek istiyorsan ulaş demiş kısacası. Herkesin kullandığı bir kız mı? Yoksa tek senin kullandığın temiz bir kız mı? Sen olsan hangisini tercih edersin? Adamda seni o tercihe göre ilk sıraya koymuş.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. :D:D Amacı seks işte. Ama daha acemi öğrenicek.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma neden beni seçsin ki? Tipsizim sonuçta.
+1 yılf*ck arayışında, seni de öyle görüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olamayacak kadar tipsizim.
- +1 yıl
O senin kendi görüşün millet cansız varlıklara bile götürmeye çalışıyor aynı zamanda bu işi yapanlara da para vermek istemiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Açıkça demişya sikilmek istemiyorsan ulaşma bana diye a q çocuğuna bak kendini ne sanıyorsa sanki tüm kızlar ilk ona hadi ordan
03 Yorumla
Soran+1 yılYola vereceği parayı mesleği yapana verirdi. Neden ben olayım bunu anlamıyorum.
Yani konuşma tarzına bağlı nasıl konuştuğuna bağlı sizden aşağı konuşuyorsa cinselliktir
00 Yorumla
+1 yılAmacı seks. Tipin falan umrunda degil dogallik ve güven arıyor ve kimsenin dokunmadigi biriyle birlikte olmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istemiş seninle :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ciddi bir soru soruyorum şurada.
- +1 yıl
sevişmelik biri olarak görmüş seni. aa bunda anlamayacak ne var. Dediği gibi seni * istemiyorsan engelle sil onu. konuşma bir daha
+1 yılhala amaç soran bir kız
02 Yorumla
Soran+1 yılYa mesleği yapanlar var onlara versin yola vereceği parayı.
- +1 yıl
t500 lemi geliyor
Sanırım esas amaç bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSapik kizim konusma. Cinsellik icin yazmicaksan yazma demiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıladam acık oynamıs sen neyin pesindesin ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılaçık açık söylemiş kullanmak amacı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMillet damacana sulanıyor sen tipsizim diyorsun:)
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama sonuçta bu mesleği yapanlar var. Yola vereceği parayı onlara verebilirdi.
- +1 yıl
Onun amacı belli önemli olan senin kararın bundan sonra
Soran+1 yılBen zaten konuşmayı bitirdim. Bir daha da yazmam ama amacını cidden merak ettim.
- +1 yıl
Yaşlar kaç sen ve o
Soran+1 yılBen 18 o 20
- +1 yıl
Amaç belli vuracak kesin
+1 yılSiz niye bu kadar mlsınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bedavasin çünkü amacıni zaten söylemiş
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yola yine para gidiyor.
- +1 yıl
Diğer türküde yola para gitmiyor mu onunla bellir bir süresi var seninle süre kisiti olmayacak sonucta
Soran+1 yılBenimle de süre kısıtlaması oluyor.
- +1 yıl
Demek istediğimi anlamadın neyse boş ver amaç belli
Gizli Üye(25-29)+1 yılVer kendini iyi bı sevsin seni
01 YorumlaTabiki tek derdi kaymak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. seks için olmuş
00 YorumlaSeni düt buluşma
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVurcak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında