Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben sürekli bagırıyorum kızıyorum insan içinde tersliyorum. Önceden bana teklif etme olayı vardı reddetmiştim ondan sonra konuşmuyorduk. Sevgili yaptım ögrenildi gelip anlatmaya çalışıyor zorla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sana yürüyorlar o anlattıklarında seninde canın çeksin istiyorlar
Ne yapacagım peki
Eğer sende arzuluyorsun begendigin kampana keşke bende biseyler yaşasam veya insanın canı çekiyor vs dedimki tmm😊🙈
Öğretmene şikayet edeceğini söyle bir daha anlatması durumunda
Ya üni ortamı hocaların umursayacagını hiç sanmıyorum
👏👏👏👏👏👏👏
Uyarı alır çocuk daha önce bizdede böyle bişey oldu çocuk okuldan atıldı yapmaya devam edince
Oha çok iyi çünkü cidden artık üniversiteye gitmek dahi istemiyorum
yokluyorlar seni anlattıklarıda yüzde 90 yalan onlar için kız sesi bile önemli :D
Sevgilim oldugunu da biliyor aslında
😂😂😂😂😂😂😂
yalan dolan a q hepsi hikayelerinde daha 15 yaşındayız lisede benim penis 15cm arkadaşlar diyor benimki 20 cm biri diyor benimki 23 biri diyor 19 dedim tr ortalamsı 14cm benimki düşürüyor heralde tr ortalamasını sonra yüzmede bu malların penislerini gördüm 14 bile yok sözde hergün kız seviyor lisede bu anlattıklarım sevgili olduğunu bilseler bile anlatırlar bak biz karıyla kızla takılıyoruz havalıyız modundalar günümüzde kendini gangsta sanan veletler gibi düşün araya mesafe koy bence sende sert bi dille uyar
yuh abi taciz ediyo resmen sen de bu insana "arkadaşım" mı diyosun hala?
Sadece flört olmadıgımızı belli etmek için dedim yoksa 1 aydır her yerden engelli her seferinde kavga ediyorum
Psikolojik olarak sorunlu gibiler. Teşhir edilmek hoşlarına gidiyor gibi.
Erkekle kız asla kanka olup da arkadaş olmaz kızların aklında olmasa da erkeklerin aklında illaki bişey yatar ateşle barut durmaz yanna
Etkilemeye çalışıyor galiba dhdshsj
Bu şekilde mi etkileyecek qhfqf
Yani galiba amacı o gibi duruyor ndbdjs
Kes lan diyemiyo musun
Diyorum insa içinde rezil ettim umursamadı bile peşimden koştu bagıra bagıra anlattı
Bidaha yanıma gelirsen tacizden polis çağırırım de
Ya da bi erkek arkınu çağır tehdit ettir
Bilmiyorum ya çok sinir bozucu. Derslere dahi gitmiyorum artık
Sen fırsat vermezsen anlatamaz
Ya nası fırsat vermiyim daha insan içinde rezil ettim diyorum daha napayım çekip vurayım mı
Vur bas tokatı bağır tacizci var diye nolcak
Rektöre şikayet et gerekirse
İşe yarar degil mi
👏👏👏👏
Yaramazsa polise gidersin gerçekten nolcak
En azından elinde seni taciz ettiğine dair resmi kanıt olur herhangi bişeyde kanun senden yana olur
Bizim üniversitede bi çocuk sevgilisini taciz etmek için kızlar tuvaletine girdi kız rektöre şikayet etti kameradan kızı takip edip tuvalete girdiğini gördü rektör çocuğu attı üniden şimdi başka üniversiteye de gidemiyor çocuk
Ohaaaaaa vay rezillll
sende anlatabilirsin
Ya ben gidip kız arkadaşlarıma anlatıyorum çocuk istemedigim halde tek bana anlatıyor.
S*kmek istiyor işte
Onun ihtimali dahi yok çok iyi biliyor
O zaman sena çıkma teklifi edip red yediyse seni sadece cinsel obje den ibaret gördüğünü anlaman için yapıyordur.
İyide her şey geçti sevgilim var teklifinde üstünden uzun süre geçti daha neyin derdi ya
Yedirememistir. Belki sevgilin arkadaşıdır ve siz de onun anlattıkları gibi bir şey yaşadınız mı, onu öğrenmek için öyle yapıyordur.
Sevgilimle alakası yokta yedirememiş olabilir çünkü ilk defa reddedilmiş tipi iyi zengin
Haa aynen
Sana soruyomu
Hayır
mastürbasyon yaptığını soyledinmi
Ben asla hiç bişey söylemem o konular açıldıgında dahi sevgilim var hadi ordan git başkasına anlat diyorum
Temas var mı
Asla
Seni azdırmaya çalışıyorlar seni zikmek için
Sevgilim dışında kimseyle dogru düzgün sohbet bile etmiyorum öyle bişey yapacagıma ihtimal vermez
Seksi bi kızsın demek ki
Yakın gördüğü için
Teklifini reddettim 1 ay hiç konuşmadım. Yakın degiliz
Mesela
Kerhaneye gittigini mastürbasyon yaptıgını vs
İlgiyle dinliyorsan
Tam tersi bagırıyorum banane bundan uzaklaş yanımdan diye insan içinde bile rezil ettim ne ilgisi
Msjlasıyor musunuz
Her yerden engelledim 1 ay önce ama sınıfta karşılaşıyoruz
İyi etmişin