Kızlar ilişkisiyle ilgili detayları kız arkadaşlarına anlatır genelde. Peki erkekler de öyle mi? Erkek, kız arkadaşıyla yaşadığı iyi veya kötü şeyleri gidip erkek kankasına anlatıyor mu?
2 ay
Kızlar ilişkisiyle ilgili detayları kız arkadaşlarına anlatır genelde. Peki erkekler de öyle mi? Erkek, kız arkadaşıyla yaşadığı iyi veya kötü şeyleri gidip erkek kankasına anlatıyor mu?
Eğer cinsel konuları kastediyorsanız çoğunluk anlatmaz diye düşünüyorum en azından ben asla anlatmam, tabi ciddi olduklarımı yani uzun süreli hayatımda olan kişileri. Gelip geçicidir ne bileyim alkollüyken denk gelmişizdir kadınla duygusal bir bağım yoktur ee performans da yüksek olmuşsa övünürüm yani arada olur. 😅 Fakat evlenmeyi düşündüğüm kadınla ilgili bir şey anlatamam, ne diye üff bir kalça var, voouv bir göğüs var hatunda vs gibi muhabbetler yapıp aklında olmayanların aklına sokayım bunu veya hayal etmelerine sebep olayım ki, çok saçma.
Bence burada iki tip erkek var 😂 Bir grup var, ilişkisiyle ilgili neredeyse hiçbir şeyi anlatmıyor, “biz hallederiz” kafasında takılıyor. Diğer grup ise seçtiği 1 kankasına baya detay veriyor, ama kızlar kadar ayrıntıya girmiyor genelde 🙈 Daha çok “nasıl hissediyorum, ne yapmalıyım?” kısmını paylaşıyorlar. Senin hayatındaki erkekler sence hangi tipe daha yakın? 🤔💬
Cevap
13Cevap
Şükür öyle genişlikte birisi değilim.
Kadınımla yaşadığım her şey ikimizin arasında kalır. Başkasına niye meze yapayım?
Doğrusu bu zaten ama merak ettim anlatıyorlar mı diye sevgilimin anlatmadığına eminim
Karakterini bilemezsin. Çok pis muhabbetlerde döner erkekler arasında.
Tanıyorum onu
Anlatıyorum ben şöyle verdim ağzına böyle yaladım felan diye
Sevgilin olmadığı için anlatmışsındır
Hayır varkende anlatıyorum onlarda bana anlatıyo
Kadınların anlattığını biliyoö ama erkek gerçek hayatta sevdiği kadını bir başkasına anlatması doğru değil!
Anlatmaması gerekiyor zaten her iki tarafında
Kadına göre değişiyor. Başka şehirde 36 yaşında kadın vardı ilişkide video aldım arkadaşa izlettim. Ama bazılarında sohbetini bile açmam
Evet hepsi anlatir. Erkek kankalari da içten içe o kıza çakmak ister
Gerçekten seven erkek anlatmaz
Muhtemelen seninkinden şüpheleniyorsun
Hayır ben eminim anlatmadığına
Çaktı mi peki sana
Söyle
Gav. atlik varsa anlatır ama anlatılmaması gerek
Bana anlatan oldı ama ben hiç anlatmadım
Gerçekten sevmemiştir flört olarak gördüğü kızı anlatmıştır
Öyleside oldu gerçekten samimi olan biriside anlattı
Neden anlattı? Gerçekten seven erkek kıyamaz ki
Dertleşirken anlattı işte. Benden zarar gelmeyeceğini biliyo ve sır çıkmayacağını. Burası anonim diye paylaşıyom reelde asla
O da doğru yakın arkadaşını ilişki koçu gibi görenler var güveniyorlar
Senin oldu mu hiç
Ne oldu mu
Anlatan ya da anlattığın
Hayatta anlatmam özelidir o
En doğrusu 👍🏻
ga. vatorsa normaldir
Kızların da anlatması doğru değil
Kızlar detayları anlatır derken tam olarak hangi detayları anlatıyorlar😃
Adamın cinsellik performansına kadar anlatanlar var maalesef.
Nasıl s. ikildiğini anlatmıyor herhalde😃
Anlatıyorlar maalesef
Gel anlat bakalım ne anlatıyorlar burada sansür yeriz şimdi😃
Hayır
Evet anlatan varrr
Bayagı geniş o zaman
hayır anlatanın amacı sevgımı sanıyorsun?
Kavgalarını bile anlatan erkekler varmış
onaların sayısı onda bırı gecmez erkeklerden cok anlatan kızlara dek geldım uzunca konusalımmı senle anlatırım?
Özelden kimseyle konuşmuyorum. Sevgilim var.
kanka dost gıbı kırma
sustun
Dikistiklerini de anlatırlar mı kızlar jshshc
Evet anlatıyorlar maalesef
Oha. Sevgilimle yaşadığım şeyler özel kalmali
Anlatıyorlar maalesef yakın arkadaşlarına
Sen peki
Qaw 🐎 sa anlatır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?