Yemin ederim aynen görselde ki gibi lak lak ediyoruz. İşin tuhafı karşıdaki de bende bıkmadan dinliyoruz. 😂 Erkeklerde de böylemi merak ettim
Yapar
Yapmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yapıyorlar sevgilimin yanımda dedikodu yapıtığına şahit oldum arkadaşıyla , farkında değiller ama kızlardan farkları yok :D
vay be bide bizi eleştirirler bu konuda 😂
sanmıyorum 😂
Bana anlatmaya başlarsa bazı şeyleri vereceğim tepki arkadaşlık bitirir düşmanlık başlatır
Bazı şeyler dediğin ne?
Bunu yapan çok erkek var sanırım. Kendilerini ıspatlama çabaları oluyor bu konularda bol kesenden atıyorlar
adamsa yapmaz, karı kılıklıysa yapar. Anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var.
Anlatılmayacak şeyler ne mesela?
Düymak istemiceksin belki ama kizlarin 99% bunlarida birbirine anlatir
Orda haklısın tabı. Birebir kıyas yapılmaz 😅
Evet değildir. Farklı açılardan bakmak şazım bazı konulara
Cevap
22Cevap
Erkek adam yapmaz. Yaparım diyen varsa meyillidir. Olan anlatılır, çekiştirilmez, haber verilir ama arkasından konuşulmaz. Bizde dostluk ölesiyedir lafta değil.
Çok dedikodu yapın var ama hepsi değil bazı erkek tipleri yapar onlarında ağzında bakla ıslanmaz zaten
Çok özel şeyler hariç efsane dedikodu döner :) Hatta benim en çok dedikodu yaptığım kişi bir kız arkadaşım. Gıybet için görüşebiliyoruz hahah :D
Dedikodu yaparız. Ama çok uzun sürmüyor. "Baba geçen şu oldu işte." "Olsun baba hayırlısı." der ve biter olay...
Sen hiç erkek kuaförüne gittinmi? Gıybet havuzu gibi.
Yapmam diyene inanma :).
Erkekler özel hayatlarını hiç anlatmaz çocukluk arkadaşın bile olsa
Ben durmadan yapıyorum valla ve hak ediyorsunuz ne deyim
Telefonda yapmıyoruz o muhabbetleri ama beraberken fazlasıyla
Dedikoudan cok degerlendirme yaparim sinir oldugum kisiye soverim o kadar
Çok özelleri tabi ki de hayır
Kızlarda en yakın arkadaşlar arasında çok özel yoktur mesela. herşeyimizi anlatırız 😶
Erkekler kızlar gibi çenesi düşük değil
pek kimseyle konuşmam
Seviyosa dedikodu yapmaz
Yüzde yüz kesinlikle yapar
Bazı Erkeklerde Dedidoku yapmıyor da değil :D
Bos muhabbetlerden cabuk sıkılırım
Kızlar kadar olmasada yapar :)
Bn yapmam yapan gevşektir zaten
Yaparım
Yapmam pek
Hayırr.
Deli gibi hemde