Bazı erkekler neden kendisi bakir olmayıp ama bakire bir kadın ister?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. İnsanın ahlakı iki bacağının arasında değil davranışlarında karakterinde gizlidir. Bir insanın bakir ya da bakire olmaması onu ahlaksız yapmaz. İnsanın dürüst olup olmaması hak yememesi beraber yola çıktığı insanları yarı yolda bırakmaması. Birlikte olduğu insana ihanet etmemesi gibi şeyler kişinin asıl ahlakıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanları 2 damla kanla yargılamam, geçmişi yargılamak kimsenin haddine değil burada kadınlarda biraz şuç var o tavizi vermemek lazım, hiç kimse yanında olmadığı zamanlar için hesap soramaz, ayrıca cinsellik normal bir duygu kahve içmek sohbet etmek gibi bişey evet olmadığında ölmezsin ama eksikliğini hissedersin, kızlara tavsiyem hayatınızı yaşayın hayat çok kısa, karşınızdaki size siz olduğunuz için değer versin iki damla kan için değil, uzak durun öyle tiplerden üzülürsünüz.
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir. Her önüne gelenle yatan insanın bakire olmamasıyla. Sevdiğiyle yatan insanın bakire olmaması aynı şey değil bana göre. Gerçi kimsede gelip ben kaşardım sende duruldum demez
00 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar neden kendisi bakir olmayıp süt oğlan anadan doğma eline kız eli değmemiş oğlan isterse bazı erkeklerde bu yüzden istiyorlarmış öyle bir bilgi geldi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç önemli değil önemli olan ne zaman ilişki yaşadığı da değil bir insanın önemli olan tek şey bence gerçekten istediği zaman istediği kişi ile yaşamış olması çünkü cinsellik değişik bir olay yani hayattaki diğer olaylarda çok farklı en ufak bir hata yaparsan hiçbir zevk almıyorsun hayatının travması olabilecek bir olay o yüzden yani zamanını beklemek lazım ve doğru kişiyle yapmak lazım ki pişmanlık olmasın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bekaretin bir anlamı veya önemi yoktur. Hiçbir zaman da önemsemedim
00 Yorumla şu dünyaya başkasının bardağından su içmeye çekinirken başkasının kamışını içen insanlarla neden birlikte olalım tabi ben olamam ben bakir değilim karşımdakininde bakire olması zorunlu değil ama bakir olsam bakire kız isterim
00 Yorumla
+1 yılIkiside onemsiz neznimce iste onlar buyuk bir seref yoksunu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe bağlı yasiycak iki kişinin arasındaki sevgisel değil toplumsal bir birlektelik olur, geleceğe bakicaksak geçmişe sünger vurulması lazım gelecek gulebilinicek bir kişi olursa adı Sevgi olur
00 Yorumla Kişi önce kendinden bilmeli bence de. Önem veriyorsa kendi içinde aynı önemi verecek
10 Yorumla
+1 yılBence yaşa göre önemi var. Örneğin 18 yaşinda biri bakir ya da bakire olmalı ama 30 yaşında ise olması doğaya aykırı.
00 Yorumla
+1 yılBakır olmak ya da bakire olmak ilk önce insanın kendisine olan saygısından ötürü gelir diğer çevredeki insanlar bu durumu pekte umursamazlar...
00 YorumlaGeçmişi karşıma çıkmayacaksa o kadar da önemli değil benim için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnlari bende anlamiyorum ama ben bakirim ve bakire biri isterim yani hakkimdir yani
00 Yorumla İşte toplum ve birazda ahlak yüzünden saçma ama yapılıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBence önemli değil sence ya?
12 Yorumla- +1 yıl
Karakterli ve dürüst olması benim için yeterli.
- +1 yıl
Aynen öyle bakirkik veya bakitelik bir şey degil insan olmadıkdan sonra bakire veya bakir olsa ne olur ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hiç gşdip sıfırın sahip olmak varken aynı paraya 2. El araba alırmısın, tercih meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneceksen önemli tabi
Ama evlenmiceksen sorun olmaz ne olacağı00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYine soru sormak için sorular
gözükmüyordun bir kaç gündür00 YorumlaBunu gerçekten sen bakır veya bakire kalmayı gerçekten istiyormusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakir erkek arayan kadın var mı ki la
21 Yorumla- +1 yıl
Yok. Ancak para mal mulk arayan kadin olur.
Öyle olmayanları tercih edebilirsin 8 milyar insan var
00 Yorumla
+1 yılbana göre gereksiz bir durum
10 Yorumlaonemsiz ya hatta bakire kiz istemem bize veren kiz lazim ndjdjdjs
00 Yorumla
+1 yılSevince ne ònemi. var
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar için önemli olduğu doğrudur.
00 YorumlaDeğil. Suyunu çıkarmamış olmalı.
00 Yorumla
+1 yılBenim için bakirelik önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bekâretin bir önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılönemsiz benim için
10 Yorumla
+1 yılher iki taraftada var böyle düşünen önemsiz bence
00 YorumlaÖnemli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇahillik diyelim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi
00 Yorumla
+1 yılİkiside aynı derecede önemli
00 YorumlaBence önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArtk önemi yok bakirde bakirede çok az
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayir
00 Yorumlagüzelliğe bağlı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı