Bir kızla evlenmeden önce, bakire olup olmadığını nekadar önemlersin?
Önemli
önemli değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bakire olsun die tutturan arkadaşm evlendikten sonra kızın diktirdiğini anladı. şimdi bin pişman. oh olsun onaa :DDD olaya mantık çerçevesnde bakmak gerek. yattıysada yatmadysada kötü yapmaz bu erkek veya kadını. önemli olan erkeğimn bana olan baglılığı sevgisi arzusu. bakire olan ama hödük bir adamı istemem.
Başkası için değil kendim için koruyorum.
Beyni fahişe olmasın da, ondan sonrası beni zerre ırgalamaz.
Namus bacak arasında değil bedenin her zerresindedir.
Cevap
7Cevap
ben bir bayan ım. ve objektik olmam gerekirse. bir erkek olsaydım eğer elbette bakire bir kızla evlenmek isterdim. namusunu korumuş bir kız. birde benim olcak sadece. bu çok güzel bişi
Erkek olsaydın diye varsaymaya ne gerek var, sadece kadınların bekareti mi önemli?
@hepburn-and-dean erkeklerinde önemliki. ama geçmişte bişiler yaşamışsa pekde umursamam. illada bakir erkek istiyorum diye bir dayatma yapmam. ama kıza erkek eli değmicek. ki şimdi imkansız bişi
Neden bu ikiyüzlülük peki?
@hepburn-and-dean olması gereken bu kanun bu kadınlar herzaman ezilmeli
Neden mk? Bu kadar gerizekalıca şeyleri bile sorgulayamayacak kadar boş bir beyne sahipsen ne halta yaşıyorsun?
@hepburn-and-dean canım kadın kısmına fazla yüz vermiceksin. lan bu kadına ihanet olayı neden oluyor. bu kadar boşanma altaılmanın altında ne yatıyor aç biraz oku. ya güncel haberleri takip et ya da bilim alanında yapılmış olan araştırmaları takip etmeni tavsiye ederim cahil yobaz birisin belliki. kadınıa darbeyi yapan yine kadındır. o yüzden ben bir bayan olarak kız çocuğumu en emniyetli şekilde yöneticem. herşeyine takip edicem.. bir erkeğin namuslu bir kız istemesi suçmu?
Kendini aşağılamaktan zevk mi alıyorsun? Hayır öyle bir durum varsa kendin adına konuş, tüm kadınlar senin gibi köle değil.
@hepburn-and-dean niye ihanet edince kendini özgür mü hissediyorsun?
Kadının yaptığı ihanet etmekse erkeğin yaptığı neden değil?
@hepburn-and-dean ama kadına kadın ihanet ediyor. kadın kadın kadının kuyusunu kazıyor
Erkeğe de erkek ihanet ediyor? Benim sevgilimi başka bir erkekle aldatmak ile sevgilimin beni başka bir kadınla aldatması arasında ne fark var?
bakirse bakire istesin. diğerlerine dikim şart
hiçbir şey yaşamamış kişi kendini belli ediyor
bir çok erkeğin, gençliğinde daldan dala konduğu vakitler "özgürlükten yana erkek" tripleri atar ve önemsemez görünürken, evleneceği zaman "olmazsa olmaz" dediği şey. ikiyüzlü ahlaktır ''Bazen'' .
bence önemli, ama tek bakirse bakire istesin, oyle olmayanlar sonra bakire istiyorum derler ya, öyle olmaz. kendin gibisini bulman lazim
Neden kızla diye sordun? Erkeğin bekareti sorgulama konusu bile değil mi?
Nerden bilecekler tötten vermediğini? İnsanın ruhu bakire olsun bence.
Aynen:)
Kesinlikle önemli erkeğinde bakire olması şart...
Muslumaniz , tabiki önemli temiz olmak
Peygamberin bakire olmayan bir sürü kadınla evlendi, pis miydi şimdi Hz Hatice falan?
@Ragnar_Lodbrok nikahsız yatmadılar sonuçta , dul olmakla bekarken bakire olmamak ayni mi
@Ragnar_Lodbrok peygamber efendimiz s. a. v
Hz. Muhammed (s. a. v.)’in çok evlenme sebebi, kesinlikle dünya zevki değildir; bunun kabul edilmesi için şu delillerin sıralanması yeterli olacaktır:
*Mekke’nin en asil, en yakışıklı ve en güvenilir gençlerinden olan Hz. Muhammed (s. a. v.), isteseydi ilk evliliğini kendinden genç ve çok güzel olan bir hanımla yapabilirdi. Hâlbuki o, ilk evliliğini kendinden on beş yaş büyük olan ve daha önce başından iki evlilik geçen Hz. Hatice ile yapmıştır.
*Gene Hz. Muhammed (s. a. v.), İsteseydi yirmi beş yıl boyunca sadece Hz Hatice ile evli kalmaz, başka evlilikler de yapabilirdi; ancak o, ilk eşi vefat edinceye kadar başka biriyle evlenmemiş, elli yaşına kadar sadece Hz. Hatice ile evli kalmıştır.
@Ragnar_Lodbrok bul bana onu nerde okudun?
@Atarlıçikileta Bana ne, git sen bul. Kendin okumuyorsan beni ilgilendirmez.
@Ragnar_Lodbrok ablam kullaktan dolma laflari burda attip tutma oku ogren oyle yaz dinden cikarsin allah korusun tabi senin icin önemliyse.
@Atarlıçikileta Kulaktan dolma bir durum yok. Sen basit biseyi bilmiyorsun.
@Ragnar_Lodbrok tm ablasi ben bunagim sen iyi biliyor yasiyorsun hadi esen kal.
@Ragnar_Lodbrok kotu laf sahibine aigittir.
@Ragnar_Lodbrok terbiyesizlesme
Karakteri bakire olsun
Hiç önemi yok.
Değil
Çok önemli
Çok önemli.
Önemli
Çok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar