- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılbu büyük bir sorun eşinle konuş doktora gitmeyi öner, kbul etmez ise istek artırıcı vitaminler dene , yine olmaz ise maalesef çözüm sizin kafanızda , cinsellik olmadan evlilik makesef kısa sürer , vitamin konusunda marka verebilirim ihtiyaç olursa..
bu arada krndine bir vibratör ya da vibratör al en azından cinsel nlamda açlığını gider,00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu bi rahatsızlık sonuçta tedavi edilebilir evlilikte çaba gerekiyo birbirinize destek olarak üstesinden gelebilirsiniz ilk fikir boşanmayı düşünmek çözüm değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılöncelikle ! ğrenç bi kadınsın evlisin eski hayatın diyosun madem cinsellik için evlendin evlenmeden karşılasaydın ihtiyacını bu bir ikincisi de he erkeğin cinsel ihtiyaçları olur o zamandan bu yana içine kapandıysa demek ki yetersiz hissettirmişsin eşinle güzel bi dille konuşup onun yanında olduğunu onu böyle de sevdiğini isterse onunla birlikte doktora gidebileceğini söylemeyi deneseydin eğer buraya yazmana gerek kalmazdı
12 Yorumla
Soran+1 yılAptal mısın? Bunları yapmadım mı sanıyorsun ayrıca hiç evlenmediğin belli cinsellik önemli o yoksa yok yaşın küçük anlaman çok zor
- +1 yıl
cinsellik önemsiz mi dedim cinsellikte evliliğin bi parçası ama burada eski cinsel hayatımı özlüyorum demen mide bulandırıcı senin gibi bi kadın olacağıma inşallah hep böyle senin tabirinle küçük kalırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken boşandığı icin ozguveni kırılmış yuzune vurmak yerine rencide etmeden bir çözüm aramaliydiniz. Ve ona erkeğin gibi hissettirerek eril enerjisini geri kazandirmalisin güçlü hissettirmelisin
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl doktora gidelim dedim tedavi ol dedim her yolu denedim ama artık yeter benimde canım var temmuzda olan ilişkimizde surat astım haliyle o da küstü çocuk gibi
Cevap sahibi+1 yılZaten haklısın haksızsın demek istemedim. Cinsellik çok önemli tabikide son kez oturup bi ciddi ciddi konusmayi denesen
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yani baska kişilerle tecrübe edinince kıyaslama oluyor ama genel olarak haklısın doyurmazsa doyururlar
00 Yorumla
+1 yılYuh temmuzdan beri mi buraya da illa her gün bir iki kisi yaziyir en az peki mastürbasyon falan mı yapıyor esin
01 Yorumla- +1 yıl
Sen iyi dayaniyorsun bosan dicem de bekara boşan demek kolaydır
+1 yılBen niye varım? sen ve senin gibi binlerce şanssız kadın için :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende çok özlüyorum eskiyi benim eşimde acıyo yanıyo ya da kuruyo çok kötü berbat bi durum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGizliden yazınca 45 yaş üstü yazıyomuş bunu da yeni fark ettim yaş 120 yazıyo burada 😅😅😅
Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. doktora gitmediniz mi
02 Yorumla
Soran+1 yılGitmek istemiyor gururlu kendisi yediremiyor
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Erken boşalma kolay çözülebilecek bi durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boşan böyle evlilik olmaz
00 YorumlaEger sorunu cözemiyorsan bosanmalisin
00 YorumlaArka arkaya yapmasını iste belki rüzelir
00 Yorumla
+1 yılEski hayatına geri dönecek gibisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklilik dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu yüzden bosandim KB gizliyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi çözüm için ne gibi aksiyon aldınız
00 Yorumla
+1 yılOnunla konus bence
00 Yorumla
+1 yılBoşansan haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBul birini ooadar kotuysen
00 Yorumla
+1 yılne istiyorsun ondan
00 Yorumla
+1 yılKonuş tedavisi var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem