Ben mi evliliği bilmiyorum yuhh. Bu sitede 11 senede binlerce evli insanla konuştum ve kendim de neredeyse 14 senelik evliyim bee. Ben de bilmiyorsam kim bilecek hatun? .
😂 11 senedir binlerce evli insanla konuşmuşsun 14 senedir evlisin 😂😂😂 evliliği bilmedin okadar belliki senin birkere eşine saygın yok aşna fişne yapmaktan sen evliliği bilmiyorsun ki Birtane sini elinin altına almışsın yine bekar hayatı gibi dolaşıyorsun sonra evliliği bana burada boş bir şey gibi anlatıyorsun sana evlilik aynı evde yaşamak okadar kendine hizmetçi almışsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tabi ki hayır. Sonuçta seks evliliğe en uzak şeydir.
Cinsellik olmasa neden evliyim
Ne alaka mal falan mısın? Mevzu cinsellikse bekar kalır hayatını yaşarsın. Seks bekarken yaşanır evlenince biter
Ne alaka ya iyi misin
Asil sana sormak lazım iyi misin? Evlilik ask heyecan ve seks katilidir. Bunu ancak aptallar bilmez.
Eee evlilik için ne lazım 🤣 ne kaldı dödlxkx
Sabır ve düşük beklenti
🤣🤣🤣🤣🤣
Niye gülüyorsun yaaa 😀
Evliliği bilmediğin halde biliyormuş gibi davranmana gülüyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben mi evliliği bilmiyorum yuhh. Bu sitede 11 senede binlerce evli insanla konuştum ve kendim de neredeyse 14 senelik evliyim bee. Ben de bilmiyorsam kim bilecek hatun? .
😂 11 senedir binlerce evli insanla konuşmuşsun 14 senedir evlisin 😂😂😂 evliliği bilmedin okadar belliki senin birkere eşine saygın yok aşna fişne yapmaktan sen evliliği bilmiyorsun ki Birtane sini elinin altına almışsın yine bekar hayatı gibi dolaşıyorsun sonra evliliği bana burada boş bir şey gibi anlatıyorsun sana evlilik aynı evde yaşamak okadar kendine hizmetçi almışsın
Hizmetçi mi? Ulan benim karim yemek yapmasını bile bilmes be sen neyin kafasını yaşiyorsun
yani mutlu değilse evliliğin bir anlamı yok tabiki de
çok üzücü bir durum ya, neden böyle yapıyor, konuştun mu eşinle, çok üzüldüm adına
Haha aşırı tatlı ya. Eşinize kendi zevklerinizden bahsedin biraz sizide düşünsün 😄
Bahsetsem nolur 10 dk sonra perte çıkıyor dösldkd🤣 22 yaşında
Ön sevişmeyi uzun tutun 😀 ilişki anında arada yavaşlasın ya da dursun hemen final olmasın 🥲
Daha yaşı küçük diye kadını keşfedememiş siz keşfettirin ona
Banane diıor ben zevkime bakar kalkarım 🤣 vermiyorum bende
Bişey itiraf edeyim mi aynı benim ahlakım var eşinde 😂 bende hep "ben kendi zevkime bakarım" derim😄
🤣 Afferim
Valla benim yaptıklarımda hep kadını düşünüyorum mutlu da ediyorum 😎
Senin en az sular seller gibi 7-8 kere gelmen lazım kötü bir durum ama sıkma canını umarım düzelir ne diyim.
buyuk eziyet yapılırmı bu be
Demi
Zor bi durum dop dolusun dur sen şimdi bide yazık
Evet hic dirma ya da kacamak
20 yaşında 3yillik evlilik iyiy mis. 😁
17 evlendim imam nikahıyla 18 resmi nijahımız oldu bunda gülünecek ne var 🤣🤣
Kendine söyle istersen
Banane diıor ben zevkime bakar kalkarım 🤣 bende vermiyorum
OZAMAN BAŞKASI MEMNUR EDER KARISINI
Çekilmez çile. Bence ayrılmak için yeterli sebep.
ciddimisin?
Ne yazıkki ciddiyim
3senedir aklin nerdeydi
17 yaşındaydım yeni yeni aklım yerine geliyor
Aklını dahada başına getireyim
Fake bu hshshhs
vallahi sorun sizde
Boşanma sebebi😀
Kötü bir durum
Sen bilirsin bacım
Yalancisin 😀
Dödlxk 🤣🤣🤣🤣